on

RE/MAX isi extinde reteaua cu inca trei birouri

12 iunie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Imobis, din Iași, RE/MAX Elite, din București și RE/MAX Trend, din Bacău.

RE/MAX Imobis, cel mai nou birou al rețelei din Iași este operațional de la începutul lunii iunie, fiind deschis de Ionuț Mihai. Conform declarațiilor sale, până în prezent investiția s-a îndreptat către achiziționarea francizei, renovarea și consolidarea biroului, mobilier și alte utilări, precum și în semnalistica exterioară.

„Am decis să mă alătur brandului RE/MAX deoarece este, de departe, lider pe domeniul imobiliar în top franchise. Mai mult, m-a atras calitatea și cantitatea impresionantă de resurse educative disponibile pentru parteneri”, a declarat Ionuț Mihai, Broker/Owner RE/MAX Imobis.

Conform Broker/Owner-ului RE/MAX Imobis, piața în care activează are un potențial uriaș de dezvoltare pe segmentul imobiliar, având în vedere nivelul relativ scăzut al calității serviciilor imobiliare din Iași, unde s-a înregistrat cea mai mare creștere a prețului/ mp/ rezidențial nou la nivel de România, pe 2017-2018.

RE/MAX Elite, unitate operațională în mai 2018, în București, este deținută de Daniela Istrate și a presupus până acum o investiție de aproximativ 20.000 de euro, care va fi completată cu cel puțin 10.000 de euro în următoarele trei luni.

„Nu am vrut să descopăr singură plusurile și minusurile domeniului imobiliar, astfel am simțit nevoia de suport a unui brand cu experiență. Alături de RE/MAX am posibilitatea de a colabora cu alte birouri, pe lângă suportul tehnic de care dispun toți francizații. Mai mult, mă încântă ideea de a fi parte a unei echipe mari, a unei rețele de profesioniști”, a declarat Daniela Istrate, Broker/Owner RE/MAX Elite.

Conform Danielei Istrate, zona de nord a Bucureștiului cunoaște o efervescență crescută în această perioadă, unde mulți dezvoltatori imobiliari au proiecte în desfășurare, în diferite stadii de construcție sau promovare. În acest sens, suprafețele locuințelor noi continuă să fie mai generoase decât în zona de sud sau de est, în cazul proiectelor imobiliare individuale, iar în cazul ansamblurilor rezidențiale suprafețele sunt variate, răspunzând unei cereri în continuă schimbare.

În portofoliul de francize al companiei a intrat de curând și RE/MAX Trend, birou deschis în Bacău și deținut de Ciprian Barb, care mai are încă o unitate RE/MAX în Piatra Neamț.

„Deschiderea unei afaceri de orice fel îți aduce foarte multe provocări, dar dacă muncești, ești serios și perseverent, rezultatele vor fi pe măsură. Trebuie să îți asumi conștient o decizie de acest fel. Când am deschis birourile RE/MAX, întâi la Piatra Neamț și, ulterior, la Bacău, știam foarte bine ce presupune acest lucru”, a declarat Broker/Owner-ul RE/MAX Trend.

La nivel de investiții, acesta a menționat costul de achiziție a francizei, chiria și amenajarea spațiului în care se va desfășura activitatea, urmată de investiția în marketing pentru recrutări și promovarea serviciilor.

„Principalul motiv pentru care am ales RE/MAX este brandul, recunoscut ca lider mondial în domeniul imobiliar. Dar pe lângă acest aspect, odată cu semnarea contractului de franciză ni se pune la dispoziție o întreagă rețea, un CRM performant, cât și suport din punctul de vedere al procedurilor de lucru. Nu în ultimul rând, avem acces la educație specializată la cel mai înalte standarde”, a declarat Ciprian Barb, Broker/Owner RE/MAX Trend.

Cât despre piețele în care își desfășoară activitatea, antreprenorul constată că se află într-o continuă dinamică și prezice rezultate optimiste pentru anul în curs. Pentru orașele Bacău și Piatra Neamț, prețul mediu de tranzacționare variază între 650 -850 euro/mp la vânzare și între 8-15 euro/mp la închiriere, cu o cerere mai ridicată în segmentul rezidențial.

În urma acestor deschideri, numărul birourilor RE/MAX din România a ajuns la 28 de unități. Compania are în plan deschiderea a încă cinci birouri în luna următoare, dintre care trei sunt preluate de Broker/Owneri.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce proprietati isi pot cumpara romanii cu 10.000 de euro - 17 februarie 2010 Ce proprietati isi pot cumpara romanii cu 10.000 de euro - 17 februarie 2010
Pretul gazelor, inghetat. Autoritatile blocheaza tarifele pana in 2009 Pretul gazelor, inghetat. Autoritatile blocheaza tarifele pana in 2009
Dupa Dupa "inghet", piata imobiliara isi revine pe seama executarilor silite - 05 februarie 2010
Tefal OptiGrill®+, placerea unui gratar preparat perfect Tefal OptiGrill®+, placerea unui gratar preparat perfect
Dupa doua luni de campanie, doar 0,5% dintre proprietari au asigurarea obligatorie a casei - 17 septembrie 2010 Dupa doua luni de campanie, doar 0,5% dintre proprietari au asigurarea obligatorie a casei - 17 septembrie 2010
Pretul caselor a scazut brusc in grila notarilor, fara explicatii Pretul caselor a scazut brusc in grila notarilor, fara explicatii

Vezi mai multe articole