on

REHAU, investitie de 10 milioane de euro la Sibiu

15 martie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

REHAU Romania, furnizor german de solutii pentru ferestre, instalatii si mobila, continua sa isi extinda activitatea pe plan local si va realiza o investitie de aproximativ 10 milioane de euro in judetul Sibiu.

 

REHAU doreste sa isi extinda activitatea in Romania si in Europa de Est. In acest sens, REHAU a decis sa construiasca un hub regional pentru a deservi mai usor piata si clientii, dar si pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

 

„Scopul nostru este sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, dezvoltarea business-ului in aceasta directie fiind dintotdeauna nucleul afacerii noastre. Investitiile planificate in Romania sustin valorile, misiunea si viziunea REHAU si vor aduce produsele si serviciile noastre mai aproape de clienti. In acelasi timp, din dorinta de a oferi un mediu de lucru cat mai placut pentru angajati, planurile de viitor ale companiei sunt construite si in jurul bunastarii lor. De aceea, avem in vedere mutarea birourilor in oras, oferind astfel un acces mai facil catre sediile REHAU”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania.

 

Dupa finalizarea constructiei noului hub regional din Sibiu, REHAU va renunta la locatiile actuale din Tunari si Apahida si isi va reloca birourile central, in Bucuresti si Cluj.

 

Investitia de la Sibiu are ca scop o extindere a capacitatilor de productie, servicii si logistica in Romania, pentru a servi mai bine si mai rapid atat clientii locali, cat si pe cei din Europa de Est. Investitia va fi finalizata in cursul anului 2022. In prezent, REHAU se afla in etapa de planificare.

 

Despre REHAU

Grupul REHAU este specialist in solutii bazate pe polimeri, cu vanzari anuale de aproximativ 3,5 miliarde EURO. Compania independenta, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajati in peste 170 de locatii din intreaga lume. Compania are 12.000 de angajati in toata Europa si 8.000 in Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucreaza pentru a face produsele din polimeri mai usoare, mai confortabile, mai sigure si mai eficiente. Compania produce solutii pentru constructii, automobile si industrie si furnizeaza produsele sale inovatoare in intreaga lume.

REHAU are o istorie de 25 de ani in Romania si are in acest moment 86 de angajati la nivel national. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane EURO in 2019.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

afaceri afaceri
In luna indragostitilor, la Veranda Mall, cine iubeste, primeste In luna indragostitilor, la Veranda Mall, cine iubeste, primeste
AMENAJARI INTERIOARE: Culori pastelate pentru incaperi - 19 Mai 2009 AMENAJARI INTERIOARE: Culori pastelate pentru incaperi - 19 Mai 2009
Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip "low cost"
Noua generatie de masini de batut cuie fara cablu de la HITACHI Power Tools / HiKOKI acum si in Romania Noua generatie de masini de batut cuie fara cablu de la HITACHI Power Tools / HiKOKI acum si in Romania
Renuntarea la administrator pare a fi un \'experiment\' sortit esecului Renuntarea la administrator pare a fi un \'experiment\' sortit esecului

Vezi mai multe articole