on

Conferinta de design 2019, Romexpo, 14 septembrie - Despre utilizarea si optimizarea spatiilor

09 septembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pe 14 septembrie 2019, la Romexpo Bucuresti, va avea loc cea de-a VIII-a editie a Conferintei de Design ce va avea 3 paneluri de discutie pe urmatoarele teme: Utilizarea si optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea si optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii.

Organizata de Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti, impreuna cu magazinul de design romanesc Dizainar si Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferinta de design 2019 are loc in a treia zi a targului international de mobila BIFE SIM, in Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, in intervalul 11:00 - 14:00.

Profesionistii invitati sa prezinte studii de caz din practica proprie cat si sa dezbata subiecte actuale privind designul spatiilor de locuit si al spatiilor publice sunt:

 • arh. Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro
 • arh. Andrei Butusina, co-fondator CRAFTR Studio
 • Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar in cadrul UAUIM
 • Thomas Kröger, Sales Director in cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG
 • arh. Florin Enache, co-fondator #better - initiativa pentru responsabilitate in constructii
 • Mihaela Zamfir (Grigorescu), sef de lucrari dr. arhitect in cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectura
 • Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Arta Bucuresti – Art Safari
 • dr. arh. Ilinca Paun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar in cadrul UAUIM, presedinte al Asociatiei IDEILAGRAM
 • Bogdan Suditu, conferentiar universitar la Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti, partener in cadrul MKBT: Make Better

In deschiderea evenimentului vor lua cuvantul Mihaela Pane, manager de proiect BIFE-SIM, Mihaela Ion, lector univ. dr., co-fondator Revista Atelierul/Asociatia Atelierul de Creatie si Gabriela Tirlie, designer de comunicare Dizainar. Conferinta va fi moderata de Ileana Raducanu, profesor de design interior la DallesGO, redactor sef Elle Decoration Romania.

Organizam anual la Romexpo Conferinta de Design, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM, cu obiectivul de a aduce impreuna specialisti din domenii conexe, pentru o mai buna informare si colaborare in aceasta industrie. Conferinta este deja la a 8-a editie. Ne-am dorit in fiecare an sa abordam teme de actualitate, alaturi de specialisti de top. La ultimele editii s-a discutat despre “Smart industries for a smart city”, "Productie si Design", "Promovare si Vanzare in Design", iar anul acesta se va vorbi despre utilizarea si optimizarea spatiilor, in special a spatiilor de locuit si spatiilor publice, specialistii din domeniu venind cu solutii de design.

Ne dorim ca publicul amator prezent la Conferinta de Design 2019 sa afle de la specialisti ce presupune un spatiu de locuit optimizat din punct de vedere al spatiului disponibil si al functiilor pe care trebuie sa le deserveasca, sa inteleaga cum ar putea fi amenajate, pentru un confort sporit, spatiul public dar si cladirile de locuinte, si nu in ultimul rand ce impact au aceste lucruri asupra calitatii vietii lor, iar publicul profesionist sa aiba ocazia sa discute despre bune practici in aceste domenii, plecand de la exemplele concrete prezentate." – Mihai Costris, Director General Romexpo.

Notorietatea si numarul mare de participanti de la editiile anterioare au condus la organizarea conferintei intr-una din salile din Pavilionul B3, construit de Romexpo in 2017, alaturi de Pavilioanele B1 si B2, ce ofera toate conditiile pentru organizarea unui eveniment international.

Accesul la conferinta se face pe baza unei invitatii pe care o puteti obtine printr-un mail de inscriere la adresa: corina.radulescu@romexpo.ro, in limita locurilor disponibile.

Public vizat: designeri, arhitecti, studenti la arhitectura si arte plastice, specialisti in marketing, in relatii publice, in social media, in publicitate, antreprenori, reprezentanti ai institutiilor de stat cat si toti pasionatii de design si arhitectura.

Pentru informatii despre invitati si agenda conferintei si va invitam sa accesati www.bife-sim.ro/ro/conferinta-de-design-2019.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Solutie ultra eficienta, unitati de incalzire cu recirculare pentru garajul Hoval Solutie ultra eficienta, unitati de incalzire cu recirculare pentru garajul Hoval
Piata rezidentiala ramane in expectativa relansarii - 11 ianuarie 2010 Piata rezidentiala ramane in expectativa relansarii - 11 ianuarie 2010
Pretul apartamentelor va creste lent          Pretul apartamentelor va creste lent
Sika: Romanii sunt tot mai interesati de produsele pentru impermeabilizare de calitate ridicata Sika: Romanii sunt tot mai interesati de produsele pentru impermeabilizare de calitate ridicata
Multe rezervari si ante-contracte de vanzare au fost anulate - 05 Februarie 2009 Multe rezervari si ante-contracte de vanzare au fost anulate - 05 Februarie 2009
Romanian Design Week 2020 lanseaza KIDS LOVE DESIGN Romanian Design Week 2020 lanseaza KIDS LOVE DESIGN

Vezi mai multe articole