on

Premium Store Deschide Primul Showroom De Mobila Si Electrocasnice Din Romania

13 mai, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pe 10 mai 2019, Premium Store a inaugurat in Bucuresti primul sau showroom de mobila si electrocasnice din Romania. Situat pe Nicolae Caramfil 86, magazinul este doar primul dintr-o viitoare retea, pana la finalul acestui an fiind programate inca doua deschideri in sectorul 2.

Lansarea magazinelor Premium Store in Romania face parte dintr-un plan indraznet de extindere a brandului - prezenta in toate orasele mari din tara pana la sfarsitul anului 2020, plan pentru care compania va investi in urmatorii ani 6 milioane de euro.

In cadrul Premium Store, bucurestenii au la dispozitie bucatarii marca Nolte, producator german de renume mondial, alaturi de intreaga gama de electrocasnice Bosch – cuptoare si plite incorporabile, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, roboti de bucatarie si alte electrocasnice mici, masini de curatat cu inalta presiune.

In plus, in showroom-ul Premium Store se regaseste si gama Bosch de scule electrice si profesionale din domeniul gradinaritului.

Premium Store e un concept cu totul si cu totul nou, pentru ca, spre deosebire de magazinele clasice, noi oferim posibilitatea de a achizitiona bucatariile impreuna aparatele de uz casnic incorporabile.

In acelasi timp, oferim sansa de a testa tehnica Bosch chiar in incinta magazinului si de a personaliza bucatariile marca Nolte in functie de electrocasnicele alese. Bosch si Nolte formeaza un tandem stralucit, care garanteaza clientilor design modern si functionalitate.”, a declarat Adrian Modarca, Store Manager Premium Store.

Conceptul Premium Store se va dezvolta prin deschiderea a 30 de magazine in toata tara, dupa cum urmeaza: 6 magazine in Bucuresti, 2 magazine in Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta si Iasi. Planul de extindere vizeaza deschiderea unui magazin propriu si in Ploiesti, Oradea, Craiova, Galati, Pitesti, Suceava, Bacau.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Signify ridica standardele de sanatate si bunastare la birou cu noile pachete de senzori IoT si elimina emisiile de carbon Signify ridica standardele de sanatate si bunastare la birou cu noile pachete de senzori IoT si elimina emisiile de carbon
Noi vopsele decorative cu efecte speciale de satinare, metalizare si antichizare, pe baza de dispersii BASF Noi vopsele decorative cu efecte speciale de satinare, metalizare si antichizare, pe baza de dispersii BASF
Portal imobiliar: Terenurile intravilane domina anunturile de executari silite - 07 iunie 2010 Portal imobiliar: Terenurile intravilane domina anunturile de executari silite - 07 iunie 2010
Alege atent si monteaza \'ca la carte\' ferestrele termoizolante! Alege atent si monteaza \'ca la carte\' ferestrele termoizolante!
My First Fiskars® - conceput pentru copii, impreuna cu copii My First Fiskars® - conceput pentru copii, impreuna cu copii
Grupul Carrefour deschide al 2-lea supermarket din Lugoj, Market Lugoj Grupul Carrefour deschide al 2-lea supermarket din Lugoj, Market Lugoj

Vezi mai multe articole