on

Sistemele de pardoseli MasterTop 1300 au obtinut certificarea A+ de la BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare in constructii)

29 ianuarie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

MasterTop 1327-20dB este un sistem de pardoseli unitar din poliuretan, care oferă avantaje majore în privința acusticii unei camere, a designului și, de asemenea, a sustenabilității, precum s-a demonstrat recent, prin obținerea certificării globale BRE.

Sistemele din seria MasterTop 1300, o gamă de pardoseli din rășină poliuretanică, ce include MasterTop 1327-20dB, sunt acum listate cu calificativul A+ pentru diferite specificații în ghidul Green Guide al BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare în construcții), care oferă designerilor și experților sfaturi despre cele mai bune alegeri pentru mediu, atunci când selectează materiale și componente pentru construcții.

Evaluarea BRE măsoară impactul asupra mediului a materialelor de construcții, pe tot parcursul ciclului de viață al acestora. Tipurile de clădiri aprobate de BRE Global sunt încadrate în categoriile: domestic, sănătate, industrial, comercial, comerț cu amănuntul sau educație. Experții pot căuta, în funcție de tipul fiecărei clădiri, materialele evaluate pentru multiple aspecte ale construcției, cum ar fi construcția ferestrelor, a pereților, a acoperișurilor și a finisajelor pentru pardoseli. Resursele online ale ghidului Green Guide pot fi accesate la www.greenbooklive.com.

MasterTop 1327-20dB – ultima inovație pentru podele decorative, cu grad maxim de izolare fonică

MasterTop 1327-20dB este soluția ideală pentru orice mediu în care aspectul plăcut, confortul sporit și nivelul minim de zgomot sunt deopotrivă importante, cum ar fi spitalele, instituțiile de învățământ, birourile, hotelurile și muzeele.

Este singurul sistem de pardoseli cu aplicare în stare lichidă din lume care reduce cu până la 20 de decibeli propagarea pe verticală a zgomotelor – cum este cel de impact, datorită unui strat ingenios pentru izolare fonică, de asemenea aplicat în stare lichidă, la fel ca toate celelalte componente ale sistemelor MasterTop 1327. Astfel, aplicarea podelei este simplificată, în special în camerele cu forme complexe, oferind libertate maximă creativității și posibilitatea de a realiza modele deosebite de pardoseli.

MasterTop 1327-20dB face, de asemenea, parte din campania de sustenabilitate a Masters Builders Solutions: experții din divizia de Substanțe Chimice pentru Construcții, alături de clienții din Europa, prezintă studii de caz care demonstrează modul în care chimia de top permite clienților să își crească productivitatea și, în același timp, să își scadă costurile operaționale și emisiile de carbon. O poveste de succes a unui client privind experiența sa cu MasterTop 1327-20dB și abilitatea sa de reducere semnificativă a zgomotului la locul de muncă este disponibilă aici: www.sustainability.master-builders-solutions.basf.com.

MasterTop 1327-20 dB face parte dintr-o serie completă de sisteme care asigură o calitate optimă a aerului din interior și respectă standardul AgBB (Comitetul pentru Evaluarea Sănătății Produselor de Construcții) privind limitele minime ale emisiilor. Mulțumită durabilității rdicate și întreținerii facile, acestea generează costuri scăzute pentru întreg ciclul de viață al produsului.

Mai multe informații despre produsele noastre și sistemele de soluții sunt disponibile la www.master-builders-solutions.basf.co.uk.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

ALTEX doreste sa fie unul dintre principalii integratori ai solutiilor orientate catre client sustinand initiativa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pentru o practica unitara la nivel national ALTEX doreste sa fie unul dintre principalii integratori ai solutiilor orientate catre client sustinand initiativa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pentru o practica unitara la nivel national
Simptomele crizei imobiliare americane apar si in Romania Simptomele crizei imobiliare americane apar si in Romania
STABLES rescrie o poveste veche de 200 de ani STABLES rescrie o poveste veche de 200 de ani
Pretul apartamentelor Pretul apartamentelor
Topul celor mai verzi orase din Europa. Afla pe ce loc este Bucurestiul - 10 Decembrie 2009 Topul celor mai verzi orase din Europa. Afla pe ce loc este Bucurestiul - 10 Decembrie 2009
Reabilitarea termica a blocurilor poate reduce factura la incalzire cu pana la 40% Reabilitarea termica a blocurilor poate reduce factura la incalzire cu pana la 40%

Vezi mai multe articole