on

Misiunea Cartierului Tau

22 iunie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Trebuie sa recunoastem ca locuitul la bloc are atat avantaje, cat si dezavantaje. Si mai devreme sau mai tarziu ne vom confrunta cu probleme pe care le vom putea solutiona doar cu ajutorul vecinilor si a administratiei.

Daca esti administrator de bloc, faci parte dintr-o asociatie de proprietari sau esti un simplu cetatean preocupat de problemele intregii comunitati din sectorul 6 si daca te confrunti cu probleme pe care nu le poti rezolva de unul singur te asteptam la Cartier Hub sa gasim impreuna solutii.

Evenimentul va avea loc sambata, 29 iunie, incepand cu ora 11:00, la Cartier Hub - Strada Brasov, nr. 25, sector 6, Bucuresti, in interiorul Centrului Comercial Drumul Taberelor, la mezanin.

Principalele teme de discutii se vor axa pe problemele comune ale asociatiilor de proprietari, dar si pe gasirea unor solutiilor aplicabile pe fiecare caz in parte. Alaturi de noi vor fi inginerii si specialistii MisiuneaCasa.ro, Viorel Stanculescu si Sorin Popa care vor raspunde intrebarilor voastre.

Daca in prima editie a evenimentului ne vom axa pe identificarea problemelor care apar in locuire si care afecteaza locatarii din blocuri, in editiile urmatoare vom aduce specialisti care sa te ghideze si sa iti ofere solutii personalizate.

Intrarea este libera, dar pentru a participa te rugam sa te inregistrezi si sa completezi formularul urmator:

https://forms.gle/yZdvU2Pq2hFuPTDPA

Cartier Hub Este primul spatiu de lucru colaborativ deschis intr-un centru comercial din Romania. Este un spatiu comunitar si antreprenorial, destinat comunitatilor si locuitorilor din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti. Este proiectat pentru a actiona ca un ecosistem in care comunitatea sa se dezvolte prin invatare, comunicare, initiative personale si creativitate.

Cartier Hub se afla la mezaninul Centrul Comercial Drumul Taberelor, accesul facandu-se prin scara rulanta de la mijlocul parterului cladirii.

***
Misiunea Cartierului Tau este un eveniment realizat de MisiuneaCasa.ro cu sprijinul Cartier Hub si este dedicat locuitorilor din sectorul 6, si nu numai.

Impreuna pentru o comunitate mai buna!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cosuri de fum - variante moderne Cosuri de fum - variante moderne
Avantajele și dezavantajele construirii unei case fara etaj Avantajele și dezavantajele construirii unei case fara etaj
Cum alegi si ce ii ceri arhitectului Cum alegi si ce ii ceri arhitectului
Viata in extravilan: conditiile obligatorii pentru un trai confortabil (II) Viata in extravilan: conditiile obligatorii pentru un trai confortabil (II)
Buiandrugii - Ce sunt si care este rolul lor in constructii Buiandrugii - Ce sunt si care este rolul lor in constructii
Familia DIY: cum sa renovezi un apartament fara arhitect, iar rezultatul sa fie excelent Familia DIY: cum sa renovezi un apartament fara arhitect, iar rezultatul sa fie excelent

Vezi mai multe articole