on

HUF HAUS lanseaza primele doua case de prezentare din Romania

24 septembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bucuresti, 23 septembrie 2016 - HUF HAUS, compania germana care a reinventat arhitectura de tip post-and-beam si a combinat-o cu designul modern, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum: in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei

HUF HAUS a devenit un standard in domeniul arhitecturii moderne

„HUF HAUS reprezinta mult mai mult decat o afacere, este o mostenire transmisa in familia noastra incepand din anul 1912. Cu o traditie de peste un secol de excelenta, HUF HAUS a devenit un standard in domeniul arhitecturii moderne in intreaga lume, ceea ce vine impreuna cu promisiunea de a livra cladiri cu structura de lemn de cea mai inalta calitate. Ambele case pe care le-am construit in Romania sunt reprezentative pentru ceea ce inseamna HUF HAUS si pentru sentimentul oferit: a trai in armonie cu natura. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara un partener puternic si fara conceptul propus de Dumbrava Vlasiei, care este in linie cu viziunea HUF HAUS si ne ajuta sa intensificam experienta generata de casele noastre”, a declarat Georg Huf, Managing Director HUF HAUS.

„Prin Dumbrava Vlasiei am dorit sa construim un proiect rezidential unic, avand avantajul unei locatii minunate, in mijlocul naturii si totusi aproape de Bucuresti. De aceea, HUF HAUS a fost o alegere fireasca atunci cand am decis sa fie primul partener in scrierea acestei povesti pe care am inceput-o impreuna. Pe langa optiunile arhitecturale remarcabile, Dumbrava Vlasiei ofera, de asemenea, o infrastructura excelenta si zone de agrement, fiind o oaza in apropierea orasului, o evadare din zgomotul urban chiar in inima padurii. Proiectul este potrivit pentru tineri adulti, familii cu copii si pentru toti cei care doresc sa se reconecteze cu natura”, a adaugat Rey Muraru, Director Loreco Investments, dezvoltatorul proiectului Dumbrava Vlasiei.

Modelul de casa HUF HAUS ART 5, intr-o culoare alba atemporala, ofera un spatiu de locuit de aproximativ 295 de metri patrati, disponibil pe doua niveluri – parter si un etaj, si reprezinta stilul clasic Fachwerk. Subsolul, cu o suprafata suplimentara de 145 de metri patrati, include camera tehnica, un spatiu de depozitare si o crama, in timp ce la parter se gasesc livingul si zona de dining, bucataria si o camera de studiu, mobilate cu piese concepute si produse de StilART, companie sora a HUF HAUS. La etaj sunt doua dormitoare, doua dressinguri, un living si o sauna.

Pe de alta parte, modelul de casa HUF HAUS modum: 8:10, cu o culoare gri inchis specifica, ocupa peste 175 de metri patrati la parter si etaj, cu mobilier realizat special pentru aceasta de catre StilART, in linii clare si puternice care se potrivesc perfect elementelor structurale ale arhitecturii de tip post-and-beam. Completat de piese de mobila exclusiviste, produse de B&B Italia, designul interior ofera casei un caracter de neegalat. Rezultatul consta intr-un aspect unic, cu o calitate vizibila a fiecarui detaliu. Livingul, zona de dining, bucataria si camera de studiu se afla la parter, in timp ce etajul gazduieste un dormitor matrimonial generos, care dispune de un dressing, impreuna cu o camera de oaspeti aditionala, ce poate fi folosita si ca dormitorul copiilor. De asemenea, ambele case au garaj, construit in acelasi stil ca cele doua cladiri.

Inovatii si tehnologii incorporate in casele HUF HAUS

Casele au incorporate cele mai recente tehnologii, ce le transforma in locuinte inteligente. Tehnologia KNX ofera utilizatorului posibilitatea de a-si ajusta consumul de lumina, caldura, aer proaspat si obloanele, crescand si mai mult eficienta energetica a casei.
O alta inovatie HUF HAUS este constituita de sistemele de incalzire din fiecare locuinta. Casa ART 5 are o pompa geotermala, care utilizeaza energia stocata in pamant pentru a genera caldura.

In acelasi timp, sistemul de incalzire prin pardoseala ajuta la mentinerea unei temperaturi egale in fiecare camera, asigurand un confort sporit, iar fiecare zona poate fi controlata de termostate separate. Casa HUF HAUS ART 5 este echipata cu un sistem de aerisire si de aer conditionat care optimizeaza calitatea aerului.

Acoperisul complet izolat termic este construit cu grinzi din lemn laminat de inalta calitate si streasina protejeaza casele de soare si de conditiile meteorologice, in timp ce geamurile care se intind de la podea la tavan interconecteaza armonios interiorul cu exteriorul spatiilor locuibile. O caracteristica atractiva a celor doua case consta in lucarnele de pe fronton si de pe fatadele casei.
Ambele cladiri au fost produse exclusiv in fabrica HUF HAUS din Hartenfels, Germania, fiind folosite materiale de cea mai inalta calitate. De asemenea, etapa de constructie este coordonata integral de o echipa de specialisti HUF HAUS cu experienta, care cunosc fiecare pas din intregul proces. Pe langa o calitate de neegalat, o casa HUF implica o perioada scurta de timp, de doar cateva luni, de la faza de proiectare la finalizare.

Dumbrava Vlasiei este un proiect rezidential premium situat langa Balotesti, care va fi dezvoltat in cinci faze pe un teren de 90 de hectare. Complexul va avea propria infrastructura, cu 24.000 de metri de drumuri si 4.000 de metri de fibra optica. Prima faza acopera 20 de hectare si ofera peste 50 de parcele, cu o suprafata cuprinsa intre 500 si 1.000 de metri patrati. De asemenea, primul complex va avea un parc modern cu o suprafata de 2,5 hectare, care va include un amfiteatru si locuri de joaca.

HUF HAUS este liderul de piata in Europa in materie de arhitectura contemporana de tip post-and-beam

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Policolor lanseaza un produs inovativ pentru DIY - Spor Formula Noua Policolor lanseaza un produs inovativ pentru DIY - Spor Formula Noua
Praktiker a premiat creativitatea în cadrul concursului “DIY Practic” Praktiker a premiat creativitatea în cadrul concursului “DIY Practic”
Romanii prind gustul bailor Romanii prind gustul bailor
Facilitec asigura serviciile de Facility Management pentru Amber Gardens, primul proiect rezidential de lux cu locuinte verzi Facilitec asigura serviciile de Facility Management pentru Amber Gardens, primul proiect rezidential de lux cu locuinte verzi
Avi Compact estimeză o creștere cu 20% a cifrei de afaceri pentru 2021 Avi Compact estimeză o creștere cu 20% a cifrei de afaceri pentru 2021
locuri locuri

Vezi mai multe articole