SIM 2012 a fost lansat oficial

23 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cea de-a doua editie a Salonului International de Mobila, Echipamente si Accesorii a fost lansata oficial ieri, 22 martie 2012, in cadrul unei conferinte de presa, prezidata de Aurica Sereny, presedinte Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), si de Camelia Buda, director general Euroexpo Trade Fairs.
 
In fata a aproximativ 30 de invitati din randul presei si ai industriei, reprezentantii Euroexpo si ai APMR au tinut discursuri referitoare la modul de organizare a celei de-a doua editii SIM, care va avea loc la Romaero Baneasa, in perioada 19 – 23 septembrie 2012.
„SIM 2012 va acoperi o suprafata de aproximativ 20.000 metri patrati – cu 3.000 mai mult fata de anul trecut. Am luat decizia maririi suprafetei expozitionale in urma succesului inregistrat anul trecut, acelasi care a determinat mai multe companii din industria mobilei sa-si anunte deja prezenta la targ”, a declarat Camelia Buda, director general Euroexpo.
 
De asemenea, au mai fost abordate teme precum rezultatele financiare din 2011 ale industriei romanesti de mobila, comparativ cu anul precedent, au fost facute previziuni ale evolutiei industriei, precum si despre tendintele de design din 2012. In ceea ce priveste anul acesta, estimarile reprezentantilor din industrie sunt optimiste. Multe din companiile in domeniu asteapta editia din 2012 a SIM pentru a-si putea etala noile productii de mobila.
 
“Producatorii de mobila din Romania realizeaza o structura sortimentala complexa, diversificata si flexibila, incercand sa raspunda asteptarilor tuturor clientilor din tara si de peste hotare, prin adaptarea posibilitatilor de constructie, design si calitate in asigurarea asteptarilor, atat in locuintele personale, cat si in institutiile in care acestia isi desfasoara activitatile cotidiene », a declarat Aurica Sereny, presedinte APMR.
 
In cadrul conferintei de lansare a Salonului International de Mobila, Echipamente si Accesorii 2012 au mai luat cuvantul: Costin Lianu, director Directia de Dezvoltare Export din Ministerul Economiei, Cristian Bilt, director general Grupul Simex, Mihai Popescu, administrator Mobex, si Rodica Sfaca, director general Ronex Productie.
Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii – SIM 2012 este dedicat industriei de mobila, produse finite din lemn, materii prime, materiale auxiliare si accesorii, decoratiuni interioare, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului.
Expozitia va fi organizata de APMR si Euroexpo si va avea loc in perioada 19 – 23 septembrie, la Romaero Baneasa.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Imobiliarele au provocat \ Imobiliarele au provocat \"mutatii\" in Top 300
Ce surprize neplacute ascund apartamentele noi ieftine - 16 iulie 2010 Ce surprize neplacute ascund apartamentele noi ieftine - 16 iulie 2010
Cum va feriti de chiriasii inselatori Cum va feriti de chiriasii inselatori
Fondul Proprietatea se deblocheaza Fondul Proprietatea se deblocheaza
Cheltuielile pentru incalzirea spatiilor comune se repartizeaza proportional cu cota parte indiviza Cheltuielile pentru incalzirea spatiilor comune se repartizeaza proportional cu cota parte indiviza
Hormann prezinta gama de produse populare si cele mai noi solutii pentru segmentul industrial - 08 Mai 2009 Hormann prezinta gama de produse populare si cele mai noi solutii pentru segmentul industrial - 08 Mai 2009

Vezi mai multe articole