Gran Residencia - o bucatica de Spania la marginea Bucurestiului

Gran Residencia - o bucatica de Spania la marginea Bucurestiului

27 iunie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ansamblul rezidential Gran Residencia, un proiect in valoare de 25 de milioane
 
 
de euro, este aproape finalizat, astfel incat ultimii potentiali clienti sunt asteptati sa treaca pragul agentiilor imobiliare pentru achizitionarea ultimelor apartamente disponibile.  
Noul ansamblu rezidential va fi format din patru blocuri: Barcelona, Madrid, Sevilla si Valencia. Blocurile sunt concepute in spiritul acestor orase si caracterizate prin stilul mediteranean, a carui marca principala sunt generozitatea si luminozitatea spatiilor de locuit si a teraselor. Influenta soarelui asupra arhitecturii spaniole se regaseste la Gran Residencia in terasele de dimensiuni unice, ce te invita sa te bucuri de zilele calduroase din cursul anului. Cladirile au fiecare cinci etaje, inclusiv nivelul penthouse-ului, cate 2 scari si un total de 160 de apartamente. Tipurile apartamentelor includ locuinte cu 2 camere ( cu suprafete intre 67 si 127 mp), 3 camere (129-139 mp), 4 camere (196 mp) si penthouse (308 mp). Sunt 2 88 apartamente cu camere, 56 cu 3 camere; si cate 8 apartamente cu 4 camere si pentahouse.
Pretul unui apartament este de 1.050 EUR/mp si se adreseaza segmentului mediu plus.
Proiectul este situat intr-o zona linistita din Otopeni, cu acces facil la Aeroportul International Henri Coanda, Aeroportul Baneasa, Centrul Comercial Feeria Baneasa. Complexul se afla pe strada Eroilor la numarul 5 H, Otopeni.
Cladirea anexa celor 4 imobile de locuit, P+2, va avea la parter spatii comerciale si la etaje un club de recreere. Tot complexul ofera spatii comune largi, respectiv gradini, arii de circulatie, auto si pietonala.
Constructia proiectului a inceput in luna mai 2007 si va fi finalizata in toamna acestui an. Proiectul se intinde pe un teren de 13.074 mp, iar suprafata total construita este de 25.080 mp, cu o curte interioara de 2000 mp. 
Materialele de constructie folosite sunt piatra naturala, gresie ceramica, granit, tamplarie din profile de aluminiu cu geamuri termopan, usi Pinum, vopsea lavabila, gresie vitrifiata, alei pietonale cu dale prefabricate din beton si mozaic. Materialele de finisaj, atat in exterior cat si in interior vin cu predilectie din Spania, folosindu-se gama anului 2007. Clientul poate opta dintr-o gama larga de finisaje.
Ansamblul ofera o arhitectura deosebita, compartimentari moderne (cu un numar mare de dressing-uri si bai), locatie intr-o zona cu mare potential pentru dezvoltare si evident pentru investitii. De asemenea, oferta developerului cuprinde si mobilier import Spania, de buna calitate, unic pe piata. Apartamentele se predau la cheie, iar mobilarea si utilarea completa a apartamentului este optionala.
 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pretul apartamentelor vechi a scazut cu 24% in 2009: Piata imobiliara incepe sa se dezmorteasca: E mult mai bine. Anul trecut era jale. - 19 ianuarie 2010 Pretul apartamentelor vechi a scazut cu 24% in 2009: Piata imobiliara incepe sa se dezmorteasca: E mult mai bine. Anul trecut era jale. - 19 ianuarie 2010
"Prima casa" este intr-un bloc vechi din Colentina - 09 Iulie 2009
In anii '90 mobila se vindea ca pasta de dinti, acum clientul este mai exigent In anii '90 mobila se vindea ca pasta de dinti, acum clientul este mai exigent
Curent de la Distrigaz Curent de la Distrigaz
Somfy Romania: solutiile de umbrire solara dinamica ar putea reduce cu pana la 70% costurile de energie necesare pentru racire si incalzire in cladiri Somfy Romania: solutiile de umbrire solara dinamica ar putea reduce cu pana la 70% costurile de energie necesare pentru racire si incalzire in cladiri
Dezvoltatorii ofera reduceri de pana la 30% si locul de parcare pentru a-si vinde locuintele - 10 Februarie 2009 Dezvoltatorii ofera reduceri de pana la 30% si locul de parcare pentru a-si vinde locuintele - 10 Februarie 2009

Vezi mai multe articole