Seminee ecologice cu design modern

17 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca ati visat la un semineu in living si arhitectura casei nu a permis pana cum montarea unui model clasic, acum exista solutii moderne pentru orice tip de spatiu. Sunt mii de modele care indeplinesc un rol functional si in acelasi timp un rol decorativ, dar cel mai important sunt ecologice. Semineele ecologice pot fi amplasate in orice incapere fara a fi nevoie de amenajari speciale, diferite instalatii, cos de fum sau diverse autorizatii. Ele sunt complet asamblate si totul se intampla intr-o “cutie” minune pe care o puteti muta oriunde, din living in dormitor, bucatarie si chiar baie.
 
Seminee ecologice
seminee ecologice
O asemenea piesa va deveni imediat principalul punct de atractie al spatiului in care este amplasat. In plus, designul deosebit le face potrivite pentru birouri, case, apartamente, terase, restaurante, spatii inchise sau deschise. Semineele ecologice functioneaza pe baza de bioetanol (pe principiul spirtierei), un combustibil cu ardere completa, regenerabil, care nu degaja noxe si nu este daunator pentru mediu. Pot fi incorporate in diferite componente de mobilier sau in pereti (de zidarie/beton cu cavitati, pereti despartitori din gips-carton), preturile fiind cuprinse intre 2.000 si 7.000 de euro, in functie de firma de la care le comandati. Montajul este foarte simplu si consta in fixarea semineului in perete prin doua puncte de prindere la fel ca in cazul unui tablou.
 
Nu necesita un timp de montare, decat in cazul semineelor incorporate, unde ar putea dura in jur de 30 de minute. Materialele folosite in constructia semineelor ecologice sunt garantate trei ani, iar durata de viata poate fi mult mai mare decat in cazul celor clasice. Structura constructiva se bazeaza pe un cadru din inox ce are la exterior un invelis din lemn MDF, tratat cu un strat dublu de vopsea, special ignifugata si termorezistenta. Sunt de altfel singurele seminee care pot fi personalizate, astfel incat sa se integreze perfect si sa intregeasca un proiect complet de amenajare interioara.
 
Ecosemineele sunt disponobile in mai multe culori, cel mai des intalnite fiind variantele de alb, negru, gri metalizat sau rosu electrizant.
Seminee ecologice

 

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Ovidiu

10 decembrie, 14:17

Foarte util si interesant site si articol, am dat deja un like si urmeaza share-ul, atat textul cat si pozele sunt extrem de inspirante si motivante pentru cei care doresc sa aiba o casa de vis :)
Un semineu ecologic este ideal pentru mine, chiar imi voi contrui unul in viitorul apropiat, mai exact un semineu-soba, pentru a ma bucura si de caldura focului !
Pentru asta aveam nevoie de o usa cu sticla termorezistenta de calitate, care sa tina la fel de mult ca semineul, asa ca am cautat pana am gasit o lista care m-a ajutat sa iau aceasta hotarare, astfel ca am ales un model de usa pentru semineu conform gusturilor mele, raportul calitate-pret mi s-a parut foarte bun.
Cele bune si inspiratia fie cu voi !

Alte articole

Un nou proiect inedit in Dubai, casa plutitoare Un nou proiect inedit in Dubai, casa plutitoare
Griul. Versatilitatea non-culorii Griul. Versatilitatea non-culorii
Greseli in designul de interior Greseli in designul de interior
Baricada stilului victorian - design interior Baricada stilului victorian - design interior
5 imagini inedite pe care sa le ai pe peretii locuintei 5 imagini inedite pe care sa le ai pe peretii locuintei
Camera secolului 20 - dressingul Camera secolului 20 - dressingul

Vezi mai multe articole