Metropolis Residence - La cativa pasi de Piata Victoriei

Metropolis Residence - La cativa pasi de Piata Victoriei

30 mai, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Desi ansamblul Metropolis Residence este departe de a fi finalizat, aproape toate apartamentele au fost deja cumparate. Investitorii promit ca cele aproape 300 de familii se vor muta in noile case la sfarsitul acestui an.
Apartamentele vor fi pana atunci dotate modern si functional: parchet laminat cu izolare fonica si/sau mocheta, gresie pe hol, in bucatarie si bai, ferestre termopan din aluminiu, dotate cu plase de tantari. Baile vor fi complet mobilate si utilate cu obiecte sanitare, iar bucatariile vor fi livrate cu mobilier de import, cumparatorii avand posibilitatea sa aleaga una dintre cele 8 variante - 5 clasice si 3 moderne. Toate apartamentele vor avea aparate de aer conditionat instalate, centrala termica individuala si conexiune la reteaua TV, telefon si internet, conexiune pentru masina de spalat rufe in baie si pentru cea de spalat vase in bucatarie, apometre si repartitoare.
La intrarea in apartament va fi instalata o usa metalica, iar intre camere usi furniruite.
Metropolis Residence va beneficia de o parcare subterana si de un centru comercial. Clubul de fitness, locurile de joaca pentru copii, curtea interioara cu spatii verzi si sistemul de paza asigurat 24 de ore din 24 sunt alte facilitati oferite de acest complex. Langa apartamente va fi amenjata si o curte interioara cu spatii verzi.
Complexul are si avantajul de a fi situat in vecinatatea statiei de metrou Chibrit. Ansamblul, situat pe strada Telega, in apropiere de Podul Constanta si Piata Chibrit are o valoare de 45 de milioane de euro si este format din trei blocuri turn, amplasate pe un teren de 6000 mp. Una dintre cladiri are 18 etaje, iar celelalte doua parter si 13 etaje, insumand in suprafata construita 36.941 mp.
Viitorii beneficiari isi pot alege o locuinta dintre cele 27 garsoniere, 112 apartamente cu doua camere, 121 de apartamente cu 3 camere sau 13 apartamente cu 4 camere. Garsonierele au vedere pe sud, o suprafata construita 50,30 mp, o terasa - 13,03 mp si se poate opta pentru ele de la etajul 2 la 13.
Preturile de vanzare ale apartamentelor pornesc de la 1080 euro/mp.
Dotarile apartamentelor din Metropolis Residence l-au facut pe actorul Florin Piersic, gazda evenimentului in care a fost lansat complexul sa spuna ca dintre numeroasele facilitati si cadouri oferite de dezvoltatori viitorilor locatari lipseste numai plata intretinerii.
Acesta este primul proiect al companiei Star Proiect Development in Romania. Partenerii companiei au insa experienta unor proiecte imobiliare dezvoltate in diverse tari, de la complexe comerciale si hoteluri pana la ansambluri rezidentiale.Proiectata de un arhitect renumit, cladirea din Brickell Avenue, Miami Florida este situata in centrul cartierului financiar din sudul Floridei. Proiectul se ridica la o valoare de 250 de milioane de dolari si cuprinde 576 de apartamente ce incorporeaza tehnologie de ultima generatie.
O alta cladire de referinta este InterContinental Hotel and Residences, Boston, Massachusetts. Situat in centrul cartierului financiar din Portul Boston, proiectul se intinde pe un teren de 11.500 mp. Complexul mixt hotel/locuinte are 20 de etaje si cuprinde 420 de camere de hotel, 120 de apartamente si un garaj cu 375 de locuri de parcare.
            Investitorii promit ca Metropolis Residence va fi la fel de bine facut ca orice proiect in care au fost implicati. Dupa astfel de recomandari, noi nu mai putem decat sa va invitam sa vizitati complexul.
 
 
 
 
 
 
 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

eMAG Black Friday 2017: 2.000.000 de produse in oferta si reduceri totale de 40 de milioane de euro eMAG Black Friday 2017: 2.000.000 de produse in oferta si reduceri totale de 40 de milioane de euro
Ce fac bancile cu un bloc de 100 de apartamente in insolventa Ce fac bancile cu un bloc de 100 de apartamente in insolventa
Romanii se viseaza producatori de energie eoliana. Transelectrica, sufocata de cereri ce depasesc de opt ori capacitatea de transport - 23 ianuarie 2010 Romanii se viseaza producatori de energie eoliana. Transelectrica, sufocata de cereri ce depasesc de opt ori capacitatea de transport - 23 ianuarie 2010
Un apartament cu trei camere costa acum cat unul cu doua in 2008 - 13 Februarie 2009 Un apartament cu trei camere costa acum cat unul cu doua in 2008 - 13 Februarie 2009
Statul ar putea garanta 75.000 euro la Statul ar putea garanta 75.000 euro la "Prima casa". Imobiliarii: "Oricum ar fi, numai sa fie" - 11 februarie 2010
Anunturiparticulari.ro: Anunturiparticulari.ro: "Prima Casa" nu va influenta preturile locuintelor - 25 februarie 2010

Vezi mai multe articole