on

Oglinzi – Catre un spatiu generos

01 august, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca acum 5000 de ani primele oglinzi uimeau o lume intreaga prin luxul pe care il ofereau, fiind o reteta cunoscuta de cativa maestrii sticlari din Murano, astazi oglinzile au devenit un obiect necesar in orice casa.

Chiar daca acum oglinzile nu mai sunt un lux, ele au un rol extrem de important, aducand un plus de eleganta casei tale sau un accent modern, in functie de tipul oglinzii alese.

Oglinzile cu forme neregulate

Acestea dau o nota de autenticitate incaperii si ofera personalitate livingului tau. Fie ca este vorba despre rame cu colturi inegale, fie ca alegi o 

oglinda cu aplicatii fatetate colorate ce aduc aminte de mozaic, aceste oglinzi vor reprezenta un punct de interes al incaperii.

Oglinzile ovale si cele clasice

Daca vrei sa obtii efectul de inaltime al camerei, foloseste o oglinda inalta.

Oglinzile inalte se potrivesc unui stil clasic.

Un bun exemplu sunt oglinzile venetiene considerate a fi cele mai bune oglinzi din istorie.

In cazul in care incaperea este una intunecoasa, oglinda va fi solutia potrivita pentru obtinerea unui plus de luminozitate. Reflexiile oferite de aceasta te vor scapa de problema.

Oglinzile patrate

Oglinzile patrate se potrivesc perfect cu un stil simplu, minimalist. Mergand pe principiul “less is more” oglinzile mari, supradimensionate pot crea efectul unui spatiu mai generos.

In plus, stilul  minimalist este compatibil cu oglinzile formate din mai multe piese sau cele cu dubla functionalitate, pozitionate, spre exemplu, pe toata suprafata dulapului.

Astfel, indiferent de tipul oglinzii ales, aminteste-ti de faptul ca aceasta reflecta sinceritatea, adevarul, continutul inimii și al constiintei, asadar personalitatea ta si a casei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegerea lampadarului Alegerea lampadarului
Tabloul canvas - detaliul final al decorarii Tabloul canvas - detaliul final al decorarii
Transforma-ti interiorul. Ghidul complet pentru alegerea draperiilor perfecte. Transforma-ti interiorul. Ghidul complet pentru alegerea draperiilor perfecte.
Arta inramarii si a organizarii fotografiilor Arta inramarii si a organizarii fotografiilor
Brad artificial de Craciun - verde sau alb, ce varianta alegeti? Brad artificial de Craciun - verde sau alb, ce varianta alegeti?
Moda decorurilor cu tablouri s-a intors Moda decorurilor cu tablouri s-a intors

Vezi mai multe articole