Ruukki Romania lanseaza cel mai avansat instrument de design dedicat acoperisurilor metalice

17 mai, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ruukki Romania a lansat „Experimenteaza modele de acoperis”, un instrument de design unic, pe noul website www.ruukkiacoperis.ro. Aceasta aplicatie interactiva permite consumatorilor romani sa descopere gama de acoperisuri metalice Ruukki si sa o testeze pe diferite modele de case. Conceptul inovator si sectiunile special create sunt de ajutor pentru cei care isi planifica proiectarea sistemului de acoperis, in cadrul unei renovari sau constructii noi.
 
ruukki

Cu o grafica avansata si o interfata interactiva, sectiunea denumita „Experimenteaza modele de acoperis” permite un grad de personalizare ridicat, mergandu-se chiar pana la armonizarea modelului de acoperis cu nuantele fatadei, ale tamplariei casei si  ale sistemului de jgheaburi si burlane. Astfel, utilizatorii acestei aplicatii vor observa cum alegerea de diferite modele de profile si sisteme depind de arhitectura casei si influenteaza aspectul final al lucrarii. Noua varianta a website-ului incurajeaza
Madalina Dumitru
consumatorii sa discute intre ei si sa-si adreseze intrebari, in felul acesta garantand cele mai noi si mai relevante informatii despre acoperisurile metalice.
„Multi consumatori aleg varianta online, ca principala sursa de inspiratie pentru acoperisul locuintei”, a declarat Madalina Dumitru, Marketing Manager Ruukki Romania. „ Atunci cand achizitioneaza un acoperis, romanii iau in considerare mai multi factori, precum bugetul de proiectare, servicii si preferintele individuale. Noua aplicatie dezvoltata de Ruukki isi propune sa ii ajute pe cei care doresc sa construiasca o casa, sau pur si simplu sa o renoveze, oferindu-le instrumentele adecvate proiectarii acoperisului. Este dificil sa te bazezi exclusiv pe imaginatie atunci cand vine vorba de casa ta, fara sa poti vedea o simulare cat mai fidela a stadiului final, aceasta fiind ceea ce incercam noi sa oferim”, a mai adaugat ea.
La sectiunea “Alegerea dumneavoastra” utilizatorii vor regasi produsele pentru care s-au decis, cu denumirile lor, urmand a consulta pagina de “Produse pentru acoperis” pentru a se documenta sau a vizualiza imagini de referinta.  In cazul in care cunosc si dimensiunile suprafetei acoperisului casei sau au planurile de acoperis, se poate solicita o oferta de pret online, urmand sa primeasca in cel mai scurt timp un deviz de la distribuitori prin care sa fie informati cu privire la costurile lucrarii si la gradul ei de complexitate.
Mai mult, vizitatorii pot accesa  si rubrica "Asistenta" unde pot afla raspunsuri la intrebari adresate frecvent  “doctorului de acoperis”. De asemenea site-ul ofera o multime de informatii utile despre distribuitori, servicii, produse si garantia de 50 de ani.
Ruukki s-a gandit la cei care isi construiesc sau isi renoveaza casa in acest an si a lansat o promotie speciala, care consta in oferirea gratuita a unei folii anticondens la fiecare sistem de acoperis Ruukki cu strat de protectie Pural Mat achizitionat pana la sfarsitul anului. Clientii pot regasi informatii despre campanie atat la punctele de vanzare ale partenerilor, cat si in mediul online la www.ruukkiacoperis.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum se poate infiinta o asociatie de proprietari? Cum se poate infiinta o asociatie de proprietari?
Topul celor mai ieftine locuinte noi finalizate din Bucuresti si Ilfov - 09 Septembrie 2009 Topul celor mai ieftine locuinte noi finalizate din Bucuresti si Ilfov - 09 Septembrie 2009
Scenariu Eveniment Craiova Scenariu Eveniment Craiova
Tendinta Producatorii cu produse pe stoc au redus preturile cu 5-10% - 16 Noiembrie 2009 Tendinta Producatorii cu produse pe stoc au redus preturile cu 5-10% - 16 Noiembrie 2009
Cand se termina criza din imobiliare? Citeste cum iti dai seama ca a fost atins pragul de jos - 01 februarie 2010 Cand se termina criza din imobiliare? Citeste cum iti dai seama ca a fost atins pragul de jos - 01 februarie 2010
Proprietarii vor da banii inapoi pe audit Proprietarii vor da banii inapoi pe audit

Vezi mai multe articole