on

Noua sticlă Guardian SunGuard® SNX 70 oferă lumină, confort și eleganță – din orice perspectivă

16 decembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Guardian Glass Europe a lansat cel mai recent produs din gama SunGuard® eXtraSelective: Guardian SunGuard® SNX 70.

 

SunGuard SNX 70 este o nouă sticlă cu peliculă triplă de argint, cu control solar remarcabil, o transmisie a luminii de aproximativ de 70% și proprietăți superioare de izolație termică. Mai mult decât atât, are și un aspect natural, simplu și o calitate reflexivă care oferă un aspect estetic uniform contururilor și diferitelor unghiuri de vizualizare.

 

Astfel, sticla SunGuard SNX 70 oferă arhitecților oportunitatea de a utiliza mai multă lumină naturală, de a îmbunătăți eficiența energetică și confortul locatarilor, dar și un aspect estetic superior. La rândul său, aceasta poate îmbunătăți starea de bine a ocupanților, produsul fiind recomandat în special pentru clădirile de birouri, unitățile medicale și de învățământ, unde nivelurile mai ridicate de lumină naturală pot fi un bun aliat pentru concentrare, recuperare și învățare.

 

Aceast sticlă este deosebit de eficientă în combinație cu Guardian UltraClear® ca strat de sticlă de bază, disponibilă în varianta SunGuard SNX 70 Ultra. În cazul unităților termoizolante duble standard, aceasta asigură o transmisie a luminii de 68%, un factor solar de 32% și un coeficient Ug de 1,0 W/m2K. La fel de impresionant, în cazul unităților termoizolante triple standard, oferă transmisie a luminii de 62%, un factor solar de 30% și un coeficient Ug de 0,5 W/m2K. Datorită transparenței superioare, sticla permite vizualizarea culorilor în nuanțe mai apropiate de cele reale, atât de la interior, cât și de la exterior.

De asemenea, SunGuard SNX 70 poate ajuta și la obținerea certificării de mediu. Ca parte a gamei SunGuard din Europa și Rusia, SunGuard SNX 70 are o declarație de mediu pentru produs și a fost evaluat independent în conformitate cu programul pentru produse Cradle to Cradle Certified®, în cadrul căruia este certificat la categoria Bronze.

 

Reflexia externă a sticlei, de 13%, poate conferi eleganță clădirilor, care le va ajuta să se evidențieze în mediul înconjurător și să atragă privirile admirative ale trecătorilor.

 

Andras Kovacs, manager de produs - departamentul de comercializare al Guardian Glass Europe, declară: „Arhitecții se văd adesea nevoiți să facă multe compromisuri în ceea ce privește aspectul general al unei fațade atunci când vine vorba de sticlă de înaltă performanță. Acum, sticla SNX 70 oferă echilibrul perfect între controlul solar, transmisia luminii naturale și estetica uimitor de simplă.

 

SunGuard SNX 70 este disponibilă atât în versiunea nesecurizabilă, cât și în versiunea securizabilă (HT). 

Despre Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă cu peliculă și produse derivate din sticlă. În cele 26 de fabrici din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și rezidențiale) și aplicații arhitecturale de interior, precum și produse din domeniul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil - see what's possible®. Vizitați guardianglass.com.

 

Despre Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globală cu sediul în Auburn Hills, Michigan, operează facilități în America de Nord și de Sud, Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia.

Companiile Guardian angajează 14.000 de oameni și produc sticlă float de înaltă performanță; produse din sticlă peliculizată pentru aplicații arhitecturale, rezidențiale, de interior, pentru industria transportului și tehnic; și componente de înaltă calitate placate cu crom și din plastic vopsit, pentru industria auto și a camioanelor. Viziunea Guardian este de a fi un partener preferat de clienți, furnizori, angajați și comunități, pe baza unei relații benefice, reciproce. Aceasta duce la atenția continuă în ceea ce privește îmbunătățirea vieții oamenilor prin furnizarea de produse și servicii care valorează mai mult decât celelalte opțiuni disponibile, făcând aceasta în mod responsabil și consumând cât mai puține resurse. Guardian este o sucursală deținută în totalitate de Koch Industries, Inc.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Locuintele noi - mai avantajoase decat cele vechi Locuintele noi - mai avantajoase decat cele vechi
Chiriile locuintelor ANL nu vor depasi o treime din salariul mediu brut Chiriile locuintelor ANL nu vor depasi o treime din salariul mediu brut
Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008 Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008
amenzi amenzi
Tehnologia digitală contribuie la îmbunătățirea proceselor legate de securitatea la incendiu Tehnologia digitală contribuie la îmbunătățirea proceselor legate de securitatea la incendiu
Finantele se imprumuta pentru constructia de locuinte si modernizarea rurala Finantele se imprumuta pentru constructia de locuinte si modernizarea rurala

Vezi mai multe articole