Gran Residencia - o bucatica de Spania la marginea Bucurestiului

Gran Residencia - o bucatica de Spania la marginea Bucurestiului

27 iunie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ansamblul rezidential Gran Residencia, un proiect in valoare de 25 de milioane
 
 
de euro, este aproape finalizat, astfel incat ultimii potentiali clienti sunt asteptati sa treaca pragul agentiilor imobiliare pentru achizitionarea ultimelor apartamente disponibile.  
Noul ansamblu rezidential va fi format din patru blocuri: Barcelona, Madrid, Sevilla si Valencia. Blocurile sunt concepute in spiritul acestor orase si caracterizate prin stilul mediteranean, a carui marca principala sunt generozitatea si luminozitatea spatiilor de locuit si a teraselor. Influenta soarelui asupra arhitecturii spaniole se regaseste la Gran Residencia in terasele de dimensiuni unice, ce te invita sa te bucuri de zilele calduroase din cursul anului. Cladirile au fiecare cinci etaje, inclusiv nivelul penthouse-ului, cate 2 scari si un total de 160 de apartamente. Tipurile apartamentelor includ locuinte cu 2 camere ( cu suprafete intre 67 si 127 mp), 3 camere (129-139 mp), 4 camere (196 mp) si penthouse (308 mp). Sunt 2 88 apartamente cu camere, 56 cu 3 camere; si cate 8 apartamente cu 4 camere si pentahouse.
Pretul unui apartament este de 1.050 EUR/mp si se adreseaza segmentului mediu plus.
Proiectul este situat intr-o zona linistita din Otopeni, cu acces facil la Aeroportul International Henri Coanda, Aeroportul Baneasa, Centrul Comercial Feeria Baneasa. Complexul se afla pe strada Eroilor la numarul 5 H, Otopeni.
Cladirea anexa celor 4 imobile de locuit, P+2, va avea la parter spatii comerciale si la etaje un club de recreere. Tot complexul ofera spatii comune largi, respectiv gradini, arii de circulatie, auto si pietonala.
Constructia proiectului a inceput in luna mai 2007 si va fi finalizata in toamna acestui an. Proiectul se intinde pe un teren de 13.074 mp, iar suprafata total construita este de 25.080 mp, cu o curte interioara de 2000 mp. 
Materialele de constructie folosite sunt piatra naturala, gresie ceramica, granit, tamplarie din profile de aluminiu cu geamuri termopan, usi Pinum, vopsea lavabila, gresie vitrifiata, alei pietonale cu dale prefabricate din beton si mozaic. Materialele de finisaj, atat in exterior cat si in interior vin cu predilectie din Spania, folosindu-se gama anului 2007. Clientul poate opta dintr-o gama larga de finisaje.
Ansamblul ofera o arhitectura deosebita, compartimentari moderne (cu un numar mare de dressing-uri si bai), locatie intr-o zona cu mare potential pentru dezvoltare si evident pentru investitii. De asemenea, oferta developerului cuprinde si mobilier import Spania, de buna calitate, unic pe piata. Apartamentele se predau la cheie, iar mobilarea si utilarea completa a apartamentului este optionala.
 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Oferta de criza la targul tIMOn - 25 Septembrie 2009 Oferta de criza la targul tIMOn - 25 Septembrie 2009
Pierderile de apa din reteaua blocului se adauga la intretinere Pierderile de apa din reteaua blocului se adauga la intretinere
Cele mai inspirate produse home & deco au fost expuse virtual la TotulPentruCasaTa Cele mai inspirate produse home & deco au fost expuse virtual la TotulPentruCasaTa
Care sunt cele mai ieftine credite din istoria Care sunt cele mai ieftine credite din istoria "Primei case"
Tranzactiile imobiliare s-au prabusit in trimestrul trei si piata are sanse minime sa egaleze volumul de anul trecut Tranzactiile imobiliare s-au prabusit in trimestrul trei si piata are sanse minime sa egaleze volumul de anul trecut
Mii de case predate la cheie Mii de case predate la cheie

Vezi mai multe articole