on

Numar record de inscrieri la cel mai mare concurs de start-up-uri din sectorul energetic

29 august, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Peste 100 de start-up-uri şi-au manifestat interesul pentru a participa la PowerUp! By InnoEnergy – cea mai mare competiție din Europa Centrală pentru start-up-uri care dezvoltă soluții din sectorul energetic. Condițiile de înscriere la acest concurs  includ următoarele aspecte: candidații trebuie să aibă proiecte legate de energie, un dispozitiv prototip, o echipă dedicată și o estimare de comercializare de maximum doi ani.

“Varietatea proiectelor înscrise în această competiție ne arată cum companiile tinere reacționează în mod flexibil la schimbările din sectorul energetic și își adaptează propunerile la nevoile pieței. Majoritatea candidaților se concentrează atât pe economisirea și reducerea costurilor de producere a energiei, cât și pe protejarea mediului înconjurător. Încurajăm dezvoltarea și promovarea companiilor care vizează crearea de soluții cu acoperire globală”, menționează Jakub Miler, organizatorul competiției PowerUp! și CEO InnoEnergy în Europa Centrală.

Câștigătorii celor două ediții precedente sunt companii globale care și-au dezvoltat și comercializat proiectele rapid cu sprijinul oferit de InnoEnergy, reușind să intre atât pe piața Europeană, cât și pe cea din Asia și SUA. Cei mai buni participanți la PowerUp! pot spera la o ofertă de participare în programul Highway®, care oferă acces la fonduri în valoare de 150.000 de Euro pentru consolidarea echipei, dezvoltarea tehnologică, crearea și verificarea unui model de business, precum și pentru comercializarea pe piețele globale și pentru premii financiare.

”Sectorul energetic are nevoie de idei inovatoare care să schimbe modul în care funcționează această piață. De aceea, dorim să îi susținem pe toți cei care doresc să se înscrie în această competiție cu tot suportul informațional de care au nevoie. Aceștia ne pot contacta la adresa cristian@startuptransilvania.ro pentru detalii cu privire la așteptările lor de la această competiție”, declară Cristian Dascălu, președintele Centrului de Antreprenoriat și Inovare Startup Transilvania.

Marea finală va avea loc la Budapesta, în timp ce finalele regionale  vor fi precedate de workshop-uri intensive, în cadrul cărora finaliștii vor avea ocazia să lucreze la detaliile ofertelor lor și să își îmbunătățească aptitudinile de prezentare. Până astăzi, 108 de start-up-uri din 16 țări s-au înscris în competiție. Companiile de top, la fel ca în ediția de anul trecut, vor lua parte la workshop-uri cu antreprenori precum co-fondatorul Rafał Szczepanik. Anul acesta, start-up-uri din 23 de state ale Europei Centrale pot aplica pentru participarea la acest eveniment.

PowerUp! așteaptă vizionari curajoși, capabili să proiecteze noi tehnologii care să genereze beneficii pentru utilizatori, producători și furnizori de energie la scară globală.

Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 11 Septembrie 2017.

Pentru a vă înscrie în competiție, completați formularul disponibil pe: www.powerup.innoenergy.com.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Un investitor egiptean spune ca are 2 mil. metri patrati de teren in Romania pentru constructia de locuinte ieftine, parte a unui plan de investitii de 1 mld. dolari - 11 martie 2010 Un investitor egiptean spune ca are 2 mil. metri patrati de teren in Romania pentru constructia de locuinte ieftine, parte a unui plan de investitii de 1 mld. dolari - 11 martie 2010
Constructorii de locuinte merg catre clasa de mijloc Constructorii de locuinte merg catre clasa de mijloc
In ciuda crizei de pe piata bucuresteana a apartamentelor analistii imobiliari sunt optimisti In ciuda crizei de pe piata bucuresteana a apartamentelor analistii imobiliari sunt optimisti
Pretul gazelor, in aer Pretul gazelor, in aer
Dupa aderare, in constructii s-au facut cele mai multe angajari Dupa aderare, in constructii s-au facut cele mai multe angajari
Dezvoltatorii scot pe taraba locuintele de pana in 60.000 de euro - 17 Iulie 2009 Dezvoltatorii scot pe taraba locuintele de pana in 60.000 de euro - 17 Iulie 2009

Vezi mai multe articole