Masina de spalat vase

23 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dintre toate treburile casnice, spalatul vaselor este in topul celor mai neplacute activitati. Daca ai o familie numeroasa, petreci, in mod cert, mult timp in bucatarie. Daca vrei sa scapi de o grija, poti alege sa achizitionezi o masina de spalat vase. In
Masina de spalat vase
masina de spalat vase
felul acesta economisesti timp si apa, iar vasele vor fi mult mai curate. Acest “mult mai curate” nu se refera doar la aspectul stralucitor al vaselor, ci si la microbii care se ascund in zonele in care buretele nu poate ajunge. Masinile de spalat au programe care asigura curatarea si sterilizarea oricaror recipiente, la temperaturi de pana la 70 de grade Celsius.
 
Cand iti alegi masina de spalat, trebuie sa te orientezi in functie de cateva aspecte. In primul rand, spatiul de care dispui. Exista masini de spalat de sine statatoare si masini incorporabile. Daca ai putin spatiu, ar trebui sa te orientezi catre cele din urma. Alt criteriu in functie de care iti poti alege masina de spalat vase este capacitatea acesteia de spalare. Masinile de dimensiuni mici spala intre 4 si 6 seturi, cele medii intre 8 si 10 seturi, iar cele de dimensiuni mari spala intre 12 si 14 seturi de vase. Cele mai noi modele de masini de spalat au programe speciale, in functie de nevoile fiecaruia: zilnice, intensive (pentru murdaria dificila), rapide, eco, pentru vasele bebelusilor.
 
Functioneaza la fel ca masinile de spalat haine - este suficient sa incarci vasele pe care vrei sa le speli, sa adaugi lichid de clatire, sare si detergent, sa selectezi programul dorit si sa-i dai drumul. Indiferent de “materia prima” cu care functioneaza masina (tablete sau detergent pudra), vasele vor iesi curate, dezinfectate si stralucitoare.
 
Desi pare greu de crezut, cumparand o masina de spalat vase nu numai ca nu risipesti energie si apa ci, dimpotriva, ajuti mediul inconjurator. Masinile de spalat vase folosesc mai putina energie si apa decat in cazul in care speli vasele cu mana. In plus, au rezultate mult mai bune in ceea ce priveste spalarea propriu-zisa si igienizarea vaselor tale!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Masini de spalat vase pentru case moderne - Prinde ofertele de Black Friday! Masini de spalat vase pentru case moderne - Prinde ofertele de Black Friday!
Aspiratorul cu cicloni turbionari Aspiratorul cu cicloni turbionari
Cele mai des intalnite defectiuni ale frigiderului tau si solutiile lor Cele mai des intalnite defectiuni ale frigiderului tau si solutiile lor
Ce presupune igienizarea rufelor? Ce presupune igienizarea rufelor?
Cum alegi storcatorul de fructe si legume Cum alegi storcatorul de fructe si legume
Cum cureti masina de spalat Cum cureti masina de spalat

Vezi mai multe articole