on

Panouri ornamentale Alex Turco by Noblesse Interiors

16 august, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Iti doresti un camin care sa aiba acel je ne sais quoi cum nu s-a mai intalnit? Vremurile pe care le traim sunt puternic marcate de exprimarea individualitatii, in industrii dintre cele mai variate, de la parfumerie la yachting si pana la design de interior. Acesta din urma se bucura de fuziuni dintre cele mai surpinzatoare, cum este si cazul panourilor ornamentale semnate de Alex Turco, oferite prin Noblesse Interiors.

Melanjul armonios dintre grafica multimedia si fotografie intalneste lumea amenajarilor interioare cu rezultate care te lasa de-a dreptul uimit. Efectul este acela al unei opere de arta pe care o admiri intr-un muzeu. Ce au aceste panouri iesit din comun?

Sunt realizate din rasina epoxidica si expun un concept artistic suprarealist.

Pictate manual, pot fi considerate piese unicat, asemeni tablourilor din expozitii. Chiar daca seamana, niciunul nu este identic cu un altul, mai ales ca pot fi create pe comanda, in functie de marimea, culoarea si finisajul dorite.

Extrem de versatile, se preteaza atat pentru interior, cat si pentru exterior, mai ales ca sunt impermeabile. In felul acesta, pot personaliza de la un perete al unei camere si pana la o piscina in aer liber.

Mai jos gasesti cateva exemple de interioare amenajate cu operele artistului italian de catre designerii Noblesse Interiors.                                                                                                      

Panourile ornamentale semnate de Alex Turco se regasesc in caminele unor fini cunoscatori si mari iubitori de piese de valoare, fiind considerate obiecte de cult must-have. Pretul se ridica la nivel de opera de arta, ceea ce nu ii descurajeaza deloc pe admiratorii stilului Turco, ireal de frumos.

Designerii Noblesse Interiors s-au gandit insa la toate bugetele si ne propun o alternativa din ceramica. Colectia de „pietre pretioase” de la Fiandre imprima interioarelor un aer sofisticat. Cu finisaj precum agata, malachit, cuart sau onix, placile de ceramica sunt bijuteriile care imbraca decorul in tinuta de gala. 

                        

Totodata, iti stau la dispozitie pentru a include aceste panouri si placari intr-un decor, precum si pentru proiecte design interior hotel si proiecte design interior case istorice, design interior apartamente, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.  

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Panouri decorative pentru interioare speciale Panouri decorative pentru interioare speciale
Armonia de la fereastra Armonia de la fereastra
Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a
5 lucruri de care ai nevoie intr-un apartament mic 5 lucruri de care ai nevoie intr-un apartament mic
Vine sezonul rece, vin si grijile despre ce pilote de calitate sa alegem Vine sezonul rece, vin si grijile despre ce pilote de calitate sa alegem
Ceramica de Horezu - intoarcerea catre autentic Ceramica de Horezu - intoarcerea catre autentic

Vezi mai multe articole