on

BRAVIA CORE ofera cea mai buna experienta a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR

06 aprilie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

BRAVIA CORE ofera o selectie vasta a celor mai recente filme lansate, blockbustere si filme clasice – toate integrate pe televizoarele BRAVIA XR. Utilizatorii televizoarelor BRAVIA XR se pot bucura de continut in Pure Stream – cea mai inalta calitate a imaginii atunci cand vine vorba despre streaming

 

Realizat in colaborare cu Sony Pictures Entertainment (SPE), BRAVIA CORE™ este locul in care divertismentul intalneste tehnologia si a fost dezvoltat pentru a le oferi celor care cumpara televizoarele din noua gama Sony filme de lung metraj extraordinare si alte tipuri de continut la cea mai inalta calitate. Cu o selectie de filme disponibila pentru toate noile modele BRAVIA XR, precum televizorul nou lansat A90J 4K HDR OLED Master

 

Series sau viitorul model X90J 4K HDR Full Array LED, utilizatorii se pot bucura de o selectie a unora dintre cele mai noi titluri[i] premium si clasice SONY Pictures Entertainment (SPE), precum si de cea mai mare colectie IMAX® Enhanced. BRAVIA CORE este primul serviciu din industrie care dispune de tehnologia Pure Stream™, obtinand o calitate excelenta echivalenta cu cea UHD BD, cu streaming de pana la 80 Mbps[ii].

 

Keith Le Goy, Presedintele Worldwide Distribution and Networks, Sony Pictures Television: „Ii aducem impreuna pe cei mai buni regizori si pe cei mai buni actori si le oferim consumatorilor filme de lung metraj, prin inovatia adusa de tehnologiile Sony si prin calitatea de top a televizoarelor noastre. Serviciul video BRAVIA CORE, integrat pe fiecare televizor BRAVIA XR, ofera experienta de top de vizionare acasa.”

 

Posesorii de televizoare BRAVIA XR pot vizona filme dintr-o selectie de 300 de titluri, inclusiv Venom, Peter Rabbit, Ghostbusters, Blade Runner 2049 si Jumanji: The Next Level folosind credite BRAVIA CORE. Sunt incluse zece credite pentru filme la pachet cu televizoarele A90J si Z9J si cinci pentru restul modelelor[iii] BRAVIA XR. De asemenea, prin intermediul BRAVIA CORE, acestia sunt abonati la o selectie uimitoare de filme pentru a se bucura de streaming oricand si ori de cate ori doresc, la o calitate[iv] pana la 4K HDR.

 

Pete Wood, SVP, New Media Distribution, Sony Pictures Entertainment: „Sunt aproximativ patru ani de cand lucram si ne gandim la cum am putea regandi experienta vizonarii acasa si la felul in care sa oferim o tehnologie excelenta, imersiva, pe care o vedeti de obicei la cinema.”

 

„BRAVIA CORE este o experienta complet inedita. Utilizatori vor beneficia de cel mai bun continut pe care studioul il are de oferit, de la unele dintre cele mai bune si noi lansari, la o serie de productii clasice Sony.”

 

Pentru o experienta de vizionare cu adevarat captivanta acasa, BRAVIA CORE ofera acces la cea mai mare colectie de filme IMAX Enhanced. Optimizata pentru BRAVIA XR, aceasta livreaza imagini remasterizate IMAX® si sunet imersiv, datorita DTS.

 

Bruce Markoe, Head IMAX Post Production, IMAX Corporation: „IMAX Enhanced este cel mai bun mod de a experimenta divertismentul de succes in afara cinematografelor. Am colaborat indeaproape cu Sony Pictures si DTS pentru a remasteriza peste 50 de titluri IMAX Enhanced care ofera imagini si sunet de cea mai inalta fidelitate pe un dispozitiv Sony BRAVIA XR. Suntem incantati sa continuam extinderea colectiei IMAX Enhanced pe BRAVIA CORE, si suntem nerabdatori sa aducem mai multe elemente pe care consumatorii le apreciaza la IMAX pe cele mai bune dispozitive de streaming si divertisment pentru acasa.”

 

Continutul inregistrat pe un film IMAX sau folosind camere certificate, cum ar fi Spider-man: Far from Home, are un raport de aspect mai extins care a fost conceput special pentru IMAX, pentru a acoperi o suprafata mai mare a ecranului. Telespectatorii se pot bucura de o experienta cinematografica superioara chiar acasa, inclusiv de filme premiate (Little Women, A Beautiful Day in the Neighborhood), de productii pline de actiune (Bad Boys For Life, Baby Driver), dar si de distractie alaturi de intreaga familie (Hotel Transylvania, Smurfs: The Lost Village).

 

„Realizarea filmelor a devenit atat de sofisticata, iar datorita televizoarelor si tehnologiei Sony BRAVIA XR, utilizatorii pot obtine acum aceasta experienta chiar acasa”, a adaugat Bruce Markoe.

 

Cu Studio Access, parte din pachetul BRAVIA CORE, telespectatorii pot accesa o serie de imagini suplimentare din culise, interviuri si multe altele.

 

BRAVIA CORE este disponibil acum pe toate televizoarele BRAVIA XR. Gama  BRAVIA XR se bazeaza pe noul Procesor Cognitiv XR™, care foloseste o metoda de procesare complet noua ce depaseste inteligenta artificiala conventionala, conceputa pentru a reproduce modul in care oamenii vad si aud.

 

 

 

Despre Sony Corporation:

Sony Corporation este o companie responsabila pentru divizia Electronics Products & Solutions (EP&S) din cadrul Sony Group. Avand in centrul sau viziunea de a „continua sa ofere Kando si Anshin oamenilor si comunitatilor din intreaga lume, prin tehnologie si prin adresarea noilor provocari”, Sony va crea produse si servicii in zone precum home entertainment & sunet, imagistica si dispozitive mobile.

 

 

[i] Numărul și selecția titlurilor se pot modifica.

[ii] BRAVIA CORE dispune de tehnologia Pure Stream™ care oferă streaming între 30 Mbps – 80 Mbps. Pentru a accesa Pure Stream™ la 30 Mbps, utilizatorii trebuie să aibă o viteză minimă de internet de 43 Mbps. Pentru a accesa Pure Stream™ la cea mai înaltă calitate disponibilă la 80 Mbps utilizatorii trebuie să aibă o viteză minimă de internet de 115 Mbps. BRAVIA CORE nu este responsabil pentru restricțiile de rețea sau pentru lățimea de bandă disponibilă. Se pot aplica restricții și condiții din partea furnizorului de servicii de rețea.

[iii] A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J și X94J.

[iv]  Acces temporar la conținutul abonamentului Video-on-Demand BRAVIA CORE pentru 24 de luni pentru modelele pentru Z9J și A90J sau abonament Video-on-Demand BRAVIA CORE timp de 12 luni pentru A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J și X94J. Perioada de abonament va începe de la momentul înregistrării contului BRAVIA CORE. La finalul perioadei temporare de abonament achiziționate odată cu televizorul, accesul la conținutul de abonament Video-On-Demand va înceta. Orice reînnoire va fi supusă acordului furnizorului serviciului BRAVIA CORE, sub rezerva Termenilor și Condițiilor aplicabile pentru serviciul respectiv.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor
Ramai conectat cu cei dragi de sarbatori, chiar si de la distanta Ramai conectat cu cei dragi de sarbatori, chiar si de la distanta
O casa smart are nevoie de gadgeturi performante O casa smart are nevoie de gadgeturi performante
4 gadget-uri pentru acasa 4 gadget-uri pentru acasa
Gadget-uri audio-video prezentate la CES 2013 Gadget-uri audio-video prezentate la CES 2013
Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei

Vezi mai multe articole