on

Reduceri de pana la 18.000 de euro la editia din acest weekend a targului Imobiliarium

10 mai, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dezvoltatorii prezenți la Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, au în ofertele ediției actuale discounturi cuprinse între 1.000 și 18.000 de euro. Totodată, în cadrul evenimentului, se vor afla expozanți aflați în premieră, precum și ansambluri tehnologizate sau dotate cu spații verzi generoase. Mai mult, unii dezvoltatori acordă reduceri speciale doar pe durata expoziției.

Astfel, raportat la cele circa 20.000 de imobile din ofertele dezvoltatorilor, media de discount este de aproximativ 1.000 de euro per apartament, însă diferențele ofertelor de acest tip diferă foarte mult de la un dezvoltator la altul. Spre exemplu, Satul Scandinav oferă 5% discount, Stonehemp 10 % discount, la Swisss Lake Residence ofertele pot ajunge până la 18.000 de euro reducere, iar la Trend Residence până la 6.000 de euro. Pe de altă parte, în cazul expozantului Prohil discounturile se acordă la un avans minim de 50%, pentru proiectul Deluxe Apartments Mihai Bravu, iar la Arcadia Apartments Domenii se oferă 8% discount pentru apartamentele din Blocurile 2 și 3, până la sfârșitul acestei luni.  

„Ofertele prezentate de expozanții Imobiliarium nu se rezumă la discounturi, ci cuprind o gamă variată de beneficii. Printre acestea se numără imobilele dotate după ultimele tendințe în materie de facilități tehnologice, care oferă avantajul unor costuri mai scăzute și siguranță mai mare, cele înconjurate de spații verzi ample, construcțiile din materiale „verzi”, prietenoase cu mediul, precum și diverse beneficii, care ajută la confortul zilnic al proprietarilor”, a declarat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

Case inteligente, un beneficiu cu tradiție în cadrul Imobiliarium

Printre beneficiile la nivel tehnologic ale imobilelor prezente la expoziție, unii dezvoltatori oferă imobile dotate cu panouri solare, ce garantează un aport semnificativ la încălzirea locuinței și un cost redus la factura de întreținere. Un alt exemplu este sistemul de casă inteligentă care presupune controlul de la distanță, cu telefonul mobil, al luminilor, caloriferelor, aparatelor de aer condiționat, jaluzelelor, sistemelor de alarmă sau aparatelor electrocasnice. Astfel, proprietarul poate fi tot timpul în pas cu cele mai noi tehnologii, propria locuință fiind gândită ca un spațiu în care poate avea totul la îndemână.

De asemenea, unele imobile dispun de pompe de căldură aer – aer, ce asigură costuri zero pentru o temperatură de 24 de grade, indiferent de anotimp, sisteme de ventilație și reglare a umidității automate, precum și sisteme de recuperare a căldurii ori de recirculare a aerului (schimbă aerul din interior cu aer proaspăt la fiecare oră). Mai mult, unele sunt dotate cu sisteme de fațade ventilate, pentru o termoizolare eficientă ori izolare fonică a casei, precum și panouri fotovoltaice care generează energia necesară pentru menținerea acestor sisteme și a tuturor echipamentelor care consumă energie electrică.

Primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi vine la Imobiliarium

Ansamblul are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume - locuințele consumă cu 90% mai puțină energie față de o casă convențională. Complexul dispune, de asemenea, de loc de joacă verde, teren de tenis, de basket, precum și de stație de încărcare pentru mașinile electrice. În plus, este realizat din materiale de construcții ecologice, fabricate integral în România. Conform datelor dezvoltatorului, în zona ansamblului aerul este mai curat cu 50% decât în centrul orașului, iar parametrii măsurați indică valori similare cu cele dintr-un oraș de munte.

Totodată, în cadrul târgului își va expune oferta și unul dintre dezvoltatorii care a primit certificat GREEN HOME din partea Romania Green Building Council. 30% din întreaga suprafață a complexului constă în spații verzi, amenajate, iar fiecare apartament este poziționat astfel încât să beneficieze de cât mai multă lumină naturală. Din cele 5,7 hectare pe care urmează să fie construit ansamblul, aproape 2 hectare vor fi ocupate de spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

Discounturi oferite doar în perioada expoziției

Pe timpul desfășurării celei de-a treia ediții a târgului de locuințe Imobiliarium, ce va avea loc între 11-13 mai 2018, la Băneasa Shopping City, cei interesați de achiziționarea unei locuințe pot beneficia de anumite reduceri, disponibile doar în acest interval.

Spre exemplu, dezvoltatorul Riverside oferă 5.000 de euro reducere clientului care semnează contractul de rezervare pe perioada evenimentului. Mediacity (Paladin Corbeanca, 30 Sisești), are o reducere de 3.000 de euro pentru orice casă sau apartament cumpărat în perioada evenimentului, iar Arcstil, un discount de 5%.  De asemenea, vizitatorii târgului vor primi un voucher cadou de la Valetta, în valoare de 1.000 de euro, pentru achiziționarea unui apartament din Valetta Residence, care va putea fi folosit până la finele lui 2018.

Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro până joi, 10 mai, inclusiv. În perioada evenimentului - 11-13 mai - vizitatorii care nu dețin codul primit din aceasta înregistrare  vor plăti o taxă de 10 lei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Rowenta Premium Care Silence AC, uscatorul pentru un par de poveste Rowenta Premium Care Silence AC, uscatorul pentru un par de poveste
Kenwood lanseaza robotul de bucatarie Titanium Chef Kenwood lanseaza robotul de bucatarie Titanium Chef
Platim chirii mai mari decat in Suedia Platim chirii mai mari decat in Suedia
Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone) Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone)
Ce inseamna PRINT&SIGN; pentru piata est-europeana de imprimare digitala Ce inseamna PRINT&SIGN; pentru piata est-europeana de imprimare digitala
Romanii amana momentul in care vor schimba gresia si faianta - 16 Iulie 2009 Romanii amana momentul in care vor schimba gresia si faianta - 16 Iulie 2009

Vezi mai multe articole