VEKA Romania prezinta viitorul sistem SOFTLINE 82

21 noiembrie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Viitorul sistem VEKA de profile pentru productia de ferestre si usi termoizolante din PVC, SOFTLINE 82, va fi prezentat pentru prima data in Romania in cadrul Conferintei Nationale de Arhitectura RIFF. Disponibil pentru piata europeana odata cu inceputul anului 2012, SOFTLINE 82 respecta cele mai stricte reglementari europene cu privire la eficienta termica si, in plus, urmareste indeplinirea viitoarelor reglementari (Initiativa Europa 20–20–20).
 
Cel mai modern sistem de tamplarie termoizolanta, SOFTLINE 82 optimizeaza bilantul energetic al fiecarei cladiri si ofera, in acelasi timp, un plus de confort locuintei. Datorita tehnologiei multicamerale de izolare dispusa pe o adancime de 82 mm, avand 7 camere interioare de izolare dispuse in toc si 6 camere interioare in
profil softline
cercevea, precum si a sistemului eficient de etansare cu garnitura mediana, SOFTLINE 82 este special conceput pentru a reduce simtitor consumul de energie al imobilului si, in acelasi timp, sa garanteze un climat placut in incapere, indiferent de anotimp.
 
“Sistemul SOFTLINE 82 reprezinta viitoarea generatie de tamplarie termoizolanta. Este special conceput sa indeplineasca, de pe acum, viitoarele reglementari de eficienta termica si de economisire a energiei, inclusiv cele presupuse de ansamblurile in sistem de casa pasiva. Suntem bucurosi ca Romania va fi una din primele tari in care sistemul SOFTLINE 82 va fi disponibil si, cu aceasta ocazie, vom oferi auditoriului posibilitatea de a viziona in avanpremiera noua solutie tehnica marca VEKA”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.
 
Cu cele peste 40 de repere distincte deja dezvoltate, sistemul SOFTLINE 82 va deveni pe segmentul sau unul dintre sistemele complete de profile din PVC de pe piata internationala. Sistemul se remarca printr-un design elegant, cu muchii usor rotunjite, conferind astfel viitoarelor ferestre si usi un design clasic, placut. Mai mult decat atat, SOFTLINE 82 va beneficia de intreaga gama VEKA de folieri in culori Rt, imitatii de esente lemnoase sau chiar cu aspect metalic, termorefractar. In plus, pentru a putea satisface chiar si cele mai exigente cerinte in materie de design, sistemul permite placari cu aluminiu, largind astfel paleta de culori disponibile.
 
SOFTLINE 82 va fi prezentat de VEKA in avanpremiera la Conferinta Nationala de Arhitectura RIFF ce are loc in perioada 21-22 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti. Pentru mai multe informatii despre programul evenimentului – www.ieriff.ro
 
Despre VEKA  
Compania VEKA a fost fondata in anul 1969 prin preluarea producatorului german
veka romania
Vekaplast, care la acea data avea 8 angajati. Prin continua dezvoltare de-a lungul anilor, compania ajunge astazi sa numere peste 1.100 de angajati la sediul central din Sendenhorst, care se intinde pe o suprafata de 240.000 mp, iar in lumea intreaga 26 de filiale insumand un numar de peste 3500 de angajati.
VEKA ROMANIA SRL, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati in acest moment, deruland relatii de afaceri cu peste 180 de parteneri la nivelul intregii piete romanesti. Sistemele de usi si ferestre VEKA, exclusiv clasa A (conform normativelor europene aplicabile si in Romania), ofera clientilor profile individualizate de categorie premium, care satisfac cele mai pretentioase gusturi, precum si profile cu design specific. Aceste sisteme ofera solutia ideala atat din punctul de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei intretinerii, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator.
Fie ca este vorba de ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA ofera orice tip de solutie.
VEKA. Calitatea care dureaza.
Pentru mai multe informatii, va rugam accesati: www.veka.ro si www.fereastraveka.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Gigacaloria de Bucuresti s-ar putea ieftini Gigacaloria de Bucuresti s-ar putea ieftini
Apartamente de 300 milioane de euro in Ghencea Apartamente de 300 milioane de euro in Ghencea
Tranzactiile imobiliare, ca un joc pyramidal Tranzactiile imobiliare, ca un joc pyramidal
Se redescopera farmecul bucatariilor traditionale Se redescopera farmecul bucatariilor traditionale
\ \"Casa pasiva\" consuma de 30 de ori mai putina energie
De ce in Bucuresti se vand mai putine apartamente noi decat in Budapesta De ce in Bucuresti se vand mai putine apartamente noi decat in Budapesta

Vezi mai multe articole