on

Pompa cu tocator – Sistem eficient pentru pomparea reziduurilor

14 ianuarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pompele submersibile sunt destinate pentu ape noroioase, ape pluviale, ape reziduale, ape murdare etc.

 

Pompa cu tocator este o pompa fecala high-end cu o lama de taiere. Pompa cu tocator este proiectata pentru pomparea fecalelor si a apelor uzate din incaperi sub nivelul canalului, adica, unde fecalele nu pot fi duse direct la canalul principal prin intermediul unei pante naturale a conductei de canalizare. Daca  montajul instalatiei se face corect, practic nu este necesara intretinerea si acest lucru reprezinta un avantaj. Ceea ce este specific la aceste pompe, este cutitul de taiere profesional care toaca fecalele si hartia igienica. Opteaza pentru pompa cu tocator pentru necesitatea ta, deoarece dispozitivul este fabricat din materiale de inalta calitate, cu rezervor fabricat din plastic ABS special si este usor de curatat. De asemenea, dispozitivul este echipat cu o alarma de nivel, care declanseaza pornirea si oprirea automata a pompei. Rezervorul este ventilat de un filtru special, care poate fi cu carbune activ.

 

Pompa cu tocator - Caracteristici

 

Gama de pompe cu tocator a magazinului online shop-einstal.ro include pompe de canalizare cu un tocator de la producatori de incredere. Principalele lor avantaje sunt productivitatea, puterea mare a motorului si functionarea sigura. Astfel de dispozitive sunt foarte durabile, adaptate pentru functionarea pe termen lung, potrivite pentru utilizare atat de catre utilizatorii casnici, cat si de catre producatorii industriali sau agricoli.

 

Pompe cu tocator la preturi accesibile

 

Pompele echipate cu o lama de taiere fac pomparea lichidelor solide si consistente mult mai usoara si, mai presus de toate, elimina riscul deteriorarii unitatii de pompare. Sunt utilizate in canalizari care nu contin materiale abrazive, asa cum este nisipul. De asemenea, pompele cu tocator difera in ceea ce priveste performanta maxima, inaltimea de ridicare, puterea motorului si mecanismele de taiere. Fiecare produs este descris cu atentie, si acest lucru iti va facilita alegerea.

 

Alte aplicatii ale pompelor cu tocator moderne

 

In functie de tip, poti utiliza o pompa cu tocator pentru a pompa apa intr-un alt mediu. De exemplu, este potrivita si pentru panza freatica, apa curata si uzata, drenarea santurilor de drenaj, pomparea apei din incintele inundate, pentru statii de epurare a apelor uzate. Pompele cu tocator pentru canalizare sunt utilizate in diverse domenii, si in principal, in gospodarii, ferme, companii de constructii si alte domenii. Pretul lor accesibil le face foarte atractive pentru utilizatorii obisnuiti care au nevoie de acest tip de pompa in caz de urgenta. Dispozitivul este o solutie adecvata pentru toalete si chiuvete, care se afla in subsoluri, pivnite si altele asemenea, adica, se afla sub nivelul canalului principal de canalizare. Produsul este certificat, fiind in conformitate cu toate cerintele europene, ceea ce inseamna o calitate ridicata.

 

Daca pompa cu tocator este echipata cu un intrerupator cu flotor, masa de apa murdara se va acumula pana la un anumit volum, si astfel tocatorul va porni imediat. Dupa ce lamele sunt activate acestea incep sa taie incluziunile, transformandu-le intr-o masa omogena, pe care pompa o va impinge catre colectorul de canalizare. In magazine poti gasi modele in care tocatorul se afla sub pompa, dar ar trebui sa stii ca aceste dispozitive functioneaza mai putin eficient, deoarece, datorita caracteristicilor de proiectare a cutitelor, acestea nu toaca incluziunile solide suficient de bine.

 

Pompa cu tocator moderna, eficienta pentru nevoile tale este echipata cu o supapa de retinere care impiedica returnarea apelor uzate. Utilizarea unui astfel de dispozitiv permite rezolvarea celor mai dificile probleme in amenajarea sistemului de canalizare. Pompa cu tocator in functie de nevoile tale, poate fi instalata la aproape orice distanta de colier, montarea instalatiilor sanitare sub nivelul canalului de canalizare si multe altele. Avantajele instalarii unei astfel de pompe sunt incontestabile si cel mai important avantaj, este prevenirea eficienta a blocajelor in sistemul de canalizare.  

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Avantajele folosirii unui presostat electronic Avantajele folosirii unui presostat electronic
Fose septice: principii de functionare Fose septice: principii de functionare
Apa partial potabila (I) Apa partial potabila (I)
Alimentarea cu apa - o investitie absolut necesara Alimentarea cu apa - o investitie absolut necesara
Studiu Resideo: Romanii sunt preocupati de nivelul ridicat de duritate al apei din sistemul centralizat de distributie Studiu Resideo: Romanii sunt preocupati de nivelul ridicat de duritate al apei din sistemul centralizat de distributie
Instalatiile sanitare din baie Instalatiile sanitare din baie

Vezi mai multe articole