Tapet personalizat - model curcubeu su stele.

Personalizarea casei: tapetul si tabloul canvas

22 martie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ai ajuns in acel moment al decorarii casei in care trebuie sa te ocupi de detalii sau pur si simplu vrei sa improspatezi designul locuintei tale cu niste elemente ornamentale? Poti sa iei in considerare tapetul si tablourile personalizate. Daca iti plac lucrurile originale si ai mereu idei creative, nu vei fi complet satisfacut de tapetul si tablourile existente in magazinele specializate.Desi tapetul se potriveste cu preponderenta interioarelor comerciale si altor spatii publice, poti alege sa aduci un plus de culoare si forma casei tale montand tapet fie in dormitor, living, holuri sau coridoarele circulate mai intens.
Tapetul personalizat se poate mula pe dorintele si preferintele fiecaruia in parte, dar si pe nevoile distincte ale fiecarei camere, iesind din repetitivitatea si elementele standard ale tapetului clasic. Singurul lucru de care depinde obtinerea unui tapet care sa atraga in mod placut atentia privitorilor este imaginatia ta.

Poti regandi culoarea peretelui-accent si il poti acoperi cu tapet personalizat. Pentru restul peretilor foloseste culori care se completeaza. Tabloul sau grupul de tablouri canvas pot contine motive sau imagini similare cu cele ale tapetului, compunandu-se ca o prelungire a temei de la care vrei sa pornesti. Acestea sunt petele de culoare care sustin imaginea reprezentata in tapet. Nu recomandam acoperirea integrala a peretilor unei camere cu tapet, decat in cazul in care tapetul are un design minimalist si culori foarte deschise. Altfel, intreaga incapere va crea impresia de sufocare si de aglomerare a mobilierului.

Tapetul poate fi folosit si pentru a crea iluzii optice si efecte interesante ce pot crea impresia de spatiu. Spre exemplu, o imagine cu un interior de camera poate continua spatiul real in zona virtuala. Acest tip de tapet este potrivit atat pentru camera copiilor, in care poti crea o lume fantastica care sa le stimuleze simtul creativ, dar si pentru living, pentru a construi impresia de spatiu tridimensional.

Alaturarea tapetului si a tablourilor canvas gandite special pentru casa ta, creeaza o arhitectura interioara ce te poarta spre mijlocul naturii sau iti bucura ochii prin diverse imprimeuri florale sau geometrice, menite sa contureze anumite piese de mobilier sau zone ale incaperii.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Palatul Parlamentului Palatul Parlamentului
Arhitectura moderna: 3 orase iconice Arhitectura moderna: 3 orase iconice
Burj Khalifa - cea mai inalta cladire din lume Burj Khalifa - cea mai inalta cladire din lume
Amenajarea spatiului urban Amenajarea spatiului urban
Birouri personalizate Birouri personalizate
5 idei trasnite pentru casa ta 5 idei trasnite pentru casa ta

Vezi mai multe articole