Luna, cuvertura inteligenta

Luna, cuvertura inteligenta care te cunoaste cel mai bine

10 februarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Unele persoane adorm greu, altele se trezesc cu greutate. Fiecare om are tot felul de obiceiuri in ceea ce priveste somnul, obiceiurile care tin de pozitia in pat, temperatura asternuturilor, lumina din camera, precum si tabieturi pe care omul le are dupa ce s-a dat jos din pat. Vestea buna este ca, desi suntem diferiti, in prezent se lucreaza la o cuvertura inteligenta, care va invata sa ne “citeasca” si sa ne multumeasca pe toti.

Este vorba despre proiectul Luna, care deja a strans aproape 600.000 dolari pe platforma de crowdfunding, Indiegogo. Luna este o cuvertura sau protectie pentru saltea, pe care sunt dispusi foarte multi senzori care iti monitorizeaza somnul si obiceiurile din timpul somnului, astfel ca va sti sa-ti ofere conditii optime atunci cand tu vei merge sa te culci.

Cuvertura Luna iti transforma salteaua intr-una inteligenta, care va sti cand ajungi acasa, la ce ora mergi la culcare, care vrei sa fie intensitatea luminii din camera, la ce ora te trezesti dimineata si care este temperatura asternuturilor. In felul acesta, Luna iti invata comportamentul in timp si va veni in intampinarea nevoilor tale, oferindu-ti tot confortul necesar. Mai mult decat atat, aceasta cuvertura are doua zone de caldura. Aceasta inseamna ca pe jumatatea de pat pe care dormi tu, Luna va incalzi asternuturile la temperatura pe care tu ti-o doresti, in timp ce pe cealalta jumatate a patului, unde doarme sotul sau sotia ta, asternuturile vor fi incalzite la o alta temperatura.

Cuvertura inteligenta te va surprinde dimineata, aprinzand lumina in camera si facand cafeaua atunci cand suna alarma.

Luna poate fi controlata cu ajutorul unei aplicatii mobile, astfel ca poti regla oricand setarile si poti “controla“ salteaua chiar si atunci cand nu esti acasa.

Cele mai ieftine cuverturi inteligente costa acum, pe Indiegogo, 200 de dolari.

Mai multe detalii despre cuvertura care-ti tranforma salteaua intr-una inteligenta poti gasi in filmul de prezentare al produsului.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa inteligenta: despre Smart Home si economisirea energiei Casa inteligenta: despre Smart Home si economisirea energiei
Bucurati-va de atmosfera Jocurilor Olimpice de Iarna chiar in confortul propriei locuinte, alaturi de Sonos Bucurati-va de atmosfera Jocurilor Olimpice de Iarna chiar in confortul propriei locuinte, alaturi de Sonos
Design bazat pe tehnologie LED Design bazat pe tehnologie LED
O locuinta mai sigura prin supraveghere video O locuinta mai sigura prin supraveghere video
Mercusys® lansează în România noul său flagship, modelul MR80X Mercusys® lansează în România noul său flagship, modelul MR80X
Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie? Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie?

Vezi mai multe articole