on

Misiunea Cartierului Tau

22 iunie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Trebuie sa recunoastem ca locuitul la bloc are atat avantaje, cat si dezavantaje. Si mai devreme sau mai tarziu ne vom confrunta cu probleme pe care le vom putea solutiona doar cu ajutorul vecinilor si a administratiei.

Daca esti administrator de bloc, faci parte dintr-o asociatie de proprietari sau esti un simplu cetatean preocupat de problemele intregii comunitati din sectorul 6 si daca te confrunti cu probleme pe care nu le poti rezolva de unul singur te asteptam la Cartier Hub sa gasim impreuna solutii.

Evenimentul va avea loc sambata, 29 iunie, incepand cu ora 11:00, la Cartier Hub - Strada Brasov, nr. 25, sector 6, Bucuresti, in interiorul Centrului Comercial Drumul Taberelor, la mezanin.

Principalele teme de discutii se vor axa pe problemele comune ale asociatiilor de proprietari, dar si pe gasirea unor solutiilor aplicabile pe fiecare caz in parte. Alaturi de noi vor fi inginerii si specialistii MisiuneaCasa.ro, Viorel Stanculescu si Sorin Popa care vor raspunde intrebarilor voastre.

Daca in prima editie a evenimentului ne vom axa pe identificarea problemelor care apar in locuire si care afecteaza locatarii din blocuri, in editiile urmatoare vom aduce specialisti care sa te ghideze si sa iti ofere solutii personalizate.

Intrarea este libera, dar pentru a participa te rugam sa te inregistrezi si sa completezi formularul urmator:

https://forms.gle/yZdvU2Pq2hFuPTDPA

Cartier Hub Este primul spatiu de lucru colaborativ deschis intr-un centru comercial din Romania. Este un spatiu comunitar si antreprenorial, destinat comunitatilor si locuitorilor din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti. Este proiectat pentru a actiona ca un ecosistem in care comunitatea sa se dezvolte prin invatare, comunicare, initiative personale si creativitate.

Cartier Hub se afla la mezaninul Centrul Comercial Drumul Taberelor, accesul facandu-se prin scara rulanta de la mijlocul parterului cladirii.

***
Misiunea Cartierului Tau este un eveniment realizat de MisiuneaCasa.ro cu sprijinul Cartier Hub si este dedicat locuitorilor din sectorul 6, si nu numai.

Impreuna pentru o comunitate mai buna!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Viata in extravilan: conditiile obligatorii pentru un trai confortabil (II) Viata in extravilan: conditiile obligatorii pentru un trai confortabil (II)
Buiandrug - Ce este si care este rolul lui in constructii Buiandrug - Ce este si care este rolul lui in constructii
Proiect copertina la intrarea in casa Proiect copertina la intrarea in casa
Constructiile din zidarie si factorii care le deterioreaza Constructiile din zidarie si factorii care le deterioreaza
Procesul de constructie a casei Procesul de constructie a casei
Realizarea armaturilor partea 3 – Armarea unui perete cu plasa sudata Realizarea armaturilor partea 3 – Armarea unui perete cu plasa sudata

Vezi mai multe articole