on

PIATRAONLINE porneste in cautarea de #rockstars prin intermediul campaniei de recrutare online: Aseaza-te la biroul cu vedere spre viitor

29 ianuarie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Îți dorești să faci parte dintr-o echipă creativă? Să ai un birou cu vedere spre viitor și să dezvolți proiecte care să te inspire? Echipa PIATRAONLINE a pornit în căutarea de #RockStars, oameni pasionați de design, arhitectură şi proiecte de succes care să întregească tabloul companiei.

Sub conceptul Așează-te la biroul cu vedere spre viitor, https://recruiterflow.com/piatraonline/jobs, cel mai mare showroom de piatră naturală este în căutare de oameni creativi, pasionați de design, mereu dornici de noi experiențe, persoane pentru care punctualitatea, curiozitatea şi atenția la detalii fac parte din rutina zilnică. PIATRAONLINE este un mozaic de personalități și pregătiri diverse.

”Nu vrem să lucrăm mai mult, ci mai eficient, așa că regândim constant procesele și tehnologiile astfel încât oamenii din echipa noastră să dea tot ce au mai bun în fiecare zi. Provocăm fiecare nou coleg să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe. De 10 ani selectăm și importăm cea mai buna piatră naturală din toate colțurile lumii iar acest lucru ne plasează în zona de #GeneratorDeInspirație”, menționează Mariana Brădescu Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

De ce o campanie de recrutare online?

- reducem timpul de răspuns, facem primul pas printr-o întâlnire online

- pentru că ne dă o flexibilitate și o adaptare rapidă în funcție de cine aplică, astfel încât să pregătim întrebări personalizate pentru fiecare persoană care vine la interviu

-  după o primă interacțiune în cadrul interviului online, candidatul este invitat la o întâlnire în showroom

- răspunsul final va fi oferit pe loc

Showroomul și pavilionul exterior care îi inspiră pe toți cei care îl vizitează vor fi noul tău loc de joacă: un birou altfel care îți oferă spațiu să te dezvolți și să faci ceea ce îți place, un birou digitalizat, cu vedere spre viitor.

În echipa PIATRAONLINE găsești un loc de muncă pe termen lung, o echipă care se dezvoltă constant, dinamică dar și noi provocări.

Platforma de recrutare  lansată de PIATRAONLINE va fi folosită pentru a publica în mod constant job-urile disponbile în cadrul companiei astfel încât toți cei care doresc să devină #RockStars sunt invitați să acceseze pagina în mod constant pentru a verifica posturile disponibile.

„Vremurile se schimbă, piața e din ce in ce mai dinamică, birourile viitorului capătă alte valori, iar în contextul actual în care încă există procese clasice de recrutare, este din ce în ce mai greu să găseşti oameni care să se potrivească biroului cu vedere spre viitor pe care tu il ai pregătit pentru ei”, conchide Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Alege-ți un job inspirat. Și dă inspirația mai departe!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegeti o tamplarie performanta, pentru a tine 41% din caldura in casa! Alegeti o tamplarie performanta, pentru a tine 41% din caldura in casa!
Petru Rares: Petru Rares: "Piata imobiliara isi va reveni in sase ani" - 14 Octombrie 2009
Saint-Gobain premiaza tinerele talente ale arhitecturii Saint-Gobain premiaza tinerele talente ale arhitecturii
Viata la bloc, in apartamente de milioane de euro Viata la bloc, in apartamente de milioane de euro
Preturile apartamentelor noi vor creste cu 2,5% Preturile apartamentelor noi vor creste cu 2,5%
Consolidarea cladirilor, pe banii statului Consolidarea cladirilor, pe banii statului

Vezi mai multe articole