Adeziv si etansant profesionist Ceresit FT101 Instant Tack

Profesionistii au nevoie de un partener pe masura

16 octombrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fie ca vrei sa iti pui acoperis, ai lucrari de tamplarie, de zidarie sau pur si simplu vrei sa repari fisuri ale unor lucrari mai vechi, ai nevoie de o solutie durabila si eficienta in care sa ai cu adevarat incredere.

 

Ceresit FT101 INSTANT TACK este adezivul si etansantul profesionist, pentru orice tip de lucrare. Cu o elasticitate ridicata, o lipire instantanee si o putere de doua ori mai mare, Ceresit FT101 INSTANT TACK este ideal pentru suprafete multiple si pentru conditii variate de mediu, comportandu-se exemplar la temperaturi scazute sau pe suprafete umede.

 

 

Poate fi folosit pentru ciment, caramizi, marmura, placi ceramice, fibra beton, otel galvanizat, otel inoxidabil, fier, metal vopsit, aluminiu, lemn, melamina etc., insa nu adera pe polietilena, polipropilena, PTFE (Teflon®). 

Recomandam ca suprafetele de lipit sau etansat sa fie degresate si curatate de praf.

Dupa aplicare se niveleaza cu apa si detergent, inainte de formarea crustei.  Aplicarea se face simplu, direct din cartus, cu ajutorul unui pistol aplicator standard.

In plus poti alege culoarea care se potriveste cel mai bine ansamblului estetic al lucrarii tale.

Ceresit FT101 INSTANT TACK este disponibil in alb, negru, gri si maro deschis. Iar in ceea ce priveste aplicatiile pentru care poate fi folosit, alegerile sunt si mai variate.

 

 

Acoperis

Poate mai mult ca la alte lucrari, atunci cand e vorba de acoperis, vrei sa fii sigur ca rezultatul este unul durabil si de cea mai buna calitate. Ceresit FT101 INSTANT TACK iti garanteaza acest lucru. Este ideal pentru invelitorile din tabla, dar lipeste la fel de bine orice tip de invelitoare. In plus, fixeaza rosturile rigide si etanseaza jgheaburile si burlanele. 


Finisaje

Cu Ceresit FT101 INSTANT TACK finisajele vor rezista mai mult si vor avea  aspectul pe care ti-l doresti. Ti-l recomandam pentru rosturile perimetrale si de dilatare, pentru etansarea gaurilor si umplerea crapaturilor. Poate fi vopsit si este rezistent la intemperii.


Tamplarie/Fixare

Poti folosi cu succes Ceresit FT101 INSTANT TACK pentru etansarea rosturilor de imbinare, pentru montarea elementelor decorative sau pentru montarea panourilor de polistiren. Este ideal pentru marmura, deoarece nu lasa pete.


Zidarie

Alege Ceresit FT101 INSTANT TACK pentru umplerea crapaturilor si pentru etansarea rosturilor de dilatare, de constructii si de imbinare. Se aplica usor la temperaturi scazute, adera pe suprafete umede si are o rezistenta ridicata la intemperii si raze ultraviolete.

Profesionistii isi respecta munca folosind materiale performante, rezistente si durabile.

Alege asadar Ceresit FT101 INSTANT TACK, partenerul ideal pentru o lucrare rezistenta si de calitate. Mai multe detalii poti gasi aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Programe de Analiza Structurala, Evolutie si  Perspectiva. Programe de Analiza Structurala, Evolutie si Perspectiva.
Dirigintii de santier – De ce sunt importanti si care sunt obligatiile lor Dirigintii de santier – De ce sunt importanti si care sunt obligatiile lor
5 lucruri pe care sa le ai in vedere cand achizitionezi un apartament 5 lucruri pe care sa le ai in vedere cand achizitionezi un apartament

Vezi mai multe articole