on

Noutati de la Schneider Electric. Gama Sedna Design Elements!

15 martie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

14 martie 2023 – Schneider Electric a anuntat lansarea gamei de aparataj ultraterminal Sedna Design & Elements, care include functii si modele noi, create pentru a raspunde nevoilor actuale ale clientilor, in materie de confort si design elegant.

Sedna Design & Elements este o gama rafinata cu produse realizate intr-o multitudine de culori si texturi naturale cu aspect de lemn, piatra, metal si sticla ce ofera finisaje elegante la preturi accesibile. Conceputa atat pentru arhitecti si specialisti din domeniul Home&Deco, dar si pentru pasionatii de design interior, gama este disponibila in doua versiuni – Design & Elements. Cuprinde o varietate de finisaje pentru mecanisme si rame decorative oferind clientilor posibilitatea de a personaliza designul aparatajului ultraterminal in functie de stilul incaperilor, de la industrial, la cel natural sau glamour, dar si de stilul personal.

 

 

Sedna Design & Elements se remarca prin ergonomie, instalare si utilizare facila, dar mai ales, prin fiabilitatea si calitatea finisajelor. Printre caracteristicile de baza ale acestei game, se numara urmatoarele:


• Functionalitate extinsa: fie ca este vorba de mecanisme clasice precum intrerupatoare, prize, variatoare de tensiune, termostate sau detectoare de miscare, sau de mecanisme noi precum priza TV+date sau priza de alimentare+incarcatoare USB, ce ofera functii multiple inglobate in acelasi mecanism, gama Sedna Design & Elements indeplineste cerintele de confort si siguranta pentru o instalatie electrica moderna;

• Prize fiabile, disponibile in doua variante: cu sau fara suruburi, prevazute cu obturatoare pentru prevenirea accidentelor.

• Suport de fixare cu interblocare, pentru a alinia cu usurinta mai multe dispozitive;

• Fante pentru suruburi, pentru a permite reglarea mecanismelor in dozele care nu au fost aliniate corespunzator;

• Opt puncte de fixare, pentru un montaj simplu si fiabil al ramei decorative;

• Margini rotunjite ale ramelor, curbate in jurul peretelui, care nu permit depunerea prafului;

Sedna Design cuprinde dispozitive cu un finisaj modern, netede, disponibile in patru nuante: alb, bej, aluminiu si antracit, care pot fi folosite pentru diferite combinatii, in functie de stilul ales – industrial, contemporan, clasic sau vintage. Sedna Elements ofera o combinatie subtila de forme plate si curbate intr-un design bine structurat, ce ii confera un farmec inovator. Regasim aici rame decorative cu finisaje cu aspect de sticla, lemn, metal sau piatra. Designul elegant redat prin culorile si granulatia ramelor sau a mecanismelor, reflecta tendintele actuale si ofera o nota aparte interioarelor. 

Ramele decorative sunt create in diferite variante de la 1 la 5 posturi si pot fi combinate cu toate mecanismele Sedna Design & Elements. In plus, ramele decorative Sedna Design & Elements ofera grad de protectie IP20 sau IP44, in functie de gradul de protectie al mecanismului cu care se instaleaza.

„La Schneider Electric, nevoile clientilor sunt prioritare astfel incat sa putem oferi solutii dedicate pentru fiecare in parte. Gama Sedna Design & Elements este conceputa special pentru locuintele moderne si in conformitate cu tendintele actuale in materie de design”, spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric Romania. „Pentru ca sentimentul de acasa nu poate fi comparat cu nimic, aceasta gama include functii si finisaje noi, create pentru a oferi confort si eleganta spatiilor interioare, cu produse realizate intr-o multitudine de culori si texturi, oferind finisaje premium la preturi accesibile.”


Despre Schneider Electric

Schneider Electric Romania este subsidiara locala a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante si mai longevive organizatii, cu 25 de ani de activitate in Romania. Cu un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la constructii la IT- compania furnizeaza in prezent in Romania produse si servicii pe patru piete, toate mari consumatoare de energie electrica si cu obiective de eficientizare a consumului: piata de cladiri comerciale si rezidentiale, piata de industrie, cea de infrastructura si piata de retele si centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piete acopera 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizeaza pentru toate solutii si sisteme de automatizare si optimizare a consumului.

Avand 300 de angajati care urmeaza cariere locale si internationale, Schneider Electric Romania coordoneaza in prezent un grup de tari care include Armenia si Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizatia locala asigura asistenta specializata in 16 limbi pentru clientii Schneider Electric din 25 de tari.

https://www.se.com/ro/ro/

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vanzari doar cu certificat energetic Vanzari doar cu certificat energetic
Piata de Real Estate din Romania da semne de maturizare Piata de Real Estate din Romania da semne de maturizare
Secretul scumpirii locuintelor Secretul scumpirii locuintelor
Austrotherm anunta repozitionarea pe piata a produselor premium Austrotherm anunta repozitionarea pe piata a produselor premium
Demolarea constructiilor costa Demolarea constructiilor costa
Rowenta Smart Force Cyclonic - curatenie la puterea tech  Rowenta Smart Force Cyclonic - curatenie la puterea tech

Vezi mai multe articole