on

MedLife inaugureaza prima hyperclinica in Ploiesti

30 septembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

29 septembrie 2016, Ploiesti - MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta deschiderea primei clinici din Ploiesti. Hyperclinica MedLife Ploiesti pune la dispozitia ploiestenilor servicii integrate de ambulator, imagistica si analize de laborator, toate sub acelasi acoperis.

A 17-a Hyperclinica din portofoliul MedLife

Noua unitate este rezultatul unei investitii de peste 700.000 de euro si ofera pacientilor investigatii si tratamente pentru 22 de specialitati medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generala sau neurochirurgie. Hyperclinica MedLife Ploiesti se intinde pe o suprafata de 700 de metri patrati, este dispusa pe doua nivele si cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice. Echipa medicala este formata din peste 50 de medici si personal de suport.
“Inaugurarea primei hyperclinici din Ploiesti, cea de-a 17-a Hyperclinica din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regionala si ne bucuram ca putem oferi locuitorilor municipiului Ploiesti si zecilor de mii de clienti din companii o unitate medicala moderna, unde vor putea beneficia de pachete de preventie personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai inalte standarde. Vom continua sa ne consolidam pozitia  la nivel national atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field. In acest sens vom suplimenta bugetul de investitii cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractarii unui nou credit bancar, astfel incat valoare totala a bugetului de investitii se va ridica la 76 milioane euro”, a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

Clinica va include o divizie speciala de “second opinion"

In premiera pentru sistemul medical MedLife, unitatea din Ploiesti va include o divizie speciala de “second opinion” - MedLife Expert, unde mai multi medici cu experienta nationala si internationala din cadrul MedLife, vor veni saptamanal in hyperclinica din Ploiesti pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.

Hyperclinica MedLife Ploiesti este situata in centrul orasului pe Bulevardul Republicii, nr. 17 – 25, in cadrul Centrului Comercial Winmarkt.
MedLife a deschis prima hyperclinica in 2004, iar la ora actuala compania detine 17 astfel de unitati in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov si Cluj. Compania a estimat pentru acest an o cifra de afaceri cumulata in valoare 120 milioane de euro, crestere organica, existand premize ca pana la finalul anului, cifra de afaceri sa creasca pana la 130 – 150 milioane de euro, aceste din urma cifre fiind conditionate de procesul de finalizare al tranzactiilor aflate in curs.

Despre MedLife - MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Despre Winmarkt - Achizitionata in 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Capcanele ansamblurilor rezidentiale: Intretinerea la apartamentul nou poate depasi rata la banca - 28 Octombrie 2009 Capcanele ansamblurilor rezidentiale: Intretinerea la apartamentul nou poate depasi rata la banca - 28 Octombrie 2009
Restart la Restart la "Prima casa" - 13 ianuarie 2010
Probabil cel mai bun agent imobiliar din lume: cum sa vinzi 931 de case intr-un an, pe o piata aflata la pamant Probabil cel mai bun agent imobiliar din lume: cum sa vinzi 931 de case intr-un an, pe o piata aflata la pamant
Citadella Titan -  in avans fata de termenele angajate Citadella Titan - in avans fata de termenele angajate
Intr-un singur weekend, EFdeN a ajutat 87 de familii sa isi reduca costurile de iluminat cu 80% Intr-un singur weekend, EFdeN a ajutat 87 de familii sa isi reduca costurile de iluminat cu 80%
Bancile nu rateaza Bancile nu rateaza "Prima Casa" - 26 Iunie 2009

Vezi mai multe articole