Mobilier multifunctional

Mobila care transforma o camera in 3

21 februarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Nu mai este de mult un mister faptul ca spatiul a devenit o adevarata problema atunci cand vrei sa iti amenajezi intr-un mod armonios locuinta. Ai de ales: canapeaua aceasta sau doua fotolii? O biblioteca pentru carti sau un divan care echilibreaza restul camerei? Totul se reduce la compromisuri. Dar ce ai zice daca ai afla ca nu trebuie sa faci compromisuri?

Inovatiile stiintifice au ajuns departe in ultimul deceniu: suntem capabili sa trimitem o sonda spatiala pana la marginea sistemului solar, dar gasim si solutii inteligente pentru probleme mai pamantesti, cum ar fi utilizarea spatiului disponibil la maximul de potential.

In ceea ce priveste ultimul punct atins, inovatia arhitecturala permite sa te folosesti de mobila construita special pentru a economisi spatiul unei camere. Astfel, dupa cum poti observa in videoclip, un pat poate fi si un birou spatios, dar nu in acelasi timp, bineinteles. Utilizand un sistem de scripeti, greutatea unui pat poate fi contrabalansata pentru a putea fi ridicat de la sol doar cu doua degete.

Beneficiile unui astfel de sistem sunt numeroase: dintr-o singura camera, o garsoniera sa spunem, poti obtine 2 sau 3 camere. De asemenea, avand posibilitatea sa ai mai multe paturi ascunse in pereti, poti gazdui cu usurinta 2, 3 sau chiar 4 prieteni pentru cateva nopti. La venirea diminetii, acele paturi vor disparea si vor lasa in urma un loc spatios in care iti poti desfasura activitatea. Bineinteles, aceasta modalitate de design nu se limiteaza doar la paturi: poti incorpora cu usurinta dressinguri, biblioteci sau numeroase birouri.

Cu ajutorul acestui mod de a-ti decora locuinta, singurul compromis pe care trebuie sa il faci e sa decizi daca vrei 2, 3 sau 4 paturi.

 

Sursa articol: faircompanies.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tipuri de lemn romanesc pentru fabricarea mobilei Tipuri de lemn romanesc pentru fabricarea mobilei
Mobilierul pictat - noul trend in 2011 Mobilierul pictat - noul trend in 2011
Adauga eleganta atemporala casei tale cu mobilier si elemente din fier forjat Adauga eleganta atemporala casei tale cu mobilier si elemente din fier forjat
Cum sa intretinem pielea... Cum sa intretinem pielea...
Bonaldo, relaxare in stil italian Bonaldo, relaxare in stil italian
Ce trebuie sa stiti cand cumparati mobilierul pentru casa Ce trebuie sa stiti cand cumparati mobilierul pentru casa

Vezi mai multe articole