on

RE/MAX: ”Real Estate la Maximum”, cu sau fara Legea Agentului Imobiliar

14 martie, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

București, 14 Martie 2024 – RE/MAX, lider mondial în domeniul imobiliar, își consolidează prezența în România sub conducerea lui Răzvan Cuc, oferind antreprenorilor ambițioși posibilitatea de a se alătura unei rețele de succes.

Conferința de presă organizată astăzi a evidențiat nu doar avantajele francizei RE/MAX, precum beneficiile unui brand recunoscut, cultura colaborării și un pachet de suport cuprinzător, ci și tendințele actuale ale pieței imobiliare românești.

cine conduce RE/MAX in Romania

 

Așteptări legate de Legea Agentului Imobiliar:

Odată adoptată, legea va oferi o mai mare transparență și profesionalism în domeniu, permițând clienților să ia decizii informate.

Se anticipează o creștere a cererii pentru agenți imobiliari calificați, care pot oferi consultanță și reprezentare de calitate.

Asigurarea profesională a agentului imobiliar va deveni obligatorie.

Asociațiile profesionale au colaborat cu Legiutitorii la elaborarea acestui prim document dedicat profesioniștilor din domeniu - votul final se va da in Senat, până la finalul anului în curs.

Auoritatea responsabilă cu implementarea Legii Agentului Imobiliar este ANCPI - Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobliară. Aceasta va implementa ”Registrul Agentului Imobiliar”.

 

Evoluția cererii din partea clienților:

Clienții devin din ce în ce mai sofisticați, având așteptări mai mari în ceea ce privește standardele și confortul locuințelor.

Renovarea și modernizarea fondului imobiliar existent, majoritar construit înainte de 1989, va reprezenta o oportunitate semnificativă pentru piață.

Regulile general universale se vor aplica și în România - de exemplu, ”dezvoltările imobiliare urmează infrastructura”. Pe măsură ce autoritățile statului vor reuși finalizarea unor investiții majore, vom asista la apariția unor noi poli de dezvoltare imobiliară.

RE/MAX România a realizat un sondaj la care au participat 138 de respondenți – specialiști în zona imobiliară – care își desfășoară activitatea în 29 de orașe din țară. Aceștia au fost invitați să răspundă la 28 de întrebări, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024. Conținutul complet al studiului în puteți regăsi aici.

 

RE/MAX: Soluții pentru antreprenorii din domeniul imobiliar:

Franciza RE/MAX oferă o platformă ideală pentru antreprenorii care doresc să își construiască o afacere de succes în domeniul imobiliar.

Suportul și instruirea cuprinzătoare oferite de RE/MAX permit agenților să ofere clienților servicii de cea mai înaltă calitate.

 

Răzvan Cuc, Master Franchise Owner RE/MAX România:

“Suntem entuziasmați de perspectivele pieței imobiliare din România și de oportunitățile pe care le oferim antreprenorilor ambițioși. RE/MAX este mai mult decât o franciză, este o comunitate de profesioniști dedicați excelenței.”

 

Misiunea Casa:

Misiunea Casa este o platformă media dedicată celor pasionați de amenajări interioare și exterioare, gardening și domeniul imobiliar, oferind informații utile și valoroase despre tendințe, legislație, proiecte noi și sfaturi practice pentru achiziția, renovarea sau construirea unei locuințe.

 

Contact:

Pentru mai multe informații despre franciza RE/MAX România, vă rugăm să vizitați https://info.remax.ro/franciza

 

Despre RE/MAX:

RE/MAX este lider mondial în domeniul imobiliar, cu o rețea de peste 130.000 de agenți în peste 110 de țări și teritorii. Fondată în 1973, RE/MAX este cunoscută pentru cultura sa antreprenorială și pentru dedicarea sa către oferirea de servicii de cea mai înaltă calitate clienților.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

RE/MAX mizeaza pe o crestere cu 40% a comisioanelor din tranzactii imobiliare in 2018 RE/MAX mizeaza pe o crestere cu 40% a comisioanelor din tranzactii imobiliare in 2018
Intrarea Straulesti. Pentru nivelul următor. The Level Intrarea Straulesti. Pentru nivelul următor. The Level
Reynaers Aluminium livreaza sisteme de tamplarie de aluminium pentru usi,ferestre si fatade pentru proiecte imobiliare externe Reynaers Aluminium livreaza sisteme de tamplarie de aluminium pentru usi,ferestre si fatade pentru proiecte imobiliare externe
Pretul chiriilor din Bucuresti a inceput sa creasca, pentru prima data, de la inceputul pandemiei. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine zone. Pretul chiriilor din Bucuresti a inceput sa creasca, pentru prima data, de la inceputul pandemiei. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine zone.
IMMOFLUX. Un CRM pentru agentii de succes pasionati de industria imobiliara IMMOFLUX. Un CRM pentru agentii de succes pasionati de industria imobiliara
Sediu nou pentru Hidroelectrica Sediu nou pentru Hidroelectrica

Vezi mai multe articole