on

La ROMEXPO începe #TotulPentruCasaTa2022

24 martie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa2022 – un eveniment dedicat atât pasionaților de design interior și exterior, cât și profesioniștilor din industrie. De joi, 24 martie, și până duminică, 27 martie, vizitatorii sunt așteptați în pavilionul B2 al Centrului Expozițional cu o selecție inspirată de produse home & deco, la cele mai avantajoase prețuri.

 

#TotulPentruCasaTa2022 promovează confortul din interiorul caselor pasive, eficiența energetică și arhitectura ecologică.

 

Evenimentul se bucură de prezența a 80 de companii din industria home&deco, gradul de internaționalizare al târgului este de 35%, la #TotulPentruCasaTa fiind prezente companii din 9 țări: Bulgaria, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Ceha, România, Spania, Turcia.

 

„Am gândit conceptul home&deco #TotulPentruCasaTa ca un ghid gratuit al stilurilor de construcție și design interior, punând accentul pe alternativele naturale pentru materialele de construcție, pe ideea de sustenabilitate în stilul de amenajare și pe elementele care reduc considerabil riscurile de mediu. Companiile care au înțeles nevoia unei perspective noi în stilurile de construcție și amenajare interioară sau exterioară, au răspuns pozitiv invitației de a participa la eveniment și au venit la ROMEXPO cu soluții durabile și inteligente. Timp de 4 zile, îi așteptăm pe vizitatori cu prețuri imbatabile la produse home&deco și cu sfaturi practice pentru amenajarea locuinței la care visează”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

 

Evenimentele care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTa: Construct - Ambient Expo www.construct-ambientexpo.ro, Mobila Expo www.mobila-expo.ro, Romtherm www.romtherm.ro și Expo Flowers & Garden www.expoflowers.ro.

 

Vizitatorii găsesc la ROMEXPO sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii de ultimă generație, un sortiment de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor, precum și soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi.

 

Manifestarea are și o componentă B2B, companiile având acces la cei mai buni furnizori din industrie și posibilitatea de a încheia noi parteneriate.

 

Nu lipsește nici latura științifică a evenimentului, vineri, 25 martie, ROMEXPO găzduiește și transmite online conferința „Pactul Verde European și Agricultura circulară - provocări pentru România, organizată de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

 

În perioada 24 – 27 martie, transformăm fiecare „casă” în „acasă” la #TotulPentruCasaTa2022. ACCESUL ESTE GRATUIT!

 

Program de vizitare

24 - 26 martie, în intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, în intervalul 10:00 – 16:00


 

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Interviu: Campioni la case bugetare Interviu: Campioni la case bugetare
Scoala Wetterbest da startul inscrierilor pentru prima editie din 2019 a cursului acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperisuri Scoala Wetterbest da startul inscrierilor pentru prima editie din 2019 a cursului acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperisuri
Intretinerea la bloc - mai scumpa in martie decat in lunile de iarna Intretinerea la bloc - mai scumpa in martie decat in lunile de iarna
Dezastru termic Dezastru termic
Prima Casa 2: Comisionul perceput de Fond creste la 0,49% - 11 martie 2010 Prima Casa 2: Comisionul perceput de Fond creste la 0,49% - 11 martie 2010
Locuintele noi, mai ieftine Locuintele noi, mai ieftine

Vezi mai multe articole