on

Culoarea anului 2023 Viva Magenta

08 decembrie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pantone a anunțat alegerea „Viva Magenta” drept culoarea anului 2023. Propunerea unei nuanțe neconvenționale, pentru o epocă neconvențională. Sau ”atipică”, dacă preferați acest termen.

Lansarea s-a făcut în jurul conceptului ”Mangentaverse” cel mai probabil fiindcă actuala generație descoperă jocul universurilor paralele.

Oare este ceva ce nu ne convine la viața noastră de zi cu zi? Cât putem ”repara” prin culoare și formă? Nu ne apropiem periculos de tare de culoarea sângelui ...? 

(Sursa: artechouse.com , Miami, SUA)

Autoritatea globală de culoare Pantone a desemnat Viva Magenta (Pantone 18-1750) culoarea anului 2023. Vibrând de energie și vigoare, această nuanță de roz profund, prun, este înrădăcinată în natură și exprimă un nou ”semnal de putere”, a spus organizația.

Culoarea anului de la Pantone, Viva Magenta 18-1750, vibrează cu energie și vigoare. Este o nuanta inradacinata in natura descendenta din familia rosului si expresiva a unui nou semnal de forta. Viva Magenta este curajoasă și neînfricată și o culoare pulsatorie a cărei exuberanță promovează o sărbătoare veselă și optimistă, scriind o nouă narațiune.

Culoarea anului din acest an este puternică și plină de putere. Este un nou roșu animat care se bucură de dragul bucuriei pure, încurajând experimentarea și exprimarea de sine fără reținere, o nuanță electrizantă și fără limite care se manifestă ca o declarație remarcabilă. PANTONE 18-1750 Viva Magenta întâmpină pe oricine și pe toți cu aceeași vervă pentru viață și spirit rebel. Este o culoare îndrăzneață, plină de spirit și cuprinzătoare pentru toate.

În această eră a tehnologiei, căutăm să ne inspirăm din natură și din ceea ce este real. PANTONE 18-1750 Viva Magenta descinde din familia roșului și este inspirat de roșul carmoizinei, unul dintre cei mai prețioși coloranți aparținând familiei coloranților naturali, precum și unul dintre cei mai puternici și strălucitori pe care i-a cunoscut lumea.

Înrădăcinat în primordial, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne reconectează la materia originală. Invocând forțele naturii, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne galvanizează spiritul, ajutându-ne să ne construim puterea interioară”, a declarat Doamna Leatrice Eiseman, director executiv, Pantone Color Institute.

Vă semnalăm că Pantone sărbătorește pentru prima dată cu o expoziție dedicată Culorii anului, în locația Artechouse din Miami „Magentaverse”: o experiență captivantă, cu camere cu diverse texturi și interacțiuni care prezintă Viva Magenta. Expoziția se va desfășura până în aprilie 2023.

 

 

Sursa: Pantone.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Real Estate & Construction Forum reuneste cei mai mari jucatori de pe piata de imobiliare si constructii Real Estate & Construction Forum reuneste cei mai mari jucatori de pe piata de imobiliare si constructii
Gradina pe acoperis cu polistirenul Austrotherm Gradina pe acoperis cu polistirenul Austrotherm
Sears Tower - unul dintre primii zgarie-nori din lume Sears Tower - unul dintre primii zgarie-nori din lume
O casa...la inaltime! O casa...la inaltime!
5 idei trasnite pentru casa ta 5 idei trasnite pentru casa ta
Interioarele vintage din nou la moda Interioarele vintage din nou la moda

Vezi mai multe articole