on

Praktiker lanseaza catalogul „Gradina si Camping”

31 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker România lansează catalogul „Grădină și Camping”, sursa de inspirație potrivită pentru cei care își doresc să își amenajeze propriile spații de relaxare în natură. Noul catalog poate fi accesat gratuit, în format electronic, pe www.praktiker.ro, prin descărcarea aplicației Catalog Praktiker România, disponibilă pe Appstore şi Google Play, cât şi în format tipărit, în magazinele Praktiker.

„Aşa cum i-am obişnuit pe clienţii noştri, în fiecare nou sezon le propunem un catalog tematic detaliat şi cuprinzător, care să contribuie la facilitarea procesului de selecţie a produselor dorite. Mai mult, venim în sprijinul oricărui cumpărător cu cele mai bune soluţii financiare precum plata în rate cu dobândă zero sau creditul direct în magazin şi răsplătim loialitatea clienţilor Praktiker cu reduceri pe viaţă oferite prin cardul gratuit de fidelitate.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Sezonul cald este reprezentativ pentru ieșirile în natură, alături de prieteni și cei apropiați, de aceea, catalogul prezintă game variate de produse dedicate amenajării grădinii. Iar pasionații de camping și drumeții în aer liber vor găsi în oferta Praktiker toate accesoriile potrivite unei excursii reușite. Totodată, în catalogul „Grădină și Camping” se regăsesc uneltele necesare pentru întreținerea spațiului verde din grădină - produse unice pe piaţă, la preţuri competitive.

Cele 160 de pagini ale catalogului „Grădină și Camping” sunt ghidul perfect pentru cei care își doresc să se bucure de o atmosferă relaxantă în colțul de natură de acasă sau în drumeții. Catalogul cuprinde trei secțiuni complexe: primul capitol prezintă produsele pentru amenajarea grădinii, cel de-al doilea este dedicat accesoriilor pentru camping, iar cel de-al treilea propune ustensilele necesare îngrijirii grădinii.

Praktiker a selectat atent game cu prețuri variate, iar produsele prezentate în catalog sunt însoțite de imagini sugestive, detalii tehnice, preţ, dar şi de explicaţii privind utilizarea lor. Produsele care se regăsesc exclusiv în magazinele Praktiker din ţara noastră sunt semnalizate ca atare în catalog (EXCLUSIV la Praktiker), iar noutățile sezonului sunt produsele marcate cu „NOU”.

Amenajarea grădinii de vis

În funcție de stilul în care este amenajată grădina, o etapă importantă în decorarea acesteia este alegerea mobilierului. Pentru o terasă în stil clasic, clienții pot opta pentru mobilier din lemn, o alegere inspirată fiind setul cu masă şi 2 scaune pliabile (249,90 lei) sau setul cu masă şi 8 scaune pliabile (899,90 lei), din lemn de eucalipt.

Pentru clienţii care îşi doresc o terasă romantică, aceştia pot alege mobilierul din rattan sintetic precum setul cu masă, 2 fotolii şi canapea (1.799 lei), cu pernuţe incluse. Printre opţiunile Praktiker se regăseşte şi setul de mobilier de grădină (1.199 lei), cu masă cu blat de lemn şi 4 scaune din rattan, cu perne incluse, dar şi produse individuale, cum este masa de grădină (149,90 lei), scaunele de grădină din rattan sintetic (299,90 lei/buc), cu mânere din lemn de eucalipt sau scaunele pliabile (159,90 lei/buc).

Pe lângă mobilierul de grădină, elementele decorative sunt cele care oferă personalitate teraselor. În oferta Praktiker există numeroase decoraţiuni precum balansoarul de grădină (1.399 lei), cu perne, plasă de insecte şi funcţie de pat. Totodată, clienții pot opta pentru amenajarea unei piscine pe care o pot construi chiar ei sau pot beneficia de o piscină gata făcută. Pure Spa (2.499,90 lei), un produs nou în oferta Praktiker, este o piscină cu o capacitate de maxim 6 persoane, excelentă pentru relaxare în zilele calde ale verii.

Camping şi drumeţii

Pentru iubitorii de camping şi drumeţii, catalogul le propune clienţilor produsele ideale pentru orice tip de activitate în aer liber şi câteva sfaturi utile despre lucrurile necesare înainte de a pleca la drum. Piesa de rezistenţă a oricărui tip de camping este cortul, iar în oferta Praktiker clienţii vor găsi corturi de tip pop-up (99,99 lei), de 2 persoane, corturi Nevada (109,90 lei), cu acoperiş dublu, pentru o persoană sau corturi Bergen (149,90 lei), pentru 5 persoane.

În noul catalog, pasionaţii de camping vor găsi toate produsele necesare pentru a se bucura de confort, precum izoprenul cu folie de aluminiu (19,99 lei). Acesta este un material care se adaugă peste folia de la baza cortului şi are rol de protecţie. O piesă importantă pentru o drumeţie reuşită este o sursă de lumină, precum lampa solară Glob (12,99 lei), cu baterie reîncărcabilă.

Întreţinerea grădinii

Odată amenajată o grădină, aceasta are nevoie de întreţinere pentru a fi locaţia ideală pentru a petrece momente de neuitat alături de cei dragi. Gazonul este soluţia pentru cei care îşi doresc o grădină verde, simetrică şi îngrijită. Pentru a-l întreţine, acesta trebuie udat, stropit cu îngrăşământ şi tuns cu regularitate. Pentru toate acestea, sunt necesare ustensile şi maşini de tuns iarbă dedicate, precum modelul Zimbru (299,90 lei) de la Praktiker. Totodată, mobila de grădină poate fi reîmprospătată prin aplicarea unui ulei special, care să îi readucă strălucirea, precum lacul 2 în 1 Danke (19.99 lei), care va proteja lemnul în timp.

În catalogul „Grădină şi Camping” de la Praktiker, clienţii vor găsi sute de produse de sezon, care să îi inspire pentru a petrece timpul în natură.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Bula imobiliara se sparge Bula imobiliara se sparge
Energii neconventionale, caldura ecologica, panouri si lampi solare Energii neconventionale, caldura ecologica, panouri si lampi solare
Primaria Sectorului 1 reabiliteaza 85 de blocuri - 18 Februarie 2009 Primaria Sectorului 1 reabiliteaza 85 de blocuri - 18 Februarie 2009
Despagubiri Despagubiri
Solutie anticriza: chirias in propria locuinta - 18 DECEMBRIE 2008 Solutie anticriza: chirias in propria locuinta - 18 DECEMBRIE 2008
The Empty Shop seteaza un record national: 30 de tone de haine donate in doar doua saptamani The Empty Shop seteaza un record national: 30 de tone de haine donate in doar doua saptamani

Vezi mai multe articole