on

Prime Kapital lanseaza FlexAssist, un program dedicat viitorilor proprietari

15 noiembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Investitorul si dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital lanseaza FlexAssist, un program inovator si flexibil pentru achizitia unei locuinte in cadrul proiectelor rezidentiale pe care le dezvolta in Romania.

Programul este dedicat persoanelor fizice care nu au acces la un produs clasic de creditare din cauza procedurilor inflexibile ce necesita un avans mare sau nu iau in considerare toate sursele de venit.

Prin FlexAssist, Prime Kapital va pune la dispozitia viitorilor proprietari o solutie flexibila care permite contractarea unei locuinte cu un avans de doar 5% din valoarea imobilului si care ia in considerare in evaluarea bonitatii cumparatorului veniturile provenite din toate sursele, inclusiv profitul unei afaceri, sumele rezultate din colaborari sau prestari servicii, onorarii profesionale, bonusuri sau dividende. FlexAssist permite astfel achizitionarea unei locuinte  cu plata unor sume lunare accesibile si flexibile pe o perioada de pana la 30 de ani. Clientii pot opta pentru reducerea perioadei contractuale achitand sume lunare mai mari atunci cand obtin venituri suplimentare, cum ar fi bonusurile. Produsul este disponibil doar pentru casele sau apartamentele achizitionate in scop de locuinta principala.

„In calitate de investitor si dezvoltator, obiectivul nostru este de a fi un partener de incredere pentru clientii nostri si de a pune la dispozitia acestora solutii inovatoare si sustenabile. Ne intrebam in mod constant cum putem imbunatati oferta noastra si cum putem genera un produs la cele mai inalte standarde. Ne-am dat seama ca multi cumparatori potentiali cu profile financiare solide, cum ar fi proprietarii de businessuri, profesionistii sau tinerii cu perspective semnificative de dezvoltare in cariera, dar cu lichiditati reduse in prezent, intampina dificultati in a accesa solutii clasice de creditare pentru a cumpara o locuinta. Acest lucru ii determina sa amane momentul achizitiei, platind in continuare chirie catre proprietari pentru locuinte care nu corespund nevoilor lor. Astfel, am decis sa lansam FlexAssist pentru a veni in intampinarea acestor segmente de clienti. Calitatea executiei ne permite sa avem o imagine foarte clara asupra evolutiei in timp a proprietatilor dezvoltate, devenind primul dezvoltator care pune la dispozitia viitorilor proprietari un astfel de produs”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.

Optiunea FlexAssist va face parte din oferta standard a Prime Kapital pentru toate proiectele sale rezidentiale, in limita unui plafon stabilit. Pachetele FlexAssist vor fi disponibile pentru primele 20% dintre unitatile fiecarui proiect, existent sau viitor, in ordinea cererii.

Anul acesta, Prime Kapital a anuntat o alta premiera – dezvoltarea Avalon Estate, cel mai mare ansamblu rezidential integrat din Bucuresti, care va cuprinde 733 de unitati personalizate, la cele mai inalte standarde. Intregul complex se va intinde pe 8.1 hectare de teren, dintre care mai mult de 2 hectare vor fi reprezentate de spatii verzi. Proiectul include vile, townhouse-uri si apartamente la standarde ridicate de calitate. Prima etapa de constructie va incepe anul viitor si este programat sa fie finalizata in 2020.

Pozitionat pe malul unui lac, in imediata vecinatate a principalei zone de afaceri a capitalei, Avalon Estate ofera o ocazie unica pentru viitorii locatari sa isi creeze un camin intr-un mediu sigur, linistit si plin de verdeata. Conceptul a fost gandit cu atentie la toate detaliile care asigura confortul, punand un accent deosebit pe intimitatea locuintelor, pe parcul central amplu dedicat locuitorilor din complex, pe limitarea la maximum a traficului auto in incinta complexului, precum si pe arhitectura armonioasa a locuintelor si pe serviciile comunitare integrate.

***

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar important, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza in piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu si au o reputatie neegalata cu privire la calitatea si sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltarilor realizate. Prime Kapital are o prezenta ampla pe piata din Romania si este integrat pe verticala, avand o echipa de peste 150 de specialisti in domeniul imobiliar, ce imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric, specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O locuinta tip penthouse costa pana la doua milioane de euro O locuinta tip penthouse costa pana la doua milioane de euro
Cartier de vile Cartier de vile
Peste 150.000 de vizitatori în Veranda în weekendul de deschidere Peste 150.000 de vizitatori în Veranda în weekendul de deschidere
Se scumpesc terenurile Se scumpesc terenurile
Hotararea de amenajare a unei boxe o ia numai adunarea generala Hotararea de amenajare a unei boxe o ia numai adunarea generala
Noul catalog Praktiker aduce premii si surprize in toate magazinele din tara Noul catalog Praktiker aduce premii si surprize in toate magazinele din tara

Vezi mai multe articole