on

Miele lansează în România o nouă plită cu inducție cu hotă integrată și spațiu mai mare de gătit

22 iunie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

  • Plita are o suprafață de gătit mai mare cu 7 cm decât modelul anterior, păstrând o dimensiune exterioară egală cu acesta
  • Noul model dispune de o hotă eficientă, cu un design elegant, încorporată în plită

 

Miele extinde categoria de produse pentru gătit cu funcție dublă și lansează pe piața din România plita cu hotă incorporată KMDA 7476, care oferă posibilitatea de a găti mai multă mâncare, în vase mai mari, datorită tehnologiei PowerFlex XL. Față de versiunea anterioară, noul model dispune de o suprafață de gătit mai mare cu 7 centimetri, deși cele două echipamente pentru gătit au aceeași dimensiune exterioară. Tabloul de comenzi, compact și intuitiv, este amplasat în centrul hotei.  

 

Interesul clienților pentru plitele cu hotă integrată este în creștere, deoarece aceste produse își dovedesc utilitatea chiar și în cazul bucătăriilor open-space, în care zonele de gătit și cele de petrecere a timpului liber se întrepătrund. Astfel, utilizatorii își doresc o hotă puternică, dar și o plită cu un design modern, care să se armonizeze cu mobilierul. Similar modelelor anterioare, plita KMDA 7476 folosește tehnologie de ultimă generație, dezvoltată în fabricile Miele specializate în producția aparatelor de gătit și a plitelor din Germania (în orașele Bünde și Arnsberg).

 

Suprafețele extinse de gătit din cele două mari zone de inducție, situate în partea din stânga și din dreapta hotei, denumite PowerFlex XL, sunt formate din câte două inele. Fiecare dintre cele două zone oferă cu 7 centimetri mai mult spațiu de gătit decât modelul anterior, deși dimensiunile externe au rămas identice. Acest lucru asigură spațiu generos, suficient pentru două recipiente mari de gătit, poziționate unul în spatele celuilalt.

 

Mai mult, pentru un plus de flexibilitate, cele două inele pot opera simultan, oferind o zonă mai mare de gătit. Astfel, dacă este folosit un recipient mare, sistemul automat de recunoaștere a vaselor de gătit activează instant zona de învecinare. De asemenea, dacă trebuie gătită rapid o cantitate mare de mâncare, prin funcția TwinBooster, poate fi amplificată puterea până la 7,3 kW.

 

Sistemul de control ComfortSelect Plus este amplasat în centrul plitei și are o interfață ușor de utilizat, formată dintr-un rând de cifre iluminate și butoane pentru fiecare inel din zona de inducție și unul pentru hotă. Plita este dotată și cu sistemul Stop&Go, care asigură protecția necesară dacă plita rămâne, pentru scurt timp, nesupravegheată. Acesta reduce din puterea setată inițial, în așa fel încât alimentele să nu se ardă sau să nu dea în foc. În egală măsură, un temporizator este atribuit fiecărui inel, iar astfel poate fi programată durata necesară de gătire. De asemenea, plita KMDA 7476 dispune și de funcție de încălzire a alimentelor și folosește tehnologie smart pentru a menține preparatele la temperatura optimă pentru servire.

Hotă cu tehnologie certificată, ușor de curățat

 

Tehnologia Miele de ventilație cu motor ECO puternic și eficient energetic înlătură aburii, vaporii și mirosurile direct din locul în care acestea apar. Sistemul de evacuare este ascuns în plită și datorită funcției Con@ctivity, bucătarii se pot concentra exclusiv asupra obținerii unor preparate delicioase, deoarece puterea de absorbție a hotei se ajustează automat la activitatea de pe plită. Clienții au la dispoziție opțiunea de aerisire sau cea de recirculare, cea din urmă fiind ideală pentru clădirile bine izolate.  

 

Sistemul de filtrare dezvoltat de Miele conține un filtru din oțel inoxidabil cu 10 straturi și este poziționat sub grila de aerisire, asigurând cea mai bună îndepărtare a grăsimii. Pentru curățare, cutia poate fi îndepărtată cu ușurință și spălată în mașina de spălat vase. Funcția exclusivă Miele CleanCover, poziționată în spatele filtrelor de grăsime, dispune de o  suprafață netedă, fără margini metalice ascuțite. Aceasta este ușor de curățat și protejează împotriva contactului cu firele și componentele motorului. Alimentele și lichidele care pătrund accidental în hotă sunt colectate într-o tavă de scurgere.  

 

Noul model de plită este foarte eficient din punct de vedere energetic, fiind încadrat în clasa A++ (B conform noii clasificări energetice) și este disponibil în două versiuni. Clienții pot opta fie pentru un model cu cadru subțire din oțel inoxidabil (KMDA 7476 FR), fie pentru versiunea fără cadru (KMDA 7476 FL).

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

 

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegerea masinii de spalat Alegerea masinii de spalat
Profita de ofertele iernii si ia-ti electrocasnice pentru toata casa Profita de ofertele iernii si ia-ti electrocasnice pentru toata casa
8 sfaturi pentru utilizarea cuptorului cu microunde 8 sfaturi pentru utilizarea cuptorului cu microunde
10 sfaturi pentru intretinerea plitelor 10 sfaturi pentru intretinerea plitelor
Alegerea friteuzei – Optiunile existente pe piata Alegerea friteuzei – Optiunile existente pe piata
5 electrocasnice care nu trebuie sa-ti lipseasca cand te muti in casa noua 5 electrocasnice care nu trebuie sa-ti lipseasca cand te muti in casa noua

Vezi mai multe articole