O baie cu aroma de fistic si portocala

30 ianuarie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
 
Daca v-ati decis sa redecorati baia si nu stiti ce culori, sau ce finisaje sa alegeti, noi va propunem o amenajare realizata prin combinatia a doua culori tonice: oranj si verde fistic. Aceasta combinatie ofera un joc de culoare si lumina ce dau forta si vitalitate baii. Colectia ceramica va poate determina sa alegeti solutii de design indraznete si elegante.
 
Verdele este o culoare intalnita tot mai des in preferintele beneficiarilor intrucat ea inspira viata. Folosita in mod discret aceasta culoare ofera o baie proaspata si plina de culoare.
 
Amenajarea dumneavoastra poate capata un aer modern daca optati pentru o cabina de dus realizata din caramida de sticla.
 
In ceea ce priveste accesoriile acestea se pot alege in contrast cu nuantele predominante ale baii. Mobilierul poate avea dublu rol, atat decorativ cat si functional. Dulapul pe care se sprijina lavoarul, poate fi folosit si pentru depozitarea prosoapelor sau a diverselor obiecte. Solutiile alese pentru aceasta amenajare au avut ca scop principal combinarea esteticii si a functionalitatii.
 
Un detaliu care vine sa completeze acest cadru inspirat din natura este blatul dulapului. Pentru decorarea blatului se pot folosi pietre decorative, scoici sau pietre naturale de rau pe care le puteti trata cu un lac special pentru protectia luciului.
 
Mai puteti adauga si cateva scoici sau stele de mare culese de pe plaja unde v-ati petrecut concediul de vara. In acest mod pastrati vii amintirile si realizati un decor placut pentru intreaga familie.
 
La toate acestea puteti adauga si cateva lumanari parfumate obtinand un efect deosebit, relaxant prin luminile lor discrete, in plus acestea vor emana un parfum ce va va ajuta sa va relaxati.
 
Iar cand totul va fi gata, aduceti in baia dumneavoastra natura prin amplasarea catorva plante decorative ce vor conferi o atmosfera proaspata si naturala baii dumneavoastra. 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum se realizeaza iluminarea corecta a baii Cum se realizeaza iluminarea corecta a baii
Sfaturi pentru decorarea baii Sfaturi pentru decorarea baii
Cum se monteaza corect un incalzitor instant de apa Cum se monteaza corect un incalzitor instant de apa
O cabina de dus fara infiltratii O cabina de dus fara infiltratii
Robinetul cu senzor Robinetul cu senzor
Masca chiuveta baie Masca chiuveta baie

Vezi mai multe articole