Casa din ferestre si peretele din sticla reinventat

19 mai, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Peretele din sticla este un element de arhitectura care nu mai are nevoie de avocati. Efectul aerisit si luminos pe care il da, aspectul modern, intrepatrunderea dintre interior si exterior sunt motive suficiente sa iti doresti unul pentru casa ta.

Daca ai inca indoieli, iti prezentam niste variatii ale peretelui din sticla care ti s-ar putea potrivi.

Cateva ferestre in plus
Acest perete s-a nascut din ambitia a doi artisti americani de a-si construi o cabana in padure, exclusiv din materiale reciclate. Pe langa argumentul costului, efectul este absolut spectaculos, cu o nota extrem de personala si, bineinteles, cu foarte multa lumina naturala.

Perete cu vedere sub mare
Daca vrei sa creezi un perete despartitor original si ai o pasiune pentru pestii de acvariu, ai combinatia perfecta pentru un acvariu incastrat care va fi admirat indelung de vizitatori. Din ambele parti.

Sticle de bere ascunse in zid
Pentru un aspect boho si o pata de culoare si lumina, zideste sticle colorate fie in peretele casei, fie pentru a izola a terasa semi-deschisa intr-un colt al gradinii. Cu siguranta va fi o sursa de veselie si inspiratie in zilele insorite de vara.

Jocul cu margele de sticla
O varianta a peretelui din sticla care se monteaza  usor, dar e de maxim efect, este cortina din margele transparente albe sau colorate. O poti folosi ca sa desparti spatiul de odihna de cel de zi, pentru o atmosfera delicata si visatoare.

Vitraliul in context modern
Arta vitraliului si-a adaptat si temele si destinatia, dar continua sa fie o solutie rafinata pentru filtrarea luminii. Artistul Tom Fruin a reusit sa zideasca o casa intreaga in sticla colorata, dar tu ii poti fura ideea pentru un singur perete care sa-ti transforme locuinta intr-o opera de arta.

Orice ai alege, tine minte ca sticla este unul dintre cei mai buni prieteni ai luminii si cu siguranta, invitata la tine in casa va crea o atmosfera placuta, la fel ca orice musafir vesel.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegerea specialistului in design interior Alegerea specialistului in design interior
Top 5 tendințe în arhitectură în 2021 Top 5 tendințe în arhitectură în 2021
Griul. Versatilitatea non-culorii Griul. Versatilitatea non-culorii
Neogoticul de Bucuresti Neogoticul de Bucuresti
Design interior in pas cu moda Design interior in pas cu moda
O suta de ani de "zgarie nori" O suta de ani de "zgarie nori"

Vezi mai multe articole