Masina de spalat vase Bosch ActiveWater 45 cm

21 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In 2012 Bosch isi continua strategia de dezvoltare a tehnologiilor performante, durabile si eficiente energetic, prin lansarea gamei de masini de spalat vase
Bosch ActiveWater 45 cm
Bosch ActiveWater 45 cm
ActiveWater 45. Noua gama de masini de spalat vase incorporeaza caracteristicile definitorii ale aparatelor electrocasnice Bosch de ultima generatie: performanta – oglindita in rezultatele optime la spalare si uscare; consum redus de apa si energie – evidentiat prin incadrarea aparatelor in clasele de eficienta energetica A++ si A+; usurinta in utilizare – datorita sertarului Vario, cel de-al treilea nivel de incarcare special pentru tacâmuri sau cesti de espresso; si flexibilitate – prin sistemul Rackmatic, care permite reglarea pe inaltime a raftului superior.
 
Solutia perfecta pentru toate gospodariile
 
Economisirea energiei electrice si a apei, fara sacrificarea performantei si a confortului, este o dorinta regasita in toate gospodariile: de la cele mici, formate dintr-o singura persoana, in care nu se folosesc multe vase, pana la familiile mari, care insa nu dispun de un spatiu generos in bucatarie. Chiar daca este vorba de o masina de spalat vase de dimensiuni reduse, care incape in cele mai mici bucatarii, noua gama ActiveWater 45 cm incorporeaza cele mai recente tehnologii Bosch, precum ActiveWater, EcoSilence Drive™, Vario sau Rackmatic.
 
Tehnologii de ultima generatie
 
Sistemul hidraulic ActiveWater reprezinta secretul noilor masini de spalat vase Bosch. Concernul german continua sa dezvolte tehnologii performante, de la senzorii multipli si sistemul hidraulic, pana la motorul cu noua tehnologie EcoSilece DriveTM. Acest motor fara perii este mai silentios, mai economic, mai rapid si cu o durata mai indelungata de viata decât toate celelalte motoare care l-au precedat. O alta inovatie adusa acestor masini de spalat vase este noul sistem DuoPowerTM cu brat dublu de pulverizare din raftul superior. Datorita intersectiei celor doua arcuri formate de bratele de pulverizare, noul sistem DuoPowerTM acopera fiecare centimetru din raftul superior, garantand astfel distributia optima a apei.
 
Incapatoare, flexibile si usor de folosit
 
Noile masini de spalat vase ActiveWater 45 sunt de asemenea incapatoare, flexibile si usor de folosit. Anumite modele ale acestei game au capacitatea de a spala 10 seturi de vase datorita celui de-al treilea sertar din interiorul masinii, denumit sertarul Vario si destinat tacamurilor si cestilor mici de espresso. In plus, cu ajutorul sistemului Rackmatic reglabil pe inaltime in trei trepte, destinat raftului superior, care este in trei niveluri, se poate obtine cu pâna la 5 cm mai mult spatiu in raftul superior, pentru a face loc paharelor cu picior lung, sau in raftul inferior, pentru a plasa vasele de dimensiuni mai mari. Programele de spalare sunt adaptabile in functie de timpul disponibil sau tipul de vase care trebuie curatate: existând programe mai scurte prin VarioSpeed, posibilitatea de a incarca masina de spalat vase la jumatate din capacitatea ei, optiunea de igienizare sau cea de IntensiveZone, special creata pentru cratitele foarte murdare. Toate aceste optiuni sunt disponibile doar printr-o atingere de buton. In orice situatie se obtin rezultate optime cu un minim de efort si cost.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Care sunt cele mai cautate electrocasnice de Black Friday? Care sunt cele mai cautate electrocasnice de Black Friday?
Hota - descriere generala Hota - descriere generala
Cumpara de Craciun in mod inteligent! Cumpara de Craciun in mod inteligent!
Ai grija de frigiderul tau Ai grija de frigiderul tau
Cum cureti masina de spalat Cum cureti masina de spalat
Masina de spalat rufe verticala versus masina de spalat rufe frontala Masina de spalat rufe verticala versus masina de spalat rufe frontala

Vezi mai multe articole