Rowenta X-Trem Power Animal Care, aspiratoarele 4A special concepute pentru iubitorii de animale de companie

12 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Îți iubești animalul de companie, dar de fiecare dată părul pe care acesta îl lasă în urmă este o mare problemă? Rowenta te ajută să o rezolvi mult mai simplu decât ți-ai imagina - cu aspiratoarele X-Trem Power Animal Care. Fie că vrei un aspirator cu sac sau unul fără sac, X-Trem Power Animal Care de la Rowenta reprezintă soluția ideală pentru iubitorii de animale de companie. Astfel, poți fi sigur că vei avea parte de rezultate la superlativ, cu performanța 4A: cea mai bună clasă de eficiență energetică, absorbție optimă și re-emisie de praf.

Iar cu garanția extinsă de trei ani oferită de Rowenta, e clar că aspiratorul X-Trem Power Animal Care este cu adevărat cea mai bună alegere!
Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi aspiratorul achiziționat în perioada 1 martie – 30 iunie 2017 pe www.garantieextinsa.rowenta.ro și beneficiezi de 3 ani service extins!

Sigur ai auzit povești despre persoane nevoite să aleagă între cățel, pisică și curățenia din casă! Sau despre cupluri care au renunțat la animalul lor de companie atunci când au devenit părinți. Cele mai dificile alegeri devin acum mult mai simple! Rowenta a creat, special pentru iubitorii de animale, X-Trem Power Animal Care, aspiratoarele care asigură curățarea eficientă și igiena impecabilă a covoarelor, a suprafețelor dure și a mobilierului. Tot ce mai trebuie să decizi, este tipul aspiratorului: cu sac sau fără sac.

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Animal Care RO6984EA este aspiratorul fără sac, ideal pentru locuința pe care o împarți cu animalul tău de companie! Peria Turbo Mini permite colectarea rapidă și eficientă a firelor de păr. Noul cap de aspirare asigură cele mai bune rezultate de absorbție atât de pe suprafețele dure cât și de pe covoare. Iar filtrul de înaltă eficiență îndepărtează alergenii și bacteriile pe care animalele de companie le pot aduce de afară.

În plus, nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu re-emisia de praf: aspiratorul este prevăzut cu un sistem mono-ciclonic cu două niveluri de filtrare, care separă eficient praful de aerul aspirat. Sistemul include un filtru de spumă plasat în fața motorului și un al doilea, situat la evacuare, pentru a capta chiar și cele mai mici particule de praf. Rezultatul: 99,98% din aerul aspirat este filtrat.

Recipientul de colectare cu o capacitate de 2,5 litri permite o mai mare autonomie şi, automat, sesiuni de aspirare neîntrerupte.

Dacă vrei un aspiraror cu sac, alege Rowenta X-Trem Power Animal Care RO6886EA, aparatul eco-eficient care are un motor de 750W, dar puterea unuia de 2200W! Prevăzut cu aceleași facilități ca și aspiratorul cu sistem ciclonic, Rowenta X-Trem Power Animal Care RO6886EA este echipat cu sacul de înaltă eficiență Hygiene+, cu capacitate de colectare de 4,5 litri. În plus, cablul de alimentare de 11 metri asigură o rază mare de acțiune, permițându-ți să aspiri până la 95 de metri pătrați fără a trebui să schimbi priza la care este conectat aspiratorul.

Noul sac Hygiene+ este invenția de ultimă generaţie pentru filtrare perfectă. Datorită clapei care se închide automat atunci când capacul aspiratorului este deschis, nu se mai formează nori de praf la schimbarea sacului. Rowenta X-Trem Power Animal Care RO6886EA este prevăzut și cu un filtru permanent de înaltă performanță. Datorită tehnologiei avansate de filtrare a sacului Hygiene+, cantitatea de praf acumulată în filtru este atât de mică, încât acestea nu trebuie schimbat pe toată durata de viață a aparatului.

Și, ca să fii sigur că Rowenta Animal Care este un aspirator făcut să dureze, Rowenta te asigură că produsul este reparabil timp de zece ani! Aparatul este conceput pentru a fi ușor de reparat, iar cele 6500 de centre de reparații la nivel mondial asigură pentru un deceniu livrare rapidă a pieselor de schimb, la costuri reduse.

Cu Rowenta Animal Care alegerile tale sunt mai ușoare decât ți-ai imaginat! Alege să păstrezi în familie și să te bucuri de animalul tău de companie fără să pui în pericol sănătatea celor dragi!  Alege performanța 4A: cele mai bune rezultate în aspirare, re-emisie praf și în economisirea energiei!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Elis Pavaje doneaza materiale in valoare de 60.000 euro si continua procesul de reabilitare a scolilor din Romania Elis Pavaje doneaza materiale in valoare de 60.000 euro si continua procesul de reabilitare a scolilor din Romania
Financial Times: Europa trebuie sa se astepte la dublarea pretului la gaze Financial Times: Europa trebuie sa se astepte la dublarea pretului la gaze
Apartamentele din Bucuresti Apartamentele din Bucuresti
Primul outlet cu produse pentru casa si gradina din Romania Primul outlet cu produse pentru casa si gradina din Romania
Doar contoarele de apa verificate inainte de iunie 2006 sunt valabile trei ani Doar contoarele de apa verificate inainte de iunie 2006 sunt valabile trei ani
Sika Romania scumpeste produsele cu 10-15% pe fondul cresterii cursului de schimb franc elvetian/leu Sika Romania scumpeste produsele cu 10-15% pe fondul cresterii cursului de schimb franc elvetian/leu

Vezi mai multe articole