on

Obtine casa in care sa iti faca placere sa locuiesti!

08 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fiecare cunoaste cel mai bine care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata, din perspectiva personala. Orice persoana are viziuni diferite asupra vietii, preferinte si un anumit stil de viata. Exista, insa, o structura a nevoilor omului, denumita Piramida Nevoilor (Piramida lui Maslow), care arata faptul ca locuinta are un impact major asupra vietii noastre, iar de multe ori acest impact este de importanta vitala.

La baza piramidei nevoilor stau nevoile fiziologice, precum nevoia de apa, de hrana sau de somn. Acestea pot fi satisfacute chiar si in absenta detinerii unei locuinte sau in absenta unor conditii decente de trai in locuinta detinuta.

Imediat, urmeaza palierul nevoilor care tin de securitate: siguranta fizica, siguranta sanatatii si siguranta proprietatii. Abia dupa aceea, nevoile de apartenenta, de stima si de autorealizare sunt mentionate in aceasta piramida.

In casa ai nevoie de siguranta

Asadar, ideal ar fi sa locuiesti intr-o casa de care iti este drag, in care sa te simti cu adevarat bine pe toate palierele de nevoi, dar in special pe cel de-al doilea - cel de securitate.

Probleme de securitate pot fi, insa, rezolvate usor prin montarea de videointerfoane, in functie de cate familii stau in imobilul in care locuiesti sau in functie de numarul de intrari. Cele wireless prin IP sunt cele mai bine echipate interfoane, deoarece permit proprietarilor sa aiba control asupra accesului in incinta protejata de oriunde, prin folosirea unui telefon, a unei tablete, a unui laptop sau a unuicomputer conectat la Internet, prin intermediul unei aplicatii specifice.

Lumina aduce optimism

Neglijarea surselor de lumina ale casei conduce, in timp, la o stare generala proasta, la aparitia problemelor de vedere, dar si la o intretinere deficitara a locuintei. Totusi, problema si-ar gasi o rezolvare simpla daca in mai multe zone ale locuintei ai monta cate o aplica de perete cu LED.

Tehnologia iluminarii cu LED este laudata in primul rand pentru faptul ca este economica. Apoi, aspecte precum faptul ca sursele de iluminat nu frig atunci cand functioneaza si ca pot oferi lumina calda sau lumina rece, sunt alte plusuri importante. In plus, o aplica cu LED va trebui inlocuita cu o alta abia dupa un numar de zeci de mii de ore!

O casa decorata pe gustul tau iti va induce o stare de bine

Persoanele care isi decoreaza dupa gusturile proprii experimenteaza, de obicei, un sentiment de satisfactie. De aceea, trebuie sa te interesezi si tu de caramida aparenta obtinuta prin Emenatwork, pentru semineu, pentru gard sau pentru casa in general. Acest tip de decoratiune poate fi folosit chiar si pentru o rama de usa sau un pervaz de geam.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa maschezi cu gipscarton instalatiile termice, sanitare, electrice sau de alta natura Cum sa maschezi cu gipscarton instalatiile termice, sanitare, electrice sau de alta natura
Cum poti da refresh casei tale cu o simpla amenajare interioara Cum poti da refresh casei tale cu o simpla amenajare interioara
Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa” Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa”
Ponturi usor de implementat pentru o casa de catalog Ponturi usor de implementat pentru o casa de catalog
Licheni stabilizati | Cum se intretin Licheni stabilizati | Cum se intretin
Cum sa te bucuri de relaxare la tine acasa Cum sa te bucuri de relaxare la tine acasa

Vezi mai multe articole