on

Wizmo.ro – primul portal imobiliar care poate fi gestionat impreuna cu agentii si dezvoltatori imobiliari

24 iunie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Wizmo.ro - platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business, implementeaza, incepand cu luna iulie, parteneriatul financiar pentru asociati -  agentii sau dezvoltatori imobiliari - care pot gestiona pana la 49% din activele companiei. Pana in prezent, platforma specializata in listarea de anunturi imobiliare a cumulat finantari de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni si romani, specializati in e-Commerce si dezvoltare IT.

Potrivit reprezentantilor Wizmo.ro, acest parteneriat aduce partilor implicate beneficii precum: transparenta deplina, anularea oricarui conflict de interes, colaborare in ceea ce priveste construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar si posibilitatea de a detine o parte dintr-o platforma proprie alternativa care atrage lunar zeci de mii de utilizatori si pe care ii converteste in leaduri. 

Pentru a demara aceasta actiune am analizat atent potentialul pietei de real-estate si am observat ca acesta este in crestere in marile orase ale tarii, in special pe segmentele rezidential si office. In contextul in care numarul companiilor de pe piata imobiliara creste de la an la an, dar numarul de pozitii din motoarele de cautare ramane acelasi, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide portile pentru asociati deoarece este un pas natural in evolutia companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro sa devina prima platforma imobiliara gestionata de agentii si dezvoltatori imobiliari. Consideram ca impreuna putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.

Pentru a discuta liber despre parteneriat si implicatiile generate la nivel de business, Wizmo organizeaza in data de 27 iunie 2019, intre orele 17:00 - 19:00, la Artist Cafe din Bucuresti, un eveniment la care invita agentiile imobiliare si dezvoltatorii.

Participarea se pot face prin completarea acestui formular de inscriere.

                                                                  
Despre Wizmo.ro

Wizmo.ro este o platforma pentru anunturi imobiliare ce acopera toate segmentele pietei de profil - rezidential, office, comercial si industrial. In prezent, platforma are peste 72.000 de proprietati listate si peste 760.000 de utilizatori. Proiectul a fost lansat pe piata in iunie 2016 de catre un grup mixt de investitori belgieni si romani, cu expertiza in domeniul imobiliar si in marketing digital.

Misiunea Wizmo.ro  este de a facilita si intermedia intr-un mod transparent si accesibil interactiunile dintre proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatori si clienti.                                   

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Unul din 10 bucuresteni care au nevoie de casa si-o poate permite Unul din 10 bucuresteni care au nevoie de casa si-o poate permite
Cereti lamuriri, in scris, administratorului Cereti lamuriri, in scris, administratorului
oferta oferta
Liderul polonez Armatura a intrat pe piața din România Liderul polonez Armatura a intrat pe piața din România
Chiriile din Bucuresti - la acelasi nivel cu cele din Budapesta, Praga sau chiar Paris Chiriile din Bucuresti - la acelasi nivel cu cele din Budapesta, Praga sau chiar Paris
Locuintele din Pipera intra la apa - 23 Februarie 2009 Locuintele din Pipera intra la apa - 23 Februarie 2009

Vezi mai multe articole