on

Solutiile Hoval pentru noul concept “Casa Vie” – seria de evenimente dedicate cladirilor pasive in Bucuresti si Timisoara

12 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Este placerea noastra sa va anuntam ca Hoval particpa in rolul de speaker, prin expertii sai in tehnologie si clima, la PASSIVE HOUSE BOOTCAMP, un eveniment dedicat educarii si informarii in sfera constructiilor eficiente din punct de vedere energetic, avand ca focus tema caselor pasive. Acesta se adreseaza in special studentilor si profesionistilor din domeniul arhitecturii, constructiilor si instalatiilor.

Veti afla mai multe despre solutiile noastre ce vin in intampinarea eforturilor privind proiectarea si constructia de cladiri pasive. Ne-am propus sa fim promotorii revolutiei cladirilor pasive si in Romania, pentru ca noi credem in  cladiri mai sanatoase si mai eficiente energetic.

Hoval participa ca partener Over4, asigurand sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura HomeVent, la Competitia Solar Decathlon, cea mai importanta competitie de arhitectura si inginerie la nivel international ce se adreseaza universitatilor din intreaga lume. Fiecare echipa participanta formata din studenti trebuie sa proiecteze si sa construiasca un prototip de casa solara independenta energetic.

Casa Vie in TIMISOARA la Passive House Bootcamp (15 martie)

Evenimentul va avea loc in 15 - 16 martie 2019 si va cuprinde o serie de conferinte si vizite tehnice care vor dezbate solutii la o niste intrebari cheie:

➔Ce inseamna performanta energetica?
➔Ce reprezinta standardul de casa pasiva?
➔Ce standarde trebuie sa indeplineasca materialele de constructii?
➔Care sunt punctele critice in desfasurarea santierului?
➔Cum se realizeaza un detaliu de racord termic corect?

PASSIVE HOUSE BOOTCAMP debuteaza vineri 15 martie, la Sala Polivalenta a Bibliotecii Universitatii Politehnica Timisoara cu o serie de conferinte sustinute de profesionisti cu cunostinte ample in domeniul constructiilor cu performante energetice ridicate: arh. Georg W. Reinberg, arh. Dan Stoian, arh. Nora Petre, ing. Iosif Boros si dr. ing. Varga Szabolcs impreuna cu un promotor al tehnologiilor verzi, ing. Claudiu Suma.

A doua parte a zilei de 15 martie si ziua urmatoare, 16 martie, sunt dedicate atat pentru vizitarea santierului Centrului Reformat Timisoara, cat si a unor constructii finalizate: Casa Pasiva Dumbravita si noua cladire a Liceului Teoretic Arany Janos din Salonta, jud. Bihor. Vizitele tehnice vor fi ghidate de catre arhitectul Dan Stoian si inginerul Iosif Boros, care au participat la proiectarea si punerea in opera a acestor edificii. Pentru vizita Liceului Teoretic Arany Janos din Salonta, organizatorii ofera transportul pentru un numar limiat de persoane. Participantii pot alege sa isi organizeze transportul la Salonta si pe cont propriu.

PASSIVE HOUSE BOOTCAMP este un eveniment organizat de Asociatia Casa Pasiva, in parteneriat cu SDAC studio si Quality Monitoring PM realizat prin sprijinul acordat de Civitronic.

Casa Vie in Bucuresti – Eat and Learn cu Studioul de arhitectura Igloo (14 martie, ora 13)

Hoval in parteneriat cu Biroul de arhitectura Igloo va aborda tema caselor pasive, intr-o atmosfera destinsa, la locatia partenerului sau din Strada Ion Brezoianu, Nr. 4, Bucuresti.

Conceptul? Eat and Learn – va invitam sa luam pranzul si sa povestim despre pasiunea noastra pentru tehnologie, sustenabilitate si inovatie.

In cadrul evenimentului, Hoval va sustine o prezentare pentru a afla ce solutii prietenoase cu mediul puteti utiliza, astfel incat clientul sa beneficieze de o solutie tehnica cu o eficienta de inegalat, care nu numai ca va reduce costurile cu energia, dar va proteja mediul inconjurator si va asigura un mediu sanatos, fara poluare. Prezentam in premiera noul nostru concept - CASA VIE!

Pentru solicitari privind participarea, va rugam sa ne contactati la: alexandra.dragoi@hoval.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa organizezi camara eficient si corect Cum sa organizezi camara eficient si corect
Cum pregatesti mutarea locuintei Cum pregatesti mutarea locuintei
Tinerii la domiciliu | Carantina Tinerii la domiciliu | Carantina
Reciclare becuri si acumulatori Reciclare becuri si acumulatori
Impotriva ghetii pe scari si alei: antiderapante si degivrante Impotriva ghetii pe scari si alei: antiderapante si degivrante
Curatenia de toamna Curatenia de toamna

Vezi mai multe articole