on

Noua generatie de masini de batut cuie fara cablu de la HITACHI Power Tools / HiKOKI acum si in Romania

08 august, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Profesionistii au acum la dispozitie unelte puternice, usor de intretinut

Noua generatie de masini de batut cuie fara cablu de la HITACHI Power Tools / HiKOKI, fara furtun voluminos, compresor sau cartus de gaz ofera profesionistilor libertate maxima si confort la santier si la atelier. Noua serie de masini de batut cuie fara fir este compusa din cinci modele - doua dispozitive pentru cuiele in cadru si trei dispozitive pentru cuiele de finisaj. iF Design-Award 2018, apreciaza noua generatie de masini de batut cuie fara cablu pentru designul, functionalitatea si usurinta in utilizare.

"Tot potentialul nostru de dezvoltare si inovare a fost utilizat pentru crearea acestei noi generatii de masini de batut cuie fara cablu. Acestea ofera avantaje reale pentru cei care lucreaza cu lemnul, usureaza procesele din atelier si din santier facandu-le mai confortabile si mai eficiente", spune Yasushi Fukui, director general la Koki Holdings Europe GmbH, Düsseldorf. 

Noile modele se afla deja in portofoliul de produse oferit de Hitachi Power Tools Romania.

Combinarea tehnologiei fara fir si a tehnologiei pneumatice

Toate dispozitivele de batut cuie fara cablu functioneaza cu baterii puternice Lithiu-Ion de 18 volti (Li-ion). Datorita sistemului inovator Air Spring Drive de actionare a aerului, ciocanele cu acumulator Li-ion nu necesita o celula de gaz sau un compresor pentru a genera presiune, iar compartimentul umplut cu aer sub presiune si motorul fara perii reduc ciclurile de service si, astfel, costurile de intretinere.

Noile masini de batut cuie fara cablu pot fi folosite pentru orice lucrari ce implica lemnul: in tamplarie, imbinari, constructii interioare, case prefabricate din lemn, producerea cutiilor sau paletelor din lemn.

1.650 de cuie per incarcare acumulator

Modelul NT1850DBSL este potrivit pentru cuie cu o lungime de 16 pana la 50 mm, cu un diametru al axului de 1,0 - 1,25 mm. Incarcatorul lateral contine fisete de 100 de cuie. In cursul utilizarii unei baterii Li-ion de 3A, pot fi prelucrate pana la 1.650 de cuie per incarcare, la o viteza de pana la 3 cuie pe secunda. Pentru cuiele cu lungimea intre 25 si 65 mm (cu diametrul 1,4 - 1,65 mm), poate fi folosit dispozitivul NT1865DBSL pentru batut cuie de finisare. Acesta proceseaza pana la 1500 de cuie per incarcare. Masina de batut cuie NT1865DBAL este utila pentru cuie de 32-65 mm (diametru 1,8 mm) si proceseaza pana la 1100 de cuie per incarcare, cu baterie Li-ion de 3A.

Noile masini de batut cuie in cadru sunt usor mai puternice decat masinile de batut cuie de finisaj: modelul NR1890DBRL pentru cuiele cu cap rotund in cadru de plastic si modelul NR1890DBCL pentru cuie cu cap semi-rotund in cadru colantat cu hartie. Ambele dispozitive sunt suficient de puternice pentru a fixa in lemn cuie cu o lungime cuprinsa intre 50 si 90 mm si un diametru de 2,9 pana la 3,3 mm. Bateria Li-ion de 5A asigura energia necesara pentru a fixa pana la 700 de cuie, cu o viteza de 2 cuie pe secunda.

Siguranta pe primul loc

Noile dispositive cu acumulatori HITACHI Power Tools / HiKOKI pentru cuie sunt capabile de reglarea adancimii de penetrare fara utilizarea altor scule si au un mecanism de blocare in cazul in care incarcatorul ramane gol (cu exceptia NT1850DBSL). Operatorul poate alege intre doua setari: declansarea secventiala pe fiecare actionare a comutatorului sau declansarea la contact, cu comutatorul de deblocare tinut. Mecanismul de blocare laterala in doi pasi impiedica declansarea involuntara, iar oprirea automata a dispozitivului dupa 30 de minute de inactivitate ofera siguranta suplimentara.

Ergonomic, consum scazut si intretinere redusa

Designul compact si centrul de greutate echilibrat inteligent al masinilor de batut cuie fara fir ofera dispozitivului mai multa manevrabilitate si reduc predispozitia la uzura. Spre deosebire de aparatele cu cartus de gaz, sistemele fara fir HITACHI Power Tools /HiKOKI functioneaza fara arderi sau fum. Un alt avantaj il reprezinta motorul fara perii, care nu numai ca are un efect pozitiv asupra manevrabilitatii, dato-rita designului sau compact si greutatii reduse, dar aproape ca nu necesita intretinere si, astfel, mareste performanta generala a noilor dispozitive.

Hitachi devine HiKOKI

Hitachi Koki Co., Ltd. incepe noul capitol din istoria sa. Compania a fost achizitionata de holding-ul American KKR in primavara anului 2017. In iunie 2018, numele companiei va fi schimbat in Koki Holding Co., Ltd, iar in octombrie 2018, toate echipamentele electrice de la Hitachi Koki vor fi oferite sub numele de marca HiKOKI.

Hitachi Koki Co. Ltd., cu sediul in Tokyo, Japonia, este un producator de varf al echipamentelor electrice pentru utilizatorii profesionisti. Compania ofera o gama larga de echipamente profesionale pentru aproape orice sector industrial, precum si o selectie completa de accesorii. Acestea includ ciocane demolatoare si rotopercutoare, dalti, masini cu acumulator, polizoare unghiulare, masini de debitat, frezare si unelte specializate pentru prelucrarea lemnului, a betonului si a otelului. Hitachi Koki a generat venituri anuale de aproximativ 1,8 miliarde USD in ultimul an fiscal, cu aproximativ 6.500 de angajati.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cadouri de poveste la ROMEXPO - Incep TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV! Cadouri de poveste la ROMEXPO - Incep TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV!
Pretul gazelor furnizate populatiei ar putea creste cu 20% Pretul gazelor furnizate populatiei ar putea creste cu 20%
Piata imobiliara isi continua declinul. Preturi mai mici cu 14% Piata imobiliara isi continua declinul. Preturi mai mici cu 14%
Rowenta iti face bagajul de vacanta! Tu stabilesti destinatia finala a distractiei! Rowenta iti face bagajul de vacanta! Tu stabilesti destinatia finala a distractiei!
vanzari vanzari
Ion Brasoveanu, cel mai respectat tamplar din Comisani Ion Brasoveanu, cel mai respectat tamplar din Comisani

Vezi mai multe articole