on

Pernele decorative, cum sa le alegi in functie de necesitati

16 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Confortul unei case nu este dat doar de partea fizica, de temperatura sau de nivelul de zgomot. Confortul vizual este si el extrem de important, motiv pentru care multi oameni aleg sa achizitioneze tablouri si piese de mobilier care mai de care mai interesante.

Chiar si cei fara buget se pot bucura de o imbogatire vizuala excelenta pentru casa in care locuiesc, achizitionand accesorii cat mai colorate si mai interesante. O perna cu paiete, spre exemplu, poate sa fie una dintre investitiile foarte mici care aduce modificari majore intr-un living. Achizitia unor perne decorative presupune informare si respectarea unor reguli. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Stabilirea scopului pentru care se achizitioneaza perna

Este vorba despre o simpla perna decorativa, insa  perna poate sa aiba un impact puternic asupra casei. Scopul pentru care se achizitioneaza poate sa fie foarte variat. Se poate oferi cadou, poate fi destinata camerei copilului sau poate sa fie destinata livingului.

Pentru o perna oferita cadou este bine sa se cunoasca foarte bine locuinta persoanei care va primi cadoul, in asa fel incat sa se achizitioneze pernute potrivite din punct de vedere coloristic. Camera copiilor trebuie sa beneficieze de perne colorate, eventual cu diverse motive din desene animate, in timp ce livingul trebuie sa se bucure de perne care sa fie in contrast cu mobilierul si sa ofere culoare.

Stilul incaperii – Modul in care este mobilata incaperea conteaza extrem de mult, deoarece perna trebuie sa fie in armonie cu aceasta. Trebuie sa se considere elemente precum canapeaua, covorul sau draperiile, pentru a se stabili cu exactitate care este perna ce urmeaza sa fi folosita.

Pe piata exista o multime de variante de perne: clasice, rustice, facute manual, cu paiete sau cu tot felul de modele atractive. Exista chiar si varianta de a personaliza o tema, cu o imagine care sa reprezinte persoana ce o va folosi.

Citeste continuarea aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Fotografii si tablouri la discretie Fotografii si tablouri la discretie
Decoratiuni interioare si arhitectura interioara Decoratiuni interioare si arhitectura interioara
Traditii si superstitii de Anul Nou Traditii si superstitii de Anul Nou
ZAZUI, locul unde poti gasi cele mai neconventionale decoratiuni de Craciun ZAZUI, locul unde poti gasi cele mai neconventionale decoratiuni de Craciun
Sticlarie tip Galle - goana dupa autentic Sticlarie tip Galle - goana dupa autentic
Patul japonez - ideal pentru dormitoarele "autohtone" Patul japonez - ideal pentru dormitoarele "autohtone"

Vezi mai multe articole