on

Investitia initiala in incalzirea locuintei: de ce este importanta alegerea unei solutii complete

29 ianuarie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Aspectul care conteaza cel mai mult in momentul achizitionarii unei centrale termice este, fara indoiala, pretul. De cele mai multe ori, cumparatorii pun in balanta foarte atent plusurile si minusurile produselor din oferta, dupa care aleg varianta cu cel mai bun pret. Desigur, acest calcul pare unul potrivit in multe alte situatii, insa cand vine vorba despre centrale termice, rabatul de la calitate nu este recomandat.

De aceea, alegerea unei solutii complete de incalzire nu trebuie privita ca o negociere in urma careia trebuie scos cel mai bun pret, ci mai degraba ca o investitie care va produce si economii importante, pe langa confort. Cu alte cuvinte, eficienta este cuvantul-cheie in jurul caruia isi construiesc reputatia producatorii de top din domeniul sistemelor de incalzire.

CITESTE SI: Centrala in condensare: cum o alegi pe cea potrivita locuintei tale

Una dintre acestea este si compania Hoval, a carei orientare este indreptata atat spre economisirea de combustibil, cat si spre protejarea mediului prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Utilizatori ai unor tehnologii de ultima generatie si deschisi spre solutii inovatoare si neconventionale, reprezentantii producatorului din Liechtenstein au explicat pentru Misiunea Casa de ce este recomandata investitia in sisteme de incalzire cu servicii complete.

1. Costurile de proiectare

Proiectarea realizata in mod profesionist contribuie substantial la reducerea resurselor implicate. In plus, inca din start sunt stabiliti parametri pentru o functionare economica si de durata si, in acelasi timp, adaptata celor mai exigente cerinte. O serie de echipamente premium pot veni chiar la pachet cu oferta personalizata si gratuita de proiectare a sistemului. Spre exemplu, beneficiarii pot profita de vasta experienta a specialistilor Hoval, care pot sprijini toate fazele de proiectare ale sistemului. Acestia pot lucra in stransa colaborare cu clientul si pot dezvolta cea mai eficienta si rentabila solutie, dupa ce vor lua la cunostinta toate aspectele lucrarii.

2. Costurile de achizitie

Prin achizitionarea unui sistem complet de incalzire, beneficiarul final va avea la dispozitie inca de la inceput toate componentele necesare asigurarii confortului. Astfel, vor fi evitate surprizele nedorite in ceea ce priveste functionarea, dar si cele legate de aparitia unor costuri nedorite pentru reparatii sau imbunatatiri.

3. Costurile de instalare

Hoval le ofera clientilor sai solutii “gata de instalare”, facilitate care permite o montare usoara si rapida a sistemelor de incalzire. In plus, prin angajarea unei echipe de profesionisti, cheltuielile de instalare pot fi tinute mai usor sub control si la un nivel scazut.

4. Costurile de operare

In cazul sistemelor Hoval, tehnologia de economisire si nivelurile ridicate de eficienta asigura costuri optime de operare. Acest aspect devine cu atat mai important in contextul cresterii continue a preturilor combustibililor. Noua generatie de cazane si pompe de caldura Hoval se incadreaza in cea mai buna clasa de eficienta energetica si contribuie la reducerea costurilor cu energia. Acestea furnizeaza informatii atat in timp real, cat si date anterioare despre performanta si eficienta, astfel incat proprietarul va avea intotdeauna o evidenta a costurilor cu energia. Totul cu doar un click de mouse.

5. Costurile de service

O vorba din popor spune ca “paza buna trece primejdia rea”. Tot asa, produsele care din fabricatie prezinta riscuri scazute de defectare, conduc la costuri mai mici cu operatiunile de service. In plus, contractele suplimentare de intretinere contribuie la protejarea investitiei si evitarea neplacerilor. Echipamentele de incalzire de la Hoval informeaza in mod automat cand au nevoie de intretinere sau reparatie. Nicio problema, deoarece sansele ca un partener de service Hoval sa se afle prin apropiere sunt destul de mari, iar conform statisticilor companiei, mai mult de 500.000 de clienti multumiti din intreaga lume pot confirma acest lucru.

6. Costurile de dezafectare

Durata de viata a sistemelor de incalzire imbunatateste simtitor raportul dintre cost si beneficii. In plus, reciclarea acestora contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Instalarea centralei termice Instalarea centralei termice
Renunta la improvizatiile periculoase si monteaza-ti semineul doar cu profesionisti desavarsiti! Renunta la improvizatiile periculoase si monteaza-ti semineul doar cu profesionisti desavarsiti!
Sfaturi pentru alegerea si executia sistemului de incalzire Sfaturi pentru alegerea si executia sistemului de incalzire
Tot ce trebuie sa stii despre centrala in condensatie Tot ce trebuie sa stii despre centrala in condensatie
Contorizarea termica a locuintelor este acum obligatorie Contorizarea termica a locuintelor este acum obligatorie
“Nu se incalzeste caloriferul. Ce fac?” “Nu se incalzeste caloriferul. Ce fac?”

Vezi mai multe articole