Primul department store Meli Melo, deschis in Bucuresti Mall

27 octombrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Începând din 26 octombrie, pasionații de shopping și decorațiuni interioare au la dispoziție Meli Melo și Meli Melo Deco în București Mall. Retailerul francez de accesorii lansează astfel, în premieră, la etajul 1 al centrului comercial, primul magazin de tipul department store din lanț, cu o suprafață generoasă de 352 de metri pătrați.

Clienții București Mall vor putea găsi la Meli Melo o gamă variată de accesorii - coliere, genți, cercei, caciuli și fulare -, dar și cele mai interesante decorațiuni interioare, potrivite oricărei case și stil. Printre produsele disponibile se numără accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile, tablouri, lămpi și rame foto.

Cu ocazia lansării, Meli Melo și Meli Melo Deco oferă reduceri de 20% până duminică, 29 octombrie, la toate categoriile de produse, inclusiv celor care caută cele mai înfricoșătoare și totodată la modă vestimentații, accesorii și decorațiuni de Halloween.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Targul BIFE-SIM – crestere cu 5% fata de editia precedenta Targul BIFE-SIM – crestere cu 5% fata de editia precedenta
Romanii negociaza chirii mai mici - 03 Martie 2009 Romanii negociaza chirii mai mici - 03 Martie 2009
Investitie de 30 mil. euro intr-un complex de 320 de locuinte in Constanta Investitie de 30 mil. euro intr-un complex de 320 de locuinte in Constanta
Cat costa Prima Casa - 16 Iunie 2009 Cat costa Prima Casa - 16 Iunie 2009
Impozite mai mari pentru locuintele de lux Impozite mai mari pentru locuintele de lux
In octombrie, preturile apartamentelor vechi din Capitala au scazut cu pana la 13% - 10 DECEMBRIE 2008 In octombrie, preturile apartamentelor vechi din Capitala au scazut cu pana la 13% - 10 DECEMBRIE 2008

Vezi mai multe articole