Mobilier multifunctional

Mobila care transforma o camera in 3

21 februarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Nu mai este de mult un mister faptul ca spatiul a devenit o adevarata problema atunci cand vrei sa iti amenajezi intr-un mod armonios locuinta. Ai de ales: canapeaua aceasta sau doua fotolii? O biblioteca pentru carti sau un divan care echilibreaza restul camerei? Totul se reduce la compromisuri. Dar ce ai zice daca ai afla ca nu trebuie sa faci compromisuri?

Inovatiile stiintifice au ajuns departe in ultimul deceniu: suntem capabili sa trimitem o sonda spatiala pana la marginea sistemului solar, dar gasim si solutii inteligente pentru probleme mai pamantesti, cum ar fi utilizarea spatiului disponibil la maximul de potential.

In ceea ce priveste ultimul punct atins, inovatia arhitecturala permite sa te folosesti de mobila construita special pentru a economisi spatiul unei camere. Astfel, dupa cum poti observa in videoclip, un pat poate fi si un birou spatios, dar nu in acelasi timp, bineinteles. Utilizand un sistem de scripeti, greutatea unui pat poate fi contrabalansata pentru a putea fi ridicat de la sol doar cu doua degete.

Beneficiile unui astfel de sistem sunt numeroase: dintr-o singura camera, o garsoniera sa spunem, poti obtine 2 sau 3 camere. De asemenea, avand posibilitatea sa ai mai multe paturi ascunse in pereti, poti gazdui cu usurinta 2, 3 sau chiar 4 prieteni pentru cateva nopti. La venirea diminetii, acele paturi vor disparea si vor lasa in urma un loc spatios in care iti poti desfasura activitatea. Bineinteles, aceasta modalitate de design nu se limiteaza doar la paturi: poti incorpora cu usurinta dressinguri, biblioteci sau numeroase birouri.

Cu ajutorul acestui mod de a-ti decora locuinta, singurul compromis pe care trebuie sa il faci e sa decizi daca vrei 2, 3 sau 4 paturi.

 

Sursa articol: faircompanies.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

5 idei de scaune creative 5 idei de scaune creative
Elemente decorative exotice si mobilier din bambus Elemente decorative exotice si mobilier din bambus
Cum reconditionam mobila veche – Ghid practic Cum reconditionam mobila veche – Ghid practic
Politele - instrumentul ideal pentru amenajarea eficienta a spatiilor mici Politele - instrumentul ideal pentru amenajarea eficienta a spatiilor mici
Cum sa intretinem pielea... Cum sa intretinem pielea...
Ce beneficii au fotoliile de masaj pentru angajatii care lucreaza de acasa Ce beneficii au fotoliile de masaj pentru angajatii care lucreaza de acasa

Vezi mai multe articole