Placi ceramice

04 iulie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand clasicul imbraca forme moderne!
Dintotdeauna inflexiunile de marmura au starnit o puternica fascinatie amalgamul de desene si perspective incrustate in piatra reusind sa invite ochiul la plasmuirea de forme si imagini. Cand vine vorba de marmura, fluidul pare sa incremeneasca in roca. Aceasta este imaginea pe care o avem cu totii privind-o, nimic neparand mai fascinant decat un teren solid ce pare sa pluteasca. Real si un strop de aievea.
 
Placile din colectia Comanschi pornesc de la aceasta tema, abordand un subiect devenit deja clasic: redarea structurii marmurei. Colectia particularizeaza un anume gen de marmura, inspirandu-se dintr-un sortiment de culoare verde inchis cu incluziuni bej-galbui, originara din zona Americii de Nord si care se gaseste pe vechile teritorii ale triburilor amerindiene: comansii.  
 
Frumusetea designului a pus la lucru imaginatia creatorilor, conducand la gasirea a inca doua culori: maro si bej, acestea avand o directa legatura cu multiplele nuante ale scoartei terestre. Comanschi acopera astfel paleta de culori tari, puternice, pe care le etaleaza pamantul. 
 
Culorile invita la gasirea de combinatii perene, fuziunea placilor de faianta deschise cu cele inchise creand posibilitatea construirii unei arhitecturi a luminii si culorii. Orchestratia texturilor construieste in casa si in intregul ambient senzatia de natura decupata in marmura. 
 
Mai mult, posibilitatile de amenajare se extind datorita elementelor decorative, prin motivul floral utilizat si diversitate dimensionala. Acestea prin efectul creat aduc in ambient spectacolul naturii si deschid multe posibilitati creative si inovative pentru designul bailor.
  
O roca vascoasa intr-un teritoriu al apei... un loc cu care sa iti delectezi privirea. Zi de zi.

 
.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegerea parchetului Alegerea parchetului
Pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior Pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior
Faianta din casele noastre Faianta din casele noastre
O sapa "inteligenta" O sapa "inteligenta"
Profile trecere pe pardoseala Profile trecere pe pardoseala
Parchet laminat peste parchet laminat: cum se poate monta Parchet laminat peste parchet laminat: cum se poate monta

Vezi mai multe articole