on

Laurent Jacquemin, noul CEO al Ariston Thermo Group

03 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ariston Thermo Group, unul dintre liderii mondiali pe piața de echipamente de încălzire și producere a apei calde menajere, anunță numirea lui Laurent Jacquemin în poziția de CEO, începând cu luna martie a acestui an.

Laurent Jacquemin s-a alăturat echipei Ariston Thermo în 1992, ocupând diferite poziții în cadrul Grupului în cei 25 de ani petrecuți în companie, de la funcții de manager de produs, până la responsabilități de ordin comercial, atât le nivelul unei singure țări, cât și la nivel regional sau de divizie de business.

De-a lungul carierei sale, acesta s-a făcut remarcat ca lider cu valori solide, fiind capabil să realizeze schimbări importante și să contribuie la dezvoltarea Grupului, fiind un adevărat suport pentru creșterea companiei atât la nivel de rezultate, cât și în ceea ce privește calitatea.

Spre exemplu, Laurent Jacquemin a coordonat cu succes dezvoltarea companiei în Europa și China, lansarea brandului Elco, achiziția și integrarea unor diverse firme achiziționate precum Atag Heating din Olanda sau Gastech din Danemarca.

În ceea ce îl privește pe Leonardo Senni, cel care a deținut funcția de CEO în ultimii trei ani, asigurând consolidarea pozitiției de lider a Ariston Thermo Group, cât și creșterile raportate de companie, acesta va ocupa poziția de Managing Director în cadrul Merloni Holding.

"Numirea lui Laurent ca CEO al Ariston Thermo confirmă dorința și angajamentul privind valorizarea talentelor din companie ce pot contribui la creșterea Grupului și pot asigura dezvoltarea acestuia”, a declarat Paolo Merloni, Preșesinte al Ariston Thermo Group

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

REHAU, investitie de 10 milioane de euro la Sibiu REHAU, investitie de 10 milioane de euro la Sibiu
Kuma - Solutia pentru o casa "tailor made" Kuma - Solutia pentru o casa "tailor made"
De ce nu se construiesc locuinte pentru inchiriere in Romania De ce nu se construiesc locuinte pentru inchiriere in Romania
Amenajati-va baia de la bloc in stil Burj al Arab Amenajati-va baia de la bloc in stil Burj al Arab
Descopera Mobila Simex din lemn masiv la BIFE-SIM 2016 Descopera Mobila Simex din lemn masiv la BIFE-SIM 2016
Actiunea de grantuire si probleme legate de regimul spatiilor comune Actiunea de grantuire si probleme legate de regimul spatiilor comune

Vezi mai multe articole