on

Praktiker transforma casele romanilor in acasa odata cu lansarea catalogului „Constructii si Renovari”

29 iunie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker lansează catalogul „Construcţii şi Renovări” cu produse destinate amenajării locuinţelor. Catalogul poate fi accesat gratuit, în format electronic, pe www.praktiker.ro, prin descărcarea aplicaţiei Catalog Praktiker România, disponibilă pe Appstore şi Google Play, cât şi în format tipărit, în magazinele Praktiker.

„De 15 ani, la Praktiker venim în sprijinul românilor cu produse şi soluţii capabile să ţină pasul cu schimbările din casele şi grădinile lor. De această dată, le propunem clienţilor noştri un catalog tematic de 210 pagini, detaliat, o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care îşi construiesc o casă de la zero şi o amenajează, dar şi pentru meşteri. Pe lângă prezentarea gamelor de produse destinate construcţiei şi amenajării unei case, clienţii pot găsi şi prezentarea serviciilor speciale, valabile în toate magazinele Praktiker, precum mixare vopsele, debitare lemn sau livrare gratuită.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

În paginile catalogului

Noul catalog Praktiker este o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care au în plan diverse proiecte de construcţii şi renovări în propria locuinţă şi nu numai.     

Într-un format accesibil şi uşor de parcurs, catalogul cuprinde trei secţiuni complexe: primul capitol prezintă produsele necesare pentru construcţia unei locuinţe, cel de-al doilea este dedicat categoriilor de produse pentru renovări, iar cel de-al treilea vine cu propuneri de unelte profesionale de lucru.  

Produsele recomandate în cele 210 pagini ale catalogului „Construcţii şi Renovări” au preţuri competitive şi sunt însoţite de imagini sugestive, inspiraţionale, detalii tehnice, preţ, dar şi de explicaţii privind modul de utilizare. În plus, produsele care se regăsesc exclusiv în magazinele Praktiker din ţara noastră sunt semnalizate ca atare în catalog (EXCLUSIV la Praktiker).

Spor la construit!

În secţiunea dedicată construcţiilor, clienţii Praktiker vor găsi produsele necesare fiecărei etape a lucrării, precum blocuri de ceramică (6,09 lei/buc), lemn sau tencuială decorativă Marmorom 25 kg (144,90 lei), pe bază de granule de marmură. Mai mult, clienţii pot selecta produsele dorite - ferestre, uşi - dintr-o paletă variată, potrivită cerinţelor oricărui proiect.

Inspiraţie pentru renovare

Produsele care se regăsesc în următoarea secţiune a catalogului îi vor inspira pe clienţi în procesul de renovare a locuinţei.

La Praktiker, clienţii vor găsi produse inedite precum faianţa Aruba (33,99 lei/m2), cu plăcile realizate prin tehnologia de decorare digital printing, cu design diferit de la o placă la alta, dar şi modele variate pentru obiecte sanitare, şeminee, corpuri de iluminat şi multe altele.

Noul catalog propune tipuri de vopsea pentru diverse suprafeţe. Vopseaua siliconică Durasil 25 kg (299,99 lei) este potrivită pentru exterior, vopseaua lavabilă Spirit 15 l (159,90 lei) este recomandată pentru interior şi exclusiv la Praktiker poate fi găsit emailul acrilic Bază 2 pentru culori închise 0,65 l (20,99 lei), pentru lemn şi metal.

Unelte profesionale de lucru

Catalogul Praktiker vine în sprijinul clienţilor cu game de unelte necesare diverselor etape de lucru, dar şi cu soluţii pentru depozitarea acestora. Printre propunerile din catalog se mai află şi aparatele de sudură, pistoalele de vopsit, compresoarele cu ulei, ciocanele retopercutoare sau polizoarele unghiulare.

În noul catalog Praktiker, „Construcţii şi Renovări”, clienţii vor găsi sute de produse dedicate, care îi vor ajuta să-şi transforme cu uşurinţă casa în acasă.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ritm mai lent la constructii Ritm mai lent la constructii
Autostrada Soarelui tripleaza valoarea terenurilor din Fetesti Autostrada Soarelui tripleaza valoarea terenurilor din Fetesti
Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019 Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019
Cota unica ieftineste locuintele Cota unica ieftineste locuintele
Cum se face apartamentul mai mare fara a demola din pereti - 31 Octombrie 2009 Cum se face apartamentul mai mare fara a demola din pereti - 31 Octombrie 2009
Bramac Romania finalizeaza procedurile de preluare a fabricii de tigla din beton Elpreco Bramac Romania finalizeaza procedurile de preluare a fabricii de tigla din beton Elpreco

Vezi mai multe articole