Solutii handmade pentru ramele foto

06 ianuarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Amintirile sunt cea mai pretioasa comoara pe care o poti avea si de aceea, acestea merita pastrate intr-un mod cat mai aparte. Fotografii avem cu totii, cu miile poate, dar le complimentam cu ramele foto pe care le merita? Sa faci poze a devenit de usor si putem spune acelasi lucru si despre crearea unor rame foto inedite. Iata cum!

1. Rama foto pictata manual

Rama foto pictata este o alegere de decoratiune handmade mai mult decat accesibila si distractiva in acelasi timp deoarece nu ai cum sa dai gres in accesorizarea acesteia. Nu conteaza daca ai sau nu talent la pictura din moment ce obiectul decorativ rezultat este o extensie a personalitatii tale. In functie de subiectul fotografiei ce va umple rama foto,  o poti picta cu motive abstracte, florale sau orice altceva dictat de creativitatea ta.

2. Rama foto cu scoici

Stii scoicile acelea pe care le iei de fiecare data de la mare, dar cu care nu faci nimic odata ajuns acasa? Pregateste-te sa schimbi acest lucru. Ajutandu-te de un tub de lipici si cateva acuarele, iti poti inrama amintirile traite la mare intr-un mod original.

3. Rama foto cu elemente naturale

Aceasta sugestie de rama foto handmade este pentru cei ce iubesc natura si nu se pot desparti de ea nici cand intra in casa. Iti poti accesoriza foarte usor ramele foto cu ghinde gasite in orice parc, bucati de crengi sau chiar cu scoarta copacilor. Fotografiile din excursia aceea memorabila de la munte vor avea o valoare emotionala si mai mare!

4. Rama foto accesorizata cu jucarii

In cazul in care care ai un copil si ai si jucarii pe care acesta nu le mai foloseste, le poti utiliza pentru a-i decora ramele foto din camera. Lipeste piese de LEGO, de exemplu, pe marginea ramei si obtii o piesa de decoratie jucausa pentru camera piciului tau.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum schimbi chitul de rosturi pentru gresie si faianta Cum schimbi chitul de rosturi pentru gresie si faianta
Cum sa protejezi si sa reconditionezi mobila veche Cum sa protejezi si sa reconditionezi mobila veche
Adapost pentru pasari Adapost pentru pasari
Pereti a la nature Pereti a la nature
Bricolajul, un concept mondial Bricolajul, un concept mondial
Buchete de mireasa – Care sunt cele mai fermecatoare flori? Buchete de mireasa – Care sunt cele mai fermecatoare flori?

Vezi mai multe articole