PIATRAONLINE inaugureaza primul apartament - concept in interiorul showroom-ului

23 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare, lansează un apartament concept în cadrul showroom-ului și anunță încheierea anului 2016 cu o cifră de afaceri estimată la 5.500.000 Euro.

„Anul 2016 a fost unul plin de provocări: am început prin investiții în zona managerială și de sisteme, platformă website nouă, sisteme de vânzări și management informațional, ne-am schimbat identitatea vizuală și am încercat să aducem clienților noștri cele mai moderne soluții de amenajare interioară din piatră naturală, fapt pentru care am și construit un apartament concept în interiorul showroom-ului. În plus, având în vedere cererile primite, dar și produsele pe care le avem în showroom și pe magazinul online, pentru 2017 estimăm o creștere între 20 și 30% a cifrei de afaceri. Mai mult decât atât, 2017 înseamnă primii 10 ani de PIATRAONLINE, eveniment pentru care avem în plan mai multe activități aniversare”, menționează Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.

Mai mult decât atât, de Black Friday 2016 Piatraonline a realizat vânzări de aproximativ 320.000 Euro, de două ori mai mari față de 2015 când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 Euro.

De ce un apartament concept în incinta unui showroom de piatră naturală? Rolul apartamentului concept este acela de a-i prezenta clientului cum ar arăta marmura, granitul, onixul sau travertinul în living, dormitor, bucătărie sau de ce nu, pe o piesă de mobilier. În plus, clientul va ști care e categoria de buget în care se încadrează în funcție de materialele pentru care optează. Valoarea estimată investită în apartamentul concept format din două camere, baie și bucătărie având la bază cele mai moderne și solicitate produse din piatră naturală se ridică la suma de 32.000 Euro pentru un apartament de 60mp. Această sumă reprezintă valoarea totală a finisajelor, a mobilierului, a decorațiunilor și a altor elemente de bază pentru orice tip de apartament. 

„Acest apartament este o premieră pentru piața de piatră naturală din România, obiectivul Piatraonline este să fie mereu în tendințe, dispuși să investească permanent în dezvoltarea designului de produs și de interior.  Tot în această idee, deja lucrăm la amenajarea celui de al doilea spațiu concept, proiect care va fi gata la începutul anului viitor”, ne informează Eduard Baicu, Arhitect Phenomena Laboratory.

Misiunea managementului este de a rămâne cei mai buni și mai competitivi și de a ieși permanent în întâmpinarea nevoilor și sugestiilor clienților. Principiile după care se ghidează echipa PIATRAONLINE pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților și arhitecților sau constructorilor sunt: diversitatea, profesionalismul, transparența, punctualitatea și siguranța. 

Pe de altă parte, în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC), eveniment care a avut loc pe 16 noiembrie, din cele peste 90 de companii înscrise în competiție, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădină și Unelte” pentru performanțele notabile înregistrate în acest an.

Showroom-ul și magazinul online, www.piatraonline.ro sunt o veritabilă sursă de inspirație pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință care includ produse și mixaje de produse, montate corect și corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic și primitor, numit simplu acasă.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa iei un credit ipotecar daca lucrezi in strainatate Cum sa iei un credit ipotecar daca lucrezi in strainatate
TeraPlast se pozitioneaza in top 10 reciclatori din Europa, dupa o investitie de 3,5 milioane de euro TeraPlast se pozitioneaza in top 10 reciclatori din Europa, dupa o investitie de 3,5 milioane de euro
Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro
Sony isi extinde seria de televizoare cu patru noi modele 4K HDR Sony isi extinde seria de televizoare cu patru noi modele 4K HDR
Erste Bank anticipeaza scaderea dobanzilor Erste Bank anticipeaza scaderea dobanzilor
Congresul International Imobiliar Bucuresti Congresul International Imobiliar Bucuresti

Vezi mai multe articole